Kova Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Kova burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ifade et ve risk al, Kova. Ayın burcunuzdan geçişine ek olarak -sizi en derindeki hislerinize yaklaştırır ve duygusal dengenizi vurgular- macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla iddialı Mars ile uyum içinde olacaktır. Bekar veya zaten alınmış, sezgisel olarak bir inanç sıçramasına yönlendiriliyorsunuz. Bununla birlikte, zorluk, sınırlama ve/veya kısıtlama duygularına eğilimli olduğunuz için, burcunuzda Luna’nın Satürn’e yakınlığından kaynaklanabilir. Daha parlak bir notta, bu, tereddütünüzü dönüştürmek ve onu adanmışlığa dönüştürmek için bir fırsattır.

Kova Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanatsal mı hissediyorsun? Entelektüel enerjiniz çatırdıyor ve psişenizin daha derin unsurlarıyla temas halindesiniz – o halde şimdiden paylaşın. Yaratıcı yönünüzü daha derinden keşfetmek için harika bir zaman.

Kova Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mesleğinizde neye değer veriyorsunuz, Kova? Ay Neptün geri giderken, bütçeniz, değeriniz ve yeteneklerinizi kullanma konusundaki güvensizlikler ortaya çıkabilir. Başarıya layık olup olmadığınızı veya başkalarının işinize değer verip vermeyeceğini merak edebilirsiniz. Ne yaparsan yap, sıkı çalışmanın asla umduğun gibi karşılığını vermediğini hissedebilirsin. Bu altmışlık, profesyonel ve finansal açıdan başarılı olmak için hangi yetenekleri kullanabileceğinize ışık tutuyor. Size doğal olarak neyin geldiğini anlayın, ardından bunları işinize dahil etmek için adımlar atın.

Geçmişten gelen hikayeler bugün ürkütücü bir şekilde alakalı hale geliyor. Aynı hataları tekrarlamayın.

Kova Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova insanları, kozmik rehberlik için öz disiplinli, gerçekliği kontrol eden gezegen Satürn’e bakar. Perşembe günkü kozmik manzara, Satürn’ü değer belirleyici Venüs’ten heyecanlı bir ziyaret alırken buluyor. Bu eşleştirme muhtemelen kariyerinizin talepleri ile ilişkileriniz arasındaki kişisel kesinti ihtiyacınız arasındaki farkı vurgulayacaktır. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneşin dönüştürücü Plüton ile bağlantısı, terapötik yollarla iyileşmek için kolay bir atmosfer yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.