İkizler Burç Yorumları 17 Eylül 2021

İkizler burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 17 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür şimdiden gölge öncesi evresinde, İkizler. Haberci tanrının aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde gezindiğini ve bunun da geçmiş aşkların ikinci bir tur için geri dönme olasılığını artırdığını unutmayın. Üstelik, egzotik dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Merkür ve ay arasındaki bugünkü üçgen açı, sizden uzakta olan biriyle romantik bir bağ kurma olasılığını gösteriyor. Bazılarınız özel birini ziyaret etmek için doğaçlama bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir, ancak dahası var. Luna’nın Jüpiter’e yakınlığı, hayattan daha büyük hissettiren duyguları tetikleyebilir. Olasılıklara açık kalırken topraklanmış kalın.

İkizler Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Sabır ve azim, güne başlarken gitmenin yoludur, ama neyse ki bu yavaş hareket eden stratejileri öğleden sonraya kadar emekli edebilirsiniz. O andan itibaren üretken olmayı unutun ve yolculuğun tadını çıkarın.

İkizler Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Günlük rutininizden çıkma zamanı, İkizler! Venüs geri giden Satürn ile kare açı yapmaya devam ederken, ay günlük iş/hayatınızdan kopma ihtiyacınızı da artıracak. Bazı kısıtlamalara rağmen mesleğinizde başka neler deneyimleyebileceğinizi veya başarabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Ay, Satürn retrosunun benzersiz kariyer yolunuzu takip etme çağrısını destekliyor. Bugün sahip olmak istediğiniz iş, pozisyon veya geçim kaynağı hakkında biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Seçeneklerinizi keşfetmenin sorun olmadığını kendinize hatırlatın!

Bugün herhangi bir takip beklemeyin. Söz verilen cevaplar bir süre gelmeyecek.

İkizler Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler insanları meraklı zihinlerini memnun etmek için taze bilgiye ihtiyaç duyarlar. Ay, problem çözücü Kova’da yolculuk ederken, Cuma günü gökyüzü sizi eğitim çabalarını benimsemeye ve macera aramaya teşvik ediyor. Luna’nın cetveliniz, haberci Merkür ile olan tatlı bağlantısı, kafa ve kalp arasında bir denge kurmayı ve kendinizi yaratıcı bir şekilde uygulamanızı kolaylaştırır. Bu arada, ayın Uranüs ile olan anlaşmazlığı, mavi aydınlanmaları çağırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.