İkizler Burç Yorumları 9 Eylül 2021

İkizler burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik kaçamak? Özünde heyecan arayan birisin ve işler plana göre gidiyor. Bu arada ay, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizde parıldamaya devam eder ve kalbinizin arzularını ve cinsel içgüdülerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir, ancak dahası da vardır. En iyi yanı, Luna, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, önemli diğerlerinin yedinci evinizin göksel yöneticisi olan geri giden Jüpiter ile de uyum içinde olacak. Bununla birlikte, Luna’nın güç merkezi Plüton’a karesi, muhtemelen önceki taahhütleriniz ile kalbinizin atmasını sağlayan şey İkizler arasında seçim yapmanıza zorlayacaktır.

İkizler Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün çok fazla aktivite ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Genellikle meşgul olmaya oldukça hevesli olsanız da, şu anda sessiz bir yerde takılmayı ve rahatlamayı tercih edersiniz.

İkizler Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay şu anda diplomatik Terazi’de olduğundan, işe katılmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Ay ayrıca Terazi’de konuşkan Merkür ile kavuşum yaptığından, bu iş yerinde sohbet etmek için mükemmel bir gün olabilir, İkizler. Konuşmalar hafif, kişisel, profesyonel veya karma olabilir. İş arkadaşlarınızı daha iyi tanımak için bugünün astrolojisini kullanabilir, hatta en sevdiğiniz iş arkadaşınızla iş dışında bir şeyler yapmayı planlayabilirsiniz! Profesyonel bir sohbet için günümüzün astrolojisini de kullanabilirsiniz. Bir süpervizör veya müşteri gibi başkalarıyla çalışmak için mükemmel olabilir.

İşlerin yoğunluğundasınız — bırakın spot ışığı size ilham versin, sizi korkutmasın.

İkizler Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, odak noktanızı aşk hayatınız etrafında dönen güncel hikayeye yönlendiriyor, İkizler. Aşk hayatınızı hafif ve eğlenceli tutma arzunuz, ortaklık odaklı Terazi ayı ağır Plüton ile kareye girerken, yakınlık ve bağlılık etrafında dönen daha derin bir hikaye ile muhtemelen ters düşecektir. Ay, büyük kalpli Jüpiter ve bağ kuran Venüs ile dönerek derin romantik bir atmosfer yaratırken, işler daha sonra rahatlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.