Koç Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Koç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Koç burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlangıcında, Balık burcunda rüya gibi ve tutkulu bir dolunay 20 Eylül gecesini tutuşturur. Bu ay, on ikinci eviniz Koç’a düşer ve sizi içinize bakmanız ve geçen yıl romantizme nasıl yaklaştığınızı fark etmeniz için cesaretlendirir. Bu, geçmişin meselelerini kapatmak için geri getirebileceğinden, olmuş bir şeyi bırakmanız veya iyileştirmeniz gerekebilir. Ayrıca 20 Eylül’de yedinci evinizdeki Merkür, on birinci evinizdeki Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve arkadaşlar, ortaklıklar ve bağlılık hakkında mutlu haberler getirecek. 22 Eylül’de, güçlü güneş yedinci evinize girecek ve gelecek aydaki tüm ilişki konularına ışık tutacak. Yanınızdaki kişiyle daha yakın olmaya çalışacak, ikinizin nerede durduğunu değerlendirecek veya yeni bir yöne doğru hareket edeceksiniz.

Koç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi günü Balık burcunda gerçekleşen dolunay ile bu hafta oldukça durgun bir başlangıç yapıyor. Dolunay, gizli yetenekler ve zayıflıklarla dolu sektörünüzde parlıyor. Mesleğiniz ne olursa olsun, şefkatinizin, hayal gücünüzün ve akıcılığınızın nasıl bir yetenek olabileceğini değerlendirmenin zamanı geldi. Karşılığında, onu çevreleyen güvensizliklerinizi bırakın. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba günleri arasında Merkür geri giden Jüpiter ile bağlantılarınız, ağlarınız ve anlaşmalarınız arasında köprü kuracak şekilde üçgen açı yapacak. Şimdi, özellikle bir tür taahhüt sağlamak istiyorsanız, daha büyük profesyonel ağınıza ulaşmak için harika bir zaman. Profesyonel güvenliğinizin güçlenmeye devam etmesi için profesyonel bağlantılarınızı geliştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bunu yaparak, 22 Eylül Çarşamba günü güneş Terazi’ye girdiğinde kendinizi başarıya hazırlıyorsunuz. Koç, başkalarıyla çalışırken profesyonel çabalarınızda çok daha başarılı olacaksınız. Terazi sezonu, iş bağlantılarınıza, müşterilerinize, sözleşmelerinize ve taahhütlerinize odaklanmak için mükemmel bir zamandır. Kariyer yolunuz, profesyonel taahhütlerinizden büyük ölçüde faydalanacaktır. Söylemesi sevimsiz ama takımda “ben” yok!

Koç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın ilk yarısı tamamen ilişkilerinizle ilgili olacak, bu yüzden ağzınızı kapatmaya ve kulaklarınızı (ve belki de kalbinizi) insanların söyleyeceklerine açmaya hazır olun. İnsanlara istediklerini vermek senin için çok zor olmayacak. Ancak Çarşamba günü geç saatlerde ihtiyaçlardan bıkmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda yarı kibar olduğunuz sürece, her şey yolunda olmalı, ancak Cuma gününe kadar kontrolsüz saldırganlığa dikkat edin. Hafta sonu rahatlayacaksınız, ancak inatla birkaç parmağınıza – nazikçe – basabilirsiniz.

Koç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Koç, Süpermen pelerinini giy. Harekete geçmeye hazırsınız.

20 Eylül Pazartesi günü ilişkiler evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, dostluk evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Aynı gün Balık burcunda dolunay var. Fırsat kapısının ardına kadar açık olduğu ve geçmeniz için sizi çağırdığı bazı günler vardır. İlerlemek için cesaretiniz olduğunda harika bir ilişki sizin için oradadır. Telefonu açmak veya mesajı göndermek size kalmış ve bunu yaptığınızda şaşırtıcı şeyler olabiliyor.

İşbirliği evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü fikir evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaşınız veya meslektaşınızla potansiyel bir işbirliği yoluyla hayatınıza pozitif enerji akıyor. İkiniz bir araya geldiğinde fikirler ortaya çıkar. Yeteneklerinize güvenebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan başlamak. Bugün sadece 15 dakika bunun üzerinde çalışsan bile, sanki bir araziye bayrağını dikmiş gibisin. Koç, yerini alıyorsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.