İkizler Burç Yorumları 16 Eylül 2021

İkizler burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sonraki nereye gidiyorsun, İkizler? Ay bugün özgürlük seven Kova burcuna geçiyor, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu evinizi harekete geçirirken, inanç sistemlerinizi ve yeniye yönelik arzunuzu çevreleyen temalara vurgu ve netlik getiriyor. Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla harekete geçiren Mars ile uyum içinde olacak ve bu da sizi eylemlerinizi duygusal gerçekliğinizle uyumlu hale getirmeye teşvik edecek. Örneğin, kendinize karşı dürüst müsünüz? Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı? Bekar ya da alınmış, risk almaya hazırsınız, özellikle de bu kendinize karşı dürüst olduğunuz anlamına geliyorsa.

İkizler Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün boyu sürekli hareket halinde olacak ve arkanızda baygın tatlılar bırakacaksınız. Böyle devam edin, onlardan biri sizi dünya hakkında yeni bir düşünme biçimine sokabilir.

İkizler Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Uh-oh, işte bazı sorunların mı var, İkizler? Venüs, geri giden Satürn ile kare açı yapıyor ve günlük iş/yaşam ile deneyimleriniz arasında gerilim yaratıyor. İdeal olarak, Venüs günlük iş hayatınızı biraz şansla süslüyor! Bununla birlikte, Satürn geri giden kare, çabalarınızın engellendiği anlamına gelir. Mesleğinizde yeni bir eğitim fırsatı, seyahat veya genel olarak yeni deneyimler düşünüyor olabilirsiniz. Kare, paranın, ilişkilerin veya her ikisinin de yeni bir şey deneyimleme arzunuzu yakaladığını ima eder. Bütçenize bir göz atmak veya ilgili kişilerle konuşmak en iyisidir.

Bugün her yere dağılmış engeller olacak. Bağırsaklarınızla gezinin.

İkizler Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, sizi her zaman hareket halinde tutan heyecan verici bir enerjiyle çalışırsınız. Perşembe günkü gökyüzü, sürekli hareket halinde olmanın daha rahatsız edici etkilerini vurguluyor. Tahmin, iyi zaman Venüs’ü sınırlayıcı Satürn’le kare kare yaparken, sağlığınızın ve iş/yaşam dengenizin yavaşlaması ve derinlemesine yeniden değerlendirilmesini gerektiriyor. Aydınlatıcı güneşin dönüştürücü Plüton ile pürüzsüz bağlantısı, ruh iyileştirici ilişki konuşmalarına izin verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.