İkizler Burç Yorumları 25 Eylül 2021

İkizler burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sizi – kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak – açarsa, buna değebilir, İkizler. Örneğin, harekete geçiren Mars, aşk, romantizm ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci evinizi tutuşturmaya devam eder, şehvetli arzularınız ve yaratıcı düşünceleriniz söz konusu olduğunda ateşi yükseltir, ancak dahası da var. Mars, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve bu inanç sıçramasını aşk için yapmanız için gereken netliği ve yapıyı size sunacak. Şimdi, Venüs sorumlu altıncı durum tespiti evinizin üzerinde geziniyor, bu yüzden ayrıntılara takılıp kalmamaya çalışın.

İkizler Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi harika bir şeye doğru doğru yöne gönderecek derin bir keşif yapmak için iyi bir yerdesiniz. Henüz emin olmadığınız şeylere derinlemesine bakmaktan korkmayın.

İkizler Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mola zamanı, İkizler! Ay, bilinçaltı zihninizi aydınlatan kararlı Boğa burcunda yükselir. Bugün aynı zamanda Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığı son gün olduğundan, mesleğinizde neye değer verdiğinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bir şey bu hafta bir fikir değişikliğine yol açmış olabilir. Bir noktada işiniz konusunda tutkulu olabilirsiniz, ancak bu hafta kendinizi zorlayıcı hissedebilirdiniz. Artık ay her şeyi bir araya getirmenize yardım etmekle meşgul olduğuna göre, bugünü yeniden toplanmaya da götürebilirsiniz. Tükenmişliği önlemek için rahatlayın.

İşler ya iyi ya da kötü, siyah ya da beyaz oldu – bu size ne anlatıyor?

İkizler Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak gerçekleri, fikirleri ve bakış açılarını toplama eğilimindesiniz. Gerçekliği kontrol eden Satürn, özellikle uzun süredir devam eden inançlarınız ve felsefeleriniz söz konusu olduğunda, hayatınızın bu alanını yeniden incelemenizi sürekli olarak istiyor. Cumartesi gökyüzü, enerjik Mars’ı yetenekli Satürn ile pürüzsüz bir hizalama oluşturarak bulur ve büyük resminize uygulamak için yeni bir doz yaratıcı enerjiyi emmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.