Koç Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Koç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün duygusal Yengeç burcuna kayıyor, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan rahat dördüncü evinizi ateşliyor ve bu da sizi en içteki duygularınıza yaklaştırıyor. Bununla birlikte, yakalama, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi sarsarken, Luna’nın zorlu karesinden kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars’a kadar olabilir. Aries, kasten sevgiline açılmıyor musun? Bazılarınız yanlış anlaşılmış hissediyor olabilirsiniz. Ya da belki tam tersidir ve sevgiliniz duygularını bastıran kişidir. Her iki durumda da, Merkür’ün ilişki sektörünüzdeki retrograd yolculuğu sonunda netlik getirecek, o yüzden orada kalın.

Koç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Hemen iyileşmeyecek rahatsız edici bir durumda sıkışıp kaldınız. Bunu atla — biraz sosyal beceriksizliğin seni öldürmeyeceğini biliyorsun.

Koç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Günün erken saatlerinde ay, geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapıyor ve size yaşamdan daha büyük hisler veriyor. Bir yandan, meslektaşlarınızla beyin fırtınası yapma havasındaysanız bu mükemmel olabilir! Ancak üçlü, istemeden de olsa karşılaşabileceğiniz normalden daha duygusal hissetmenize de neden olabilir. Merkür şu anda geri harekette olduğundan, duygularınızı işte kontrol altında tutmak akıllıca olacaktır. Herhangi bir iş stresinin sizi etkilemesine izin vermeden etkili bir şekilde iletişim kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Daha sonra ay, işte uzun bir günün ardından bir ödül gibi olan ev sahibi Yengeç’e girecek!

Bugün büyük faaliyetler yapmaktan vazgeçin – dünyanın bir süreliğine gitmesine izin verin.

Koç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda yakın ilişkilerinde tamamen tuzağa düştün, Koç. Bekar ya da alınmış, bu çok önemli arenanın mevcut gerçekliğini gözden geçirmeniz çok önemliydi. Salı günü gökyüzü, üçüncü dördün ay derin duygularla Yengeç’te ortaya çıkarken, bağ kurma yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini vurguluyor. Geçmişinizin hangi büyümüş unsurları şimdiki ilişkilerinizi çarpıtıyor gibi görünüyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.