Koç Burç Yorumları 22 Eylül 2021

Koç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Enerjinizin çoğunu ortaklıklarınıza yatırıyorsunuz, Koç. İster bekar olun, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, diğer insanları çevreleyen temalarla normalden daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Güneşin romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, ancak bugün uyum arayan Terazi burcunda yıllık ilk çıkışını yapacak ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi ateşleyecek. Bunu söyledikten sonra, özel birine aşık olduysanız, anlaşmayı tam zamanında kelepçeleme sezonu için imzalamaya karar verebilirsiniz. Ayın şanslı Jüpiter’e altmışlığı size güven ve cesaretle ilham veriyor.

Koç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın, hatta belki eski sevgilinizin sizden, mümkünse tamamen vazgeçmeniz gereken bir şeye ihtiyacı var. Biraz gücenebilirsin, ama sonunda yaptığına sevineceksin. İçinde senin için büyük bir karma var.

Koç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi sezonuna hoş geldin Koç! Güneş karşı burcunuz olan Terazi’ye girerken kendinizi yeni bir zodyak mevsiminin içinde bulacaksınız. Terazi sezonu, profesyonel bakış açınız için mükemmel olabilir. Profesyonel hedefleriniz doğrultusunda çalışırken bağımsız olsanız da, şimdi ekip çalışmasını düşünmenin zamanı geldi. Koç “ben”in, Terazi ise “biz”in burcudur. Şu andan itibaren Terazi sezonunun sonuna kadar, işe “biz” zihniyetiyle yaklaşmalısınız. Bir ekip veya ortak çalışma, profesyonel gelişiminiz için harikalar yaratabilir.

Hayattan bir macera yaratın – öğle yemeği için tofu deneyin, arka yolları eve götürün.

Koç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Son birkaç hafta, zanaatınızı geliştirdiğinizi ve yeni yaşam tarzı değişikliklerini taahhüt ettiğinizi gördü, Koç. Artık becerilerinizi geliştirdiğinize ve bedeninizi ve zihninizi yeniden hizalamak için canlandırıcı yollar geliştirdiğinize göre, keşfedilmeyi bekleyen yeni bir alan var. Güneş bugün romantik Terazi’ye doğru ilerliyor ve rehber ışığını kişilerarası ilişkilerinizin dünyasına yansıtıyor. Durumunuz ne olursa olsun, ortaklık konuları büyük önem taşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.