İkizler Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

İkizler burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Onuncu evinizdeki dolunay tüm hafta boyunca yankılanacak ve 20 Eylül’de doruk noktasına ulaşacak olsa da, önümüzdeki hafta sizin için başka heyecan verici haberlerle dolu olacak, İkizler. Aynı gün, beşinci evinizde barınan gezegen yöneticiniz Merkür, Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bu, kalbinizi ve zihninizi göz kamaştırıcı iyi haberlerle dolduracak. Şimdi unutulmaz bir tarih ayarlayın veya içten bir mesaj gönderin. En önemlisi, güneş 22 Eylül’den itibaren romantizm, eğlence, doğurganlık ve tutkuyla dolu beşinci evinize girecek. Aşk sezonu yeni başladı ve önümüzdeki ay dikkatinize hakim olacak. Burada güneş ışığı ile aşk hayatınızın tüm alanlarını ve ne kadar doyduğunuzu gözden geçirme fırsatınız olacak. Tek İkizler, dolaşım ve birçok yeni seçenekle tanışmak için muhteşem bir fırsata sahip!

İkizler Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi günü Balık burcunda gerçekleşen dolunay ile hafta daha duygusal, nostaljik bir notla başlıyor. Dolunay kariyer yolunuzu aydınlatıyor – nerede olduğunuzu, şu anki pozisyonunuzu ve geleceğinizin olasılıklarını. Şimdiye kadarki kariyer yolunuz hakkında biraz parçalanmış hissedebilirsiniz. İlk işinize başladığınız zamandan bugüne kadar çok şey değişmiş olabilir. Bugün sakin ol, İkizler. Yaptığınız işe olan tutkunuz özellikle dolunaydan sonra daha da güçlenebilir! Pazartesiden Çarşambaya, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapıyor, bu da tutku projelerinizde merakınızı ateşliyor. Tutku projenizi başarılı olmak için genişletmenin yollarını düşünüyor olabilirsiniz. Çarşamba günü güneş Terazi burcuna geçtiğinde hareket tarzınızı belirlemeniz daha kolay olacaktır. Tutku projeniz Terazi döneminde başladığı için, bununla başa çıkmak için bir iş arkadaşı bulmak akıllıca olabilir. Bununla birlikte, Merkür ayrıca haftanın büyük bir bölümünde Plüton retrosu ile kare açı yapacak ve bu da tutku projenizi potansiyel bileşenlere ve yatırımcılara başarılı bir şekilde satmanızı zorlaştırabilir. Bir yardım eline ihtiyacınız olsa da, bunun bir bedeli olabilir. Özellikle tutku projenize finansal bir yatırım içeriyorsa, müzakereye açık olun.

İkizler Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi’den Çarşamba’ya kadar pozitif enerjiyle dolup taşacaksınız ve gündeminizde bu varsa, her türlü işin üstesinden gelebilmelisiniz. Ne yaparsan yap, eğlenceli olacak. Hafta içinde biraz daha geri çekilin – ilerlemeden önce bazı ekstra bilgileri almanız gerekir. İzle ve öğren. Hafta sonları mümkün olduğunca insanlarınızla takılın; sosyal pillerinizi şarj etmeniz gerekiyor ve onlar size öncülük etmekten çok mutlu olacaklar.

İkizler Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

İkizler, bu hafta dört duvar sizi tutamayacak. Kurtulmaya hazırsın.

20 Eylül Pazartesi günü eğlence ve macera evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, seyahat evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Özel birini görme planlarınız olabilir. Birkaç gün içinde veya tatillerde seyahat ediyor olabilirsiniz. Şimdi aklın planlar ve paketlemede. Yolculuğun beklentisi, neredeyse yolculuğun kendisi kadar tatlıdır.

Risk alma evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü kendi burcunuzdaki İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Sabah uyandığınızda neden bu kadar temkinli olduğunuzu merak edebilirsiniz. Hayat yaşanmak içindir. İkizler, bu işten kaçmak ve biraz eğlenmek için iyi bir gün. Bugün, kendi gündeminizi belirlemeye hazırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.