Kova Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Kova burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kaostan bir adım atın ve kişisel bakım ritüellerinizi bir öncelik haline getirin, Kova. Bekar veya önceden alınmış, bugünün astro-hava durumu, kariyerinizin önemli olduğu ve başkalarının görüşleri ile ilgili olduğu kadar kişisel yaşamınızda da disiplinli olmanızı teşvik ediyor. Luna’nın karmik Plüton’a yakınlığı, özellikle duygusal olarak yönlendirilen dördüncü yetiştirme eviniz aracılığıyla devrimci Uranüs ile uyum içindeyken, bazı gerçekleşmeleri potansiyel olarak tetikleyebilir. Kendinizi atalardan kalma bir kalıbı tekrarlarken bile fark edebilirsiniz, bu yüzden bu süre boyunca orada kaldığınızdan emin olun. Bu arada, Luna’nın Neptün’e altmışlığı size umut, fantezi ve şefkatle ilham veriyor.

Kova Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Buradan gitmelisin! Şu anda can sıkıntısı içindesiniz ve işleri karıştırmaya yardımcı olacak eğlenceli bir şey ya da sıcak birini bulmanız gerekiyor. Bu arama senin için sorun olmamalı.

Kova Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Başarılı olmayı hak ettiğinizi düşünüyor musunuz, Kova? Ay, gizli korkularınızı vurgulayarak işkolik Oğlak burcundadır. Başarıyı, profesyonel kilometre taşlarına ulaşmayı ve alanınızda tanınmayı hayal edebilirsiniz. Bununla birlikte, kendinden şüphe veya güvensizlik bugün sızmaya başlayabilir. Olmak istediğiniz yere ulaşıp ulaşamayacağınızı veya böyle bir profesyonel başarıya layık olup olmadığınızı merak edebilirsiniz. Uzun vadede başarılı olacağınızdan emin olmanız önemlidir! Endişenizin bugün sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vermemeye çalışın.

Sıkıldıysanız, bir roman açın. Hayatı bir süreliğine başka biri olarak deneyimleyin.

Kova Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova insanı, yeniden şarj olmak için düzenli olarak kendilerini toplumdan uzaklaştırmaya ihtiyaç duyar. Çarşamba gününün kozmik manzarası, ay yalnız Oğlak burcundan geçerken saklanma ihtiyacınızı teşvik ediyor. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, büyük resim vizyonunuzda konuşma yoluyla daha fazla netliğe ihtiyaç duyan sorunları vurgulayabilirken, düşünceli Pluto ile olan birliği daha sonra ele alınması gereken kendi kendini sabote eden duygusal kalıpları aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.