Koç Burç Yorumları 14 Eylül 2021

Koç burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 14 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ego gezilerinden uzak dur, Koç. Ateşli gezegen yöneticiniz Mars, bugün uyum arayan Terazi’de ilk çıkışını yapıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ateşliyor. Ancak bu enerji iki yoldan gidebilir; tutku öne çıkıyor, ancak aynı zamanda savaşmaya daha yatkınsınız. Başka bir notta, bugünün yapılandırılmış Oğlak burcundaki ayı, Akrep’teki Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da, niyetlerinizi kendinize saklamaya karar verseniz bile, sizi güven ve kararlılıkla canlandıracak. Unutmayın, burcunuzda Luna’nın Chiron’a karesi bazı bastırılmış duyguları harekete geçirebilir, bu yüzden başkalarına yansıtmadan önce kendiniz kontrol edin.

Koç Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir haritanız yok ve nereye gittiğinizi tam olarak bilmiyor olabilirsiniz – ama mesele bu, değil mi? Bugün yine cesur bir kaşifsiniz, patikaları alevlendirmeye ve yeni keşifler yapmaya hazırsınız.

Koç Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Mars bugün Terazi burcuna geçtiğinde, karşılıklı profesyonel ilişkiler ve taahhütler aramaya daha yatkın hissedebilirsiniz! Koç, her zaman sana düşmek zorunda değil. Mars’ın Terazi’ye geçişi, algınızı iş yerinde bir ekip çalışmasına doğru değiştirebilir. Bağımsız çalışmaktan keyif alıyor olsanız da, bunun yerine işbirliği yapma fırsatlarını aramayı düşünmelisiniz. Karşılıklı profesyonel ilişkiler ve taahhütler, daha tatmin edici bir iş hayatı sağlayabilir. Profesyonel ihtiyaçlarınızı karşılayan doğru ortaklığı bulduğunuzda başkalarıyla çalışmaktan keyif aldığınızı bile görebilirsiniz.

Para seçenekleri hakkında bilgi edinmek için bugün zaman ayırın. Bir finansal revizyon sırayla olabilir.

Koç Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, kendi kendini motive eden gezegen Mars’tan kozmik rehberlik alırsınız. Cesur gezegen barış arayan Terazi’ye doğru ilerlerken Salı günü gökyüzü hareket halindeki Mars’ı buluyor. Bu geçiş, enerjinizin büyük kısmını, şimdi 30 Ekim’e kadar, dünyanızdaki yakın ortaklıklara yönlendiriyor. Bu dönemde, insanları memnun etmeye ve aşırı taviz vermeye eğilimlisiniz, bu nedenle başkalarını kovalarken kendinizi kaybetmeye dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.