İkizler Burç Yorumları 27 Eylül 2021

İkizler burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, mevcut koşullarınızdan bunalmış hissediyorsanız, işler kızışmaya başlamak üzere. Örneğin, ayın günün geri kalanında burcunuzun üzerinde süzülmesine ek olarak, meraklı gezegen yöneticiniz Merkür de aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizi harekete geçirerek Terazi’de geri harekette olacak. Bitmemiş bir işi halletmeyi mi bekliyordunuz? Matkabı biliyorsun. Merkür gerilemesi geçmişi geri getirmesiyle ünlüdür, ancak bu geçişten en iyi şekilde nasıl yararlanabilirsiniz? Ayın geri giden Merkür ile üçgen açı yapması sizi bir adım geri atmaya ve sonraki adımlar üzerinde düşünmeye teşvik ediyor.

İkizler Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Gününüze biraz yoga yapmanın yeni bir yolunu bulun ya da sadece bir parça taze meyve yiyin. Sigortalı olsanız da olmasanız da, sağlığınızı korumak için her türlü şeyi yapabilirsiniz.

İkizler Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Merkür istasyonları bugün Terazi’de geri gidiyor, tutkularınızı ve neşe araçlarınızı iç gözleme çağırıyor. Merkür önümüzdeki birkaç hafta boyunca gerilerken, işteki tutku projelerinizi yeniden düşünmek için en uygun zaman bu. Profesyonel yolunuza uygun hissettiren bir şey üzerinde mi çalışıyorsunuz? Gerileme dönemi boyunca bu soruyu düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi kiminle ve ne üzerinde çalıştığınızı yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve gözden geçirmek için harika bir zaman! İdeal olarak, retrograd dönemin sonunda mesleki gelişiminizi sürdüren bir tutku projesi bulmalısınız.

Bir amaç için size yardımcı olacak zamanı olan biriyle iletişim kurun.

İkizler Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü, kendini ilk sıraya koyman için seni teşvik ediyor, İkizler. Ayın burcunuzdaki besleyici varlığı, bağımsız ihtiyaçlarınız, sağlığınız ve görünümünüz ile yeniden bağlantı kurmanızı gerektirir. Luna’nın gerçekliği çözen Neptün ile karesi, kariyer meselelerinin etrafında kafa karıştırıcı bir sis oluşturuyor ve bu arenadaki önemli kararları ertelemeyi en iyi şekilde yapıyor. Daha sonra, ayın iyimser Jüpiter ile olan tatlı bağı ruh halinizi yükseltir ve karizmanızı güçlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.