İkizler Burç Yorumları 23 Eylül 2021

İkizler burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla, karmik bağlantılarınızdan gizli gündemlerinize kadar her şeyi vurgulayarak istikrar arayan Boğa’ya kayar, ancak dahası var. Luna, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında, erotik sekizinci mahremiyet evinizin göksel yöneticisi Satürn ile yüzleşecek. Bekar? İkizler, kalbini birine açma düşüncesine karşı büyük olasılıkla kendini kısıtlanmış hissediyorsun. Bunun nereden kaynaklandığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Venüs’ün Uranüs’e karşı muhalefeti, aşk söz konusu olduğunda potansiyel olarak bazı beklenmedik olayları tetikleyebilir. Akışına bırak.

İkizler Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İletişim kolaydır ve hayat sizin için daha iyi olmaya devam ediyor. Mevcut durum hakkındaki anlayışınız tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Devam eden bir flört varsa, hızlandırın ve sonra ne olacağını görün.

İkizler Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Değişim için geç kaldın, İkizler. İş muhtemelen yeterince kolay olsa da, biraz tekrarlayıcı olabilir. Bugün Venüs geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, iş hakkında beklenmedik bir fikriniz veya farkındalığınız olabilir. Bazıları için, iş yerinizle ilgili tutum veya bakış açısında bir ayarlama olabilir. Diğerleri için, daha fazla paranın farklı şekilde kazanılabileceğinin farkına varabilir. Genel olarak, bugün iş yerinde havanın kapalı olmasını bekleyin. Gergin veya elektrik gelebilir – sanki her an bir şey olacakmış gibi. Gergin atmosfer kısa ve özlü sözlere neden olabilir, bu nedenle hafif hareket edin!

Tavsiye zor bir şeydir – herkes onu vermek ister, kimse dinlemek istemez.

İkizler Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzünün altında hızınızı yavaşlatın, İkizler. Ay, şehvetli Boğa’ya doğru ilerler, dinlenme, yalnızlık ve doğa ile yeniden bağlantı ihtiyacınızı artırır. Yine de, değer tanımlayan Venüs, değişim arzusundaki Uranüs’e karşı olduğu için, hareketsiz oturmak ve çalışma cephesinde olağan akışı sürdürmek zor olabilir. Bu eşleştirme muhtemelen iş cephesinde atılımlar veya plan değişiklikleri getirecek, bu yüzden esnek kalmaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.