İkizler Burç Yorumları 15 Eylül 2021

İkizler burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Paylaşmak önemsemektir…yoksa öyle mi? Sezgini kullan İkizler. Ay, seks hayatınızı çevreleyen temalara ve belki de bir sevgilinin finansal istikrarına vurgu yaparak, seksi sekizinci yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızın üzerinde geziniyor. Bekar da olsanız da, bugünün meydan okuması potansiyel olarak Luna’nın karesinden meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’e, özellikle de zaten gerileme öncesi gölge evresinde olduğu için kaynaklanabilir. Aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan beşinci evinizi sallarken, büyük olasılıkla kalbinizin sesini dinleme arzusu ile önceki taahhütlerinize sadık kalma arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Fazla düşünmeye gerek yok; ne yapacağını zaten biliyorsun.

İkizler Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda doğal uçuculuğunuzu frenlemeye çalışın ve odaklanın. Genelde hareketli ve mutlu birisiniz, bu nedenle bugün insanlarla bağlantı kurmak için yeterince topraklanmanız zor olabilir.

İkizler Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sosyalleşmek ya da sosyalleşmemek, işte bütün mesele bu. İkizler, bugün hem Merkür hem de Mars bir hava burcu olan Terazi’de olduğu için iş yerinde konuşkan hissedebilirsiniz. İşten çok sosyalleşmeye meyilli olsanız da, günün sonunda bazı öncelikleri yerine getirmeniz gerekebilir. Güneş hala Başak’ta ve ay Oğlak’ta olduğundan, projelere bağlı kalmanız için biraz baskı hissedebilirsiniz. Gününüzden en iyi şekilde yararlanmak için, sorumluluklarınız üzerinde çalışırken sosyal faktöre sahip olmak için bir iş arkadaşınızla eşleştirin.

Sabır, öğrenilmesi zor bir beceridir, ancak ilerledikçe daha kolay hale gelir.

İkizler Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler, bugün kendinize ait özel bir dünyaya dalın. Melankolik Oğlak ayı, içinizde daha derin bir iyileşmeyi arzulayanın altını çizdiği için, çevrenizdeki her şeye karşı ekstra duyarlı olmanız muhtemeldir. Luna’nın cetveliniz, haberci Merkür ile karesi, yaratıcı çıkışlar aracılığıyla bastırılmış duyguların engelini kaldırmaya yardımcı olabilir. Daha sonra, ayın yoğunluk arayan Plüton ile birleşmesi, gizli ilişki gerilimlerini ortaya çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.