Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Koç, Süpermen pelerinini giy. Harekete geçmeye hazırsınız.

20 Eylül Pazartesi günü ilişkiler evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, dostluk evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Aynı gün Balık burcunda dolunay var. Fırsat kapısının ardına kadar açık olduğu ve geçmeniz için sizi çağırdığı bazı günler vardır. İlerlemek için cesaretiniz olduğunda harika bir ilişki sizin için oradadır. Telefonu açmak veya mesajı göndermek size kalmış ve bunu yaptığınızda şaşırtıcı şeyler olabiliyor.

İşbirliği evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü fikir evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaşınız veya meslektaşınızla potansiyel bir işbirliği yoluyla hayatınıza pozitif enerji akıyor. İkiniz bir araya geldiğinde fikirler ortaya çıkar. Yeteneklerinize güvenebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan başlamak. Bugün sadece 15 dakika bunun üzerinde çalışsan bile, sanki bir araziye bayrağını dikmiş gibisin. Koç, yerini alıyorsun.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Boğa, bu hafta başını öne eğip ileriye doğru itiyorsun. Ve engeller yol veriyor.

20 Eylül Pazartesi günü, rutin evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yeni bir organizasyon sistemi uyguluyor olabilirsiniz. Pinterest’teki güzel resimlerden veya YouTube’daki üretkenlik videolarından ilham alabilirsiniz. Artık masanızın veya çalışma prosedürlerinizin üstesinden gelmeye hazırsınız. Boğa, bugün net bir zihniniz var ve neyin devredilebileceğini veya ortadan kaldırılabileceğini görebilirsiniz.

Sağlık evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü değerler evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Vücut bakımına bakıyor olabilirsiniz. Sülfatsız doğal losyon ve şampuanlara geçerek cildinize sürdüğünüz kimyasalları sınırlamaya karar verebilirsiniz. Tam bir gıda diyetine geçebilir veya yemeklerinizi sıfırdan yapmaya başlayabilirsiniz. Boğa, bugün birkaç değişiklik yıl sonuna kadar büyük bir fark yaratabilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

İkizler, bu hafta dört duvar sizi tutamayacak. Kurtulmaya hazırsın.

20 Eylül Pazartesi günü eğlence ve macera evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, seyahat evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Özel birini görme planlarınız olabilir. Birkaç gün içinde veya tatillerde seyahat ediyor olabilirsiniz. Şimdi aklın planlar ve paketlemede. Yolculuğun beklentisi, neredeyse yolculuğun kendisi kadar tatlıdır.

Risk alma evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü kendi burcunuzdaki İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Sabah uyandığınızda neden bu kadar temkinli olduğunuzu merak edebilirsiniz. Hayat yaşanmak içindir. İkizler, bu işten kaçmak ve biraz eğlenmek için iyi bir gün. Bugün, kendi gündeminizi belirlemeye hazırsınız.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, Evren size yeni bir şey vermeye hazır. Ama onu ele geçirmek için bir şey bırakmaya hazır olun.

20 Eylül Pazartesi günü, aile evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, miras evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bazı aile yadigarlarını tartışıyor veya daha yaşlı bir akrabanızın evini boşaltmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Sahip olduğunuz şeylerle ne yapacağınıza bakıyor olabilirsiniz. Yengeç, albüme koymayı düşündüğün fotoğraflarla başlayabilir ve bu anıları en iyi nasıl koruyacağına karar verebilirsin.

Bitiş evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü gizli evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Zaten dolu bir programınız varsa, yeni bir şeyi yakalamak zordur. Bugün karşınıza harika bir fırsat çıksa nelerden vazgeçeceğinizi düşünün. Bugün, Yengeç, yakın gelecekte olumlu bir gelişme var. Şimdi kendinize bunun için nasıl yer açabileceğinizi sorun.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Aslan, şansın cesurlardan yana olduğu söylenir. Ve herkes Aslan’ın cesur olduğunu bilir.

20 Eylül Pazartesi günü iletişim evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, ilişkiler evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Harika ilişkiler, kendinizi nasıl gördüğünüzle başlar. Ibis adında güzel ve eşsiz bir kuş var, ancak Avustralya’da buna “bin tavuğu” (çöp kutusunda olduğu gibi çöp kutusu) denir. Bugün, kendinizle nasıl konuştuğunuzu dinleyin ve olumlu bir değişim yapın. Aslan, bu aşk kapısını açacak.

Seyahat ve ulaşım evinizdeki Terazi burcundaki Mars, gelecekte evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile 21 Eylül Salı üçgen açı yapıyor. Bugün şehri nasıl gezeceğinizle ilgili. Belki trene binmeye ya da araba paylaşmaya başlayacaksınız. İşe bisikletle gitmeyi deneyebilirsiniz. Siz kendi çocuklarınızı alırken bir arkadaşınızın çocuklarını almanıza ihtiyacı olabilir. Aslan, bugün kendine yeni bir yol çiziyor olabilirsin.


Başak Burcu
Başak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta yardım birçok şekilde geliyor, bu yüzden beklenmedik durumlar için gözlerinizi açık tutun.

20 Eylül Pazartesi günü para evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, iş evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, işiniz bir süpervizör tarafından fark edilebilir. Bir terfi için hazır olabilirsiniz (ek sorumluluklarla). Bu maaş artışı ile gelebilir. Yaptığınız gayretli çalışma nedeniyle faydalar geliyor.

Mülkiyet evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü haritanızın en üstünde İkizler burcundaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bir kez daha sahip olmanın mutluluk getireceğini düşünmek kolay. Başak, sen daha iyi bilirsin ama yine de heyecana kapılabilirsin. Bugün, birileri sizi bütçenizi aşan bir şey satın almaya teşvik edebileceğinden çok dikkatli olun. Başak, alışveriş sepetine bir şeyler koymakta sorun yok ama asıl siparişi vermeden önce birkaç gün ver.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Terazi, bazen dengeyi bulmak sınıra gitmek demektir. Bu hafta sınırları buluyorsunuz.

20 Eylül Pazartesi günü Merkür, kendi burcunuzda ve güven evinizde, romantizm ve risk alma evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün birisi size sizinle ne kadar ilgilendiğini gösterebilir. Bu, ince bir flört olabilir veya bu kişi doğrudan konuya girebilir. Bu sizi hazırlıksız yakalayabilir, ancak yine de bir iltifattır.

Fiziksel benliğinizin evinizdeki Terazi’deki Mars, 21 Eylül Salı günü fikir evinizdeki İkizler’deki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Terazi, ani bir şekle girme arzunuz olabilir. Yeni bir egzersiz, kişisel bir antrenör veya size yardımcı olacak bir beslenme uzmanı bulmak için iyi bir zaman.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Akrep, artık kaynaklar sana açık. Küçük bir hazırlıkla, açılan kapıları bulabilirsiniz.

20 Eylül Pazartesi günü, psişik yetenek evinizdeki Terazi’deki Merkür, atalarınızın evinizdeki Kova’daki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, aile hattınızın gücünden yararlanabilirsiniz. Sizden önce gidenler, güçlerini ve enerjilerini size ödünç verebilirler. Bu, büyük, büyük, büyük büyükannenizden bir projede size yardım etmesini istemek için iyi bir gün. Ayrıca, geçmiş yaşam regresyonu veya hipnoz yoluyla kendi geçmişinize geri dönebilirsiniz.

Perde arkasında çalışma evinizde Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü finansal kazanç evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Kendiniz için bir bütçe yazarken bir kredi için evrak işlerine gömülebilirsiniz. veya bir iş teklifini finanse etmeye bakıyor. Bu, kitle fonlaması projeleri, öğrenci kredisi borcunu ödemek için hükümet programları bulmak veya size borçlu olduğunuz parayı tahsil etmek için iyi bir zamandır. Ama bütün bunlar biraz hazırlık gerektiriyor. Akrep, bugün bu güzel enerjiye sahipken başarmak istediklerinizin bir listesini yazın.


Yay Burcu
Yay Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Yay, fırsatlar istedin ve şimdi geliyorlar.

20 Eylül Pazartesi günü topluluk evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, iletişim evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Eski bir meslektaşınızın adı bugün aklınıza gelebilir. Mevcut şirketlerinde bir iş ilanı görmek için onlarla iletişime geçebilirsiniz. Bu sizin için bir fırsata yol açabilir. Başka bir şey değilse, sizin için orada seçenekler olduğunu bilmenizi sağlar.

Arkadaşlık evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü ilişkiler evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Oldukça iyi tanıdığınız biri, ilişkinizi yepyeni bir seviyeye taşımak isteyebilir. . Şu ana kadar bu kişiyi sadece bir arkadaş olarak düşünmüş olabilirsiniz, ama şimdi onları yepyeni bir şekilde görüyorsunuz. Yay, bu güzel ve duygusal olarak tatmin edici bir şeyin başlangıcı olabilir.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, etrafınızda hareket ve değişim var. Bu sadece beklediğin şey.

20 Eylül Pazartesi günü kariyer evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, para evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Patronunuzun ofisine gidip zam talep edebilirsiniz. Bu açıyı yılda sadece iki kez alırsınız ve bugün diğer enerjilerin çok güzel bir şekilde sıralandığı bir Pazartesi günü düşer. Söyleyeceklerinizi zihinsel olarak prova ederken konuyla ilgili YouTube’daki birkaç nasıl yapılır videosuna göz atın. Oğlak, enerjiler lehinize hizalanıyor.

Sorumluluk evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü iş ve rutinlerinizde İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Gerçek başarı, çalışmaya başladığınızda gelir. Bu, özellikle yaratıcı girişimler veya yan işiniz için geçerlidir. Ne yapmanız gerektiğini merak etmek yerine, niceliğin kaliteyi ürettiğine dair eski atasözünü hatırlayın. Bir şey seçin ve çok yapın. Seni görmezden gelemeyecekleri kadar iyi olacaksın.


Kova Burcu
Kova Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Kova burcu, bu hafta vereceğiniz kararlar uzun süre hissedilecek.

20 Eylül Pazartesi günü, seyahat ve macera evinizde Terazi’deki Merkür, kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaşınızla kalmanız için bir davetiye alabilirsiniz. Sahilde bir kulübeleri veya evleri olabilir. Dahası, bölgedeki diğer arkadaşlara ulaşırsanız, kalış sürenizi uzatabilir ve bir süre kanepede sörf yapabilirsiniz.

Eğitim evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü yaratıcılık ve çocukların evinde İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bu dönemde çocuğunuzun eğitimine çok odaklanmış olabilirsiniz. Zor konularda onlara yardımcı olacak öğretmenler bulabilirsiniz. Kova burcu, ayrıca üzerinde çalışmak istediğiniz birçok yaratıcı fikriniz ve işiniz olabilir. Masayı toplayın ve işe başlayın.


Balık Burcu
Balık Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Balık, ruhsal yönünüze dokunmak bazı maddi olasılıkları açar.

20 Eylül Pazartesi günü, Terazi burcundaki Merkür, sihir evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Refah musluğunu açmak için biraz Feng Shui yapmayı düşünün. Ön kapınızın etrafındaki dağınıklığı temizleyin. Karşılama minderinizin temiz ve ön sundurmanızın düzenli olduğundan emin olun. Önemli bir misafiri karşılıyormuş gibi hazırlanın (bu durumda para fırsatları).

Kredi ve borç evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü aile evinizde Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bütçe planınıza tüm aileyi dahil etmek imkansız olabilir. Ancak bugün, olumlu aile kalıplarından faydalanabilirsiniz. Tutumlu bir büyükbabanız veya çok becerikli bir büyük teyzeniz varsa, şimdi onların yeteneklerinin sizin mirasınız olduğuna karar verin. Balık, bugün para bulmak atalarınızın yardım ettiğinin bir işaretidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.