İkizler Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

İkizler burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Havai fişekleri söndür ve davula vur İkizler! 2021 aşk hikaye kitabınızda bir dönüm noktası haftası geldi! Coşkulu Mars, 14 Eylül’den itibaren beşinci evinize girerek kalbinizin patlamasına ve çiçek açmasına neden olacak. Tutku gezegeni eğlence, flört ve doğurganlık sektörünüzü ateşlediğinden, bu özellikle 30 Ekim’e kadar sürecek olan uğurlu bir geçiştir.

Bu, bekar İkizler’in dolaşması ve yeni biriyle tanışması için iki yıllık bir döngü içindeki en iyi zamanlardan biri, bu yüzden onu sallamak için bu fırsatı kaçırmayın! Bu enerji, kıvılcımınızı yeniden yakmak, programınıza daha fazla spontanlık eklemek ve yatak teknesini sallamak için kullanabileceğiniz için, birleştirilmiş İkizler tarafından da kullanılabilir! Hamileliğin peşinden gitmek istiyorsan yıldızlar senin lehinde!

Bu hafta diğer gezegensel açılar söz konusu olduğunda, günlük rutininizin, aile yaşamınızın, iş sorumluluklarınızın ve kariyer hedeflerinizin hakimiyetinde hissedeceksiniz. Romantizmi nasıl bir öncelik haline getirdiğinizi hesaba katmak için ideal bir hafta – çünkü yapmazsanız, günler sizi hızla geçecek. Kalbinizin şarkı söylemesine izin veren bir program oluşturun ve bunun için daha iyi olacaksınız.

İkizler Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yapılacak bazı seçimler olacak, ancak İkizler, seçenekleri seviyorsunuz. 14 Eylül Salı günü, evlerinizde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün oturma odanızda dans edebilir, yatak odanızın huzurlu mahremiyetinin keyfini çıkarabilir ve mutlu mutfağınızda yemek pişirebilirsiniz. Veya mevcut konutunuzdan gerçekten memnun olmayabilirsiniz. Bugün gerçekten nerede yaşamak istediğinize dair bir vizyon elde edebilirsiniz.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, gerçekler ve inançlar evinizde Kovadaki Jüpiter ile kavuşum yapar. Bugün para çekmeden önce matematiğinizi iki kez kontrol etmeniz akıllıca olacaktır. Bu nedenle, pişirme sürelerinden arabada ne kadar gaz kaldığına kadar herhangi bir hesaplamayı kontrol etmek iyidir. İkizler, bir yanlış hesaplamadan dolayı bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hâlâ Başak burcunda olan güneş, kaynak evinizde edinici Plüton ile üçgen açı yapıyor. Artık çok değerli bir şey kazanma yeteneğine sahipsiniz. Büyük bir faiz oranı ile büyük bir kredi alabilirsiniz. Ne hakkında konuştuğunu gerçekten bilen birinden hisse senedi ipucu alabilirsiniz. İkizler, işinizle ilgili beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Almak için ellerinizi açın.

İkizler Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, işte geçirdiğiniz zamanın neye değdiğini merak ediyorsunuz, İkizler. Ne tür bir işiniz olursa olsun, muhtemelen bunun bir şey için sayılmasını istersiniz.

Mevcut pozisyonunuzu düşündüğünüzde, zirveye ulaşıp ulaşmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. 12 Eylül Pazar günü, ay, Jüpiter’in geri hareketine kare açı yapıyor ve günlük iş rutininiz ile büyük bilinmeyeni keşfetme arzunuz arasında gerginliğe neden oluyor. Özellikle işte sıkıldıysanız, macera veya bilgi için can atıyor olabilirsiniz. Kendinizi haftanın geri kalanında bu kaşıntıyı kaşımaya çalışırken bulabilirsiniz.

12-14 Eylül Pazartesiden Salıya kadar güneş, Neptün geri hareketine karşı duracak ve dikkatleri kariyerinizde şu anda bulunduğunuz yere çekecek. Mevcut işiniz ve kariyeriniz tamamen farklı iki şey olabilir. Muhalefet haftanıza izinli başlarken, bunun mesleğinizde bir şeyleri sarsmak için olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. İş için seyahat edip edemeyeceğinizi veya kariyer gelişiminizi geliştirmek için yeni bir eğitim yoluna girip giremeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Bunu haftanın bir noktasında bir sırdaşla konuşmayı düşünmelisin.

İkizler Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Beyninizi çevreleyen tüyler yavaş yavaş temizlendiğinden, hafta sonundan uzun bir iyileşme bekleyin. Pazartesi ve Salı oldukça soğuk olmalı, ama geçecek. Sosyal ve zihinsel enerjileriniz büyük bir şekilde toplandıkça Çarşamba günü iyi hisler hissetmeye başlayacaksınız. Bazı iyi, uzun, derin sohbetler içindesiniz, bu yüzden en iyi replerinizi parlatmakla meşgul olun. Bu hafta sonu oda arkadaşlarınızla veya aşk ilginizle ilgilenirken biraz daha dikkatli olun – işleri biraz fazla gerçek anlamda algılayacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.