İkizler Burç Yorumları 21 Eylül 2021

İkizler burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizin arzularını ifade ederken merkezde kalın, İkizler. Seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ve güç merkezi Plüton arasındaki bugünün zorlu karesi, romantik özlemleriniz ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratıyor. Bekar da olsanız da, bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun, çünkü özellikle durumu kontrol edemiyorsanız, “kendinizi kaptırmış” hissetmeye daha yatkınsınız. Ayın on birinci ev toplumunuz aracılığıyla Chiron ile kavuşumu, aynı zamanda sosyal statünüzün etkisini ve belirli bir cepheyi korumak için çok çalışıp çalışmadığınızı da vurgulayacaktır.

İkizler Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

En karmaşık fikirlerinizi en ince ayrıntısına kadar ifade etmekte sorun yaşamamalısınız. Geri durma. Etrafınızdaki insanlar ne düşündüğünüzle son derece ilgileniyorlar.

İkizler Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün iddialı bir ilham patlamasına hazır olun. Ay, bugün iş ile ilgili bir umut kıvılcımı ve biraz ivme bulmak için mükemmel bir ay olan Koç’a taşındı. Profesyonel hayallerinizin peşinden gitmek için ateşli ayın momentumuna yaslanın. Ram’ın doğal dürtüsü, bugün başarı için hareket tarzınıza bağlı kalmanıza yardımcı olabilir. Ay kendini daha parçalayıcı hissettiğinden, sadece bağlantıda kalmak için iş arkadaşlarınızdan oluşan ağınıza da ulaşmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak istediğinizde kendinizi ortaya koymaktan asla zarar gelmez!

İletişimdeki cesaretiniz, fikirleri tartışırken çok eğlenmenizi sağlar.

İkizler Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, gümüş dilli ve kanat ayaklı gezegen Merkür tarafından yönlendiriliyorsunuz. Salı gününün kozmik manzarası, Merkür’ü, sizi karanlık ve fırtınalı ruh hallerine sürüklemesi muhtemel, dönüşüm gerektiren Pluto ile gergin bir kareye kilitli buluyor. Yüzeyin altına bakma ihtiyacınıza yaslanın ve özellikle romantik ortaklıklarda ortaya çıkan duygusal sorunlar söz konusu olduğunda, konuşulmamış sorunlarla doğrudan başa çıkın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.