İkizler Burç Yorumları 26 Eylül 2021

İkizler burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yaparak duygusal temellerinizi ve genel meraklarınızı vurguluyor, İkizler. İster bekar, ister bağlı olun, muhtemelen bu zamana göre daha cana yakın ve hassassınız. Özel biri için duygular yakalamak? Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla burcunuzdaki ay ile go-getter Mars arasındaki tatlı bir üçgen, kalbinizin arzuları ve duruma yaklaşımınız arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Luna ayrıca duruma yapı ve netlik getiren Satürn’ü de üçgen yapacak. Endişelenmenize veya strateji oluşturmanıza gerek yok; hisler bugün lehinize akıyor.

İkizler Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal momentumu biraz ikna etmeniz gerekebilir. Partiler düşündüğünüzden çok daha eğlenceli olacak ve tarihler umduğunuzdan çok daha havalı olacak – çoğunlukla kendi iyi enerjiniz sayesinde.

İkizler Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftanız başlamadan önce rahatlama zamanı, İkizler. Mars’ın geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığı son gün, bu nedenle çalışmak yerine eğlenceli zamanlarınızı onurlandırmak konusunda özellikle ciddi hissedebilirsiniz. İşin bir kısmı iş-yaşam dengesidir. Hafta sonunun son gününün tadını çıkarmanız gerektiği için sizin için hayati önem taşıyan bu üçlü, bugün sizi hobilere ve keyif araçlarına yönlendiriyor. Çalışmakta veya iş hakkında düşünmekte ısrar ediyorsanız, üçlü, iş hayatınızı iyileştirmek için yeni eğitim fırsatları aramak için uzun vadeli planlar hakkında düşünmek için yardımcı olabilir.

Nerede olduğunuz konusunda kendinizi iyi hissedin — perspektif için aldığınız yola tekrar bakın.

İkizler Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Havaya gelen hızın değişimini hissedebiliyor musun, İkizler? Yönetici gezegeniniz, iletişimsel Merkür, yön değiştirir ve romantik Terazi’de gerileme aşamasına geri döner. Bu döngü sizin için baş döndürücü olabilir, çünkü sizi gözden geçirilmek üzere yüzeye çıkarılması gereken bilinçaltı malzemeye sokar. 18 Ekim’e kadar eski yaratıcı projeleri ve romantik ilgi alanlarını yeniden ziyaret etmeniz muhtemel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.