Koç Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Koç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün güçlü Plüton’un yanında oturuyor, otoriter onuncu evinizin üzerinde geziniyor ve siz bir görevdesiniz, Koç. Aklında bir şey mi var? Ateşli gezegen hükümdarınız Mars ile, kararlı bire bir bağlantılardan oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ısıyı yükseltirken, kesin olan bir şey var: Kendinizi biraz kavgacı hissediyorsunuz ve aynı zamanda barışı korumak için savaşıyorsunuz. Dengenizi kaybetmeyin. Aksi takdirde, patlamalarınızdan biriyle tatlınızı korkutursunuz. Luna’nın değişim yaratan Uranüs ile yaptığı üçlü açı, değer sistemlerinizin devrimini vurgular. Bir zamanlar dünyadaki tüm farkı yaratan şey, artık sizi mutlaka aşamalı hale getirmeyebilir.

Koç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Sakin, toplanmış tavrınla tanınmıyorsun – ama bunun nedeni daha rekabetçi, cesur ve hızlı olmanla ünlü olman! Ancak bugün, biraz sabırlı olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Koç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Momentumu sürdür, Koç! Bugün önemli bir açı olmamasına rağmen, Ay Oğlak burcunda, çok çalışmanız için size ilham veriyor. Burcunuz aya göre kare olmasına rağmen, onun dünyevi ana doğasına yaslanmak hala zorunludur. Oğlak burcu, bir göreve kafa kafaya atlamak veya dürtüsel olarak yeni bir projeye başlamak yerine, işte zaman ayırmanız için bir hatırlatıcı olabilir. Mars karşıt burcunuz Terazi’de olduğu için yeni projeleri ertelemeniz bile size fayda sağlayabilir. Bunun yerine, devam eden görevleri tamamlayarak iş gününüzden en iyi şekilde yararlanın!

Eşyalarınızın satışı yavaş ilerliyor. Belki de onları saklamalısın?

Koç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası, odağınızı emellerinize yönlendiriyor, Koç. Ay’ın Oğlak burcundaki varlığı, dikkatinizi mevcut kariyer yörüngenizdeki gelişmelere çeker. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, özellikle kaliteli zamana karşı kariyer zamanı ile ilgili olanlar, gergin ilişki konuşmalarını başlatabilir. Daha sonra, Luna’nın derin düşüncelere dalmış Pluto ile birleşmesi, hırslarınız etrafındaki güçlü, gizli hayal kırıklıklarını aydınlatabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.