Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatınızda ve ortaklıklarınızda canlandırıcı yeni bir trend başlatmaya hazırlanın Koç! Gezegensel yöneticiniz Mars, ilişkilere büyük ölçüde yenilenmiş bir odaklanma gördüğünüzde yedinci evinizi tutuşturmak için bir köşeyi dönecek. Bu resmen 14 Eylül’de başlıyor ve 30 Ekim’e kadar sürecek.

Her zaman özellikle yöneticinizin gittiği her yerden etkilenirsiniz, bu nedenle yedinci evinizde bir çığır açarken, önemli olanınızla uzun vadeli planlar yapabileceksiniz. Artık yalnız uçmak yerine ekip olarak çalışmanın zamanı geldi. Bekarsanız, bu tutkulu hisleri de paylaşabilirsiniz, çünkü size özel birini bulma dürtünüz sizi cesur ve ilginç yeni tip insanlarla tanışmaya yönlendirecektir. Etrafta flört etmekten korkmayın ve bağlılık aradığınızı açıkça belirtin!

Astrolojik yönlere gelince, hafta işteki öncelikler açısından biraz zor olabilir. 14 Eylül’de güneş, Neptün ile karşı karşıya gelecek ve günlük rutininizi ve sorumluluklarınızı karıştıracak. 16 Eylül güneşi Plüton ile üçgen açı yaparak size başarı ve zafer getirecek. Bununla birlikte, Venüs 17 Eylül’de samimi sekizinci evinizden geçerken, onbirinci evinizdeki sert Satürn ile çarpışacak. Arzu ettiğiniz biri, uzun vadeli hedeflerinizle eşleşmeyebilir.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Ateşli Mars’ın enerjisini haftanın en tepesindeki beşinci evinizde, Boğa burcunda kullanın. 14 Eylül’e kadar bu heyecan verici ve maceralı romantizm sektöründe kalacak. Mars geçişleri kabaca iki yılda bir gerçekleşir ve yeni bir aşk bulmak veya sevgilinizle kıvılcımı yeniden alevlendirmek için en önemli zamanlardan biridir.

Bununla birlikte, güneş tutkulu beşinci evinizde yörüngede dönmeye devam ederken, önümüzdeki hafta diğer romantik potansiyellerle parlamaya devam edecek.

14 Eylül’de beşinci evinizdeki güneş, on birinci evinizdeki Neptün ile karşı karşıya gelecek ve aşk hayatınızın sanrılar üzerine kurulu olup olmadığını ve nihayetinde doğru yere gidip gitmediğinizi merak etmenize neden olacak. Ayrıca ilişkinizi kıskanan bir arkadaş gibi hissedebilirsiniz, ilişkinizi sabote etmek için dışarı çıkar.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Havai fişekleri söndür ve davula vur İkizler! 2021 aşk hikaye kitabınızda bir dönüm noktası haftası geldi! Coşkulu Mars, 14 Eylül’den itibaren beşinci evinize girerek kalbinizin patlamasına ve çiçek açmasına neden olacak. Tutku gezegeni eğlence, flört ve doğurganlık sektörünüzü ateşlediğinden, bu özellikle 30 Ekim’e kadar sürecek olan uğurlu bir geçiştir.

Bu, bekar İkizler’in dolaşması ve yeni biriyle tanışması için iki yıllık bir döngü içindeki en iyi zamanlardan biri, bu yüzden onu sallamak için bu fırsatı kaçırmayın! Bu enerji, kıvılcımınızı yeniden yakmak, programınıza daha fazla spontanlık eklemek ve yatak teknesini sallamak için kullanabileceğiniz için, birleştirilmiş İkizler tarafından da kullanılabilir! Hamileliğin peşinden gitmek istiyorsan yıldızlar senin lehinde!

Bu hafta diğer gezegensel açılar söz konusu olduğunda, günlük rutininizin, aile yaşamınızın, iş sorumluluklarınızın ve kariyer hedeflerinizin hakimiyetinde hissedeceksiniz. Romantizmi nasıl bir öncelik haline getirdiğinizi hesaba katmak için ideal bir hafta – çünkü yapmazsanız, günler sizi hızla geçecek. Kalbinizin şarkı söylemesine izin veren bir program oluşturun ve bunun için daha iyi olacaksınız.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

2021 romantik derginiz Yengeç’te önemli bir bölüme başlıyorsunuz. Şu andan şubat ayına kadar, haritanızda kur yapma, tutku, bağlılık veya yakınlığı teşvik eden bir yerde yörüngede dönen en az bir gezegeniniz olacak. Evrenden ne muhteşem bir hediye!

En sevdiği çiçek elbisesinin içinde dans eden Venüs, tutkulu beşinci evinizin romantizm, eğlence ve eğlencenin ortasında dönecek. Bu, bir mıknatıs gibi size yeni flört seçeneklerini çekmek için özellikle hayırlı bir dönem! Bekarsanız, yıldızlar yönünüzü işaret ediyor ve en az bir müstakbel talip gözünüzü, hatta kalbinizi yakalayabilmesini sağlıyor! Görünümünüzü ve saç stilinizi güncellemek için bu enerjiyi kullanın ve kendinizi ortaya koyun. Bir ortak bulmanın yarısı, aradığınızı açıkça söylemektir, bu yüzden gerisini evrene bırakın!

Adanmış Yengeçler, bu haftayı duygusallık ve zevk için ekstra zaman ayırmak için tek ve tekleriyle kullanarak, büyünün gelgit havuzları arasında yüzebilirler! Venüs aynı zamanda doğurganlık gezegeni olduğundan, yeni bir çocuk sahibi olmaya çalışmak da harikalar yaratabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Macera çağrısı bu hafta ruhunun içinde çalacak Leo! Kızıl gezegenimiz Mars, 14 Eylül’den itibaren üçüncü evinize uçma zamanının geldiğine dair yeni bir not alırken, siz ve eşiniz hızlı bir gezi rezervasyonu yaptırmanın veya yola çıkmanın zamanının geldiğine karar verebilirsiniz! Bu transit 30 Ekim’e kadar sürecek, bu nedenle yakındaki şehirleri, kasabaları veya turistik yerleri keşfetmek için bolca zamanınız var. Kendi şehrinizde, aşkınızın alevlerini kolayca körükleyecek bir turist olmayı bile düşünün.

Evde vakit geçirmeye yönelik artan eğilim, kanepede oturmaya ve eşleriyle en yeni dijital dizileri yemeye hazır olan bazı Aslanları da çağırabilir. Bunun nedeni, Venüs’ün dördüncü evinizdeki son aramasıdır. Seyahat edemeyenler için mum ışığında bir akşam yemeği planlayabilir ya da tatlı olarak birbirinize sipariş verebilirsiniz!

Bu haftanın gezegensel açıları, 14 Eylül ve on altıncı vurgulanmış olarak, işte ilerleyen yeni bir proje ve para konusundaki kafa karışıklığını vurgulayacak. Bununla birlikte, dördüncü evinizdeki Venüs, yedinci evinizdeki Satürn ile kare açı yapacağından, 17 Eylül’de alçakta yatmak ve tekneyi sallamamak akıllıca olacaktır. Siz ve eşiniz, ev veya aile meseleleri hakkında göz göze gelmeyeceksiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın tadını olabildiğince çıkar Başak! Gezegenler burcunuzdan Terazi’ye göç etmeye başlarken, artık ekstra enerjiyi kullanmalısınız. Haftalardır, burcunuzda dönen kızıl gezegenimiz Mars’ın yüksek güçlü gücünün tadını çıkardınız. Bu size ilişkilerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz için eşsiz bir karizma, seksilik ve enerji verdi. Ne yazık ki, Mars’ın başka görevleri var ve yakında 14 Eylül’de sizi bırakacak – bu yüzden gücünü haftanın ilk iki gününde aşk hayatınızı istediğiniz yöne yönlendirmek için kullanın.

Neyse ki, güneş tüm hafta boyunca bahçelerinizde yolculuğuna devam ediyor ve size eşsiz bir parlaklık getirmeye devam ediyor. Doğum gününüz, gelecek yılki yolunuzu ve ilişkilerinizin nasıl ilerlemesini istediğinizi yansıtmak için her zaman önemli bir zamandır. Bekarsanız, kalbinizi ortaya koymak ve olası talipleri sıraya koymak için bu ekstra ışıltıyı kaçırmayın!

Ancak bu hafta izlenecek iki gün 14 ve 16 Eylül olacak. İlkinde, birinci evinizdeki güneş, yedinci evinizdeki bulanık Neptün’e karşı çıkıyor ve ilişkilerinizi karıştırıyor. Bununla birlikte, on altıncı, burcunuzdaki güneşi beşinci burcunuzdaki güç merkezi Pluto ile ilişkilendirir – arzularınız ve tutkularınız hakkında dönüştürücü bir vahiy alabileceğinizi garanti eder.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Kutlama zamanı, Terazi! On ikinci evinizde serseri bir kızıl gezegenle geçen haftalardan sonra, Mars kurtarmaya geldi. 14 Eylül’de güçlü Mars, 30 Ekim’e kadar kalmak için burcunuza giriyor. Bu, ilişkilerinizi istediğiniz yöne yönlendirmek için daha fazla enerjiye ve hakimiyete sahip olmanızı sağlar. İster tek ister bağlı olun, gücünüze adım atma ve değerinizi talep etme zamanı. Kızıl gezegenin ışıltısını barındırmayalı neredeyse iki yıl oldu, bu yüzden onun yeniden güçlenmesini memnuniyetle karşılayacaksınız.

Sadece enerji seviyeniz artmayacak, aynı zamanda cinsel dürtünüzün, karizmanızın ve manyetizmanızın da yükseldiğini hissedeceksiniz! Tek Teraziler kendilerini ortaya koymak ve evrene aşkı aradığınızı göstermek için öncülük etmelidir. Adanmış Teraziler, bu ateşi, partnerleriyle macera için günü yakalayarak veya en azından çarşaflardaki kimyalarını yeniden ateşleyerek kullanmalıdır.

Haftanın ilk gezegensel açıları, ev, aile ve kariyer meseleleriyle hokkabazlık yaptığınızı vurgularken – özellikle 14 ve 16 Eylül’de – 17 Eylül’de sevgilinizle aranızda keskin bir kopukluk olabilir. Venüs ile mali saniyenizde Beşincinizde Satürn’e kare bir ev, hediyeler, harcamalar ve para söz konusu olduğunda bir şeyler olduğu açıktır. Bir fitne atmak yerine iletişim kurun!


Akrep Burcu
Akrep Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Gezegendeki yardımcı yöneticiniz Mars, gökyüzünde izler bıraktığından, son haftalarda birçok arkadaşınız Akrep arasında dolaşırken büyük bir odak gördünüz. Güneş on birinci evinizde de bir iz bırakırken, bu hafta kesinlikle bir eğlence, kutlama veya ağ oluşturma patlaması getirebilir.

Adanmış Akrepler, önemli diğerleriyle birlikte şehre adım atmak ve dünyaya neden güçlü bir çift olduklarını göstermek için mükemmel bir şansa sahip olacaklar, bekarlar ise bu ateşli enerjiyi kendilerini dışarı atmak için kullanabilirler. Benzer fikirlere sahip insanlarla topluluklara katılın, hatta çevrimiçi buluşmada şansınızı deneyin! En iyi sonuçlar için haftanın ilk iki gününü kullanın!

Bu hafta gezegensel açılara gelince, zevkinizi gıdıklamak için karışık bir ürün yelpazesine sahip olacaksınız. 14 Eylül’de on birinci evinizdeki güneş beşinci evinizde Neptün ile karşı karşıya gelecek ve romantik partnerinizin ve arkadaşlarınızın göz göze gelmemesini sağlayacak. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, nihai hedeflerinizin sevgiyi nasıl takip ettiğinizle uyumlu olup olmadığını ve destekleyip desteklemediğini merak etmeye başlamanızdır.


Yay Burcu
Yay Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Evren, bu hafta size tam bir heyecan fırtınası getirmeye kararlı, Yay. Bu hafta kesinlikle dikkatinizi profesyonel hayatınıza ve emellerinize çekecek olsa da, yeni bir trend başlamak üzere. Ateşli Mars, 14 Eylül’den itibaren sosyal on birinci evinize doğru ilerlerken, size ne kadar popüler olduğunuzu göstermeye can atan pek çok arkadaşınızdan ve tanıdıklarınızdan haber alacağınızdan emin olabilirsiniz! Önümüzdeki haftalarda, özellikle 30 Ekim’e kadar, programınız kutlamalar, davetler ve toplantılarla dolup taşacak.

Adanmış Yaylılar bu enerjiyi, önemli olanlarıyla birlikte şehre adım atmak ve dünyanın huşu içinde durması için birbirlerine göstermek için kullanmalılar. Giyin ve tüm gözler ikinizin üzerindeyken izleyin! Bekar Yaylar, ağları aracılığıyla yeni biriyle tanışmak ve hatta bir arkadaşlığı ilişkiye dönüştürmek için de bu parıltıyı kullanabilir! Çevrimiçi flört de özellikle iyi sonuç verecek, muhtemelen yaklaşık iki yılda olduğundan daha iyi!

Bu haftanın gezegensel açılarının çoğu mali durumunuzu ve işinizi vurgularken (14 ve 16 Eylül’e dikkat edin) 17 Eylül’deki aşk hayatınız hakkında özellikle endişeli hissedebilirsiniz. Venüs on ikinci evinizi gezerken, gizlemiş olabileceğiniz bir şey ortaya çıkabilir. halkın bilgisine. Tekneyi sallamayın ve kontrole zarar vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın astrolojisi, alışılmışın dışına çıkmaya ve benzersiz biriyle ya da eşiyle rutinlerini değiştirerek aşk hayatlarını renklendirmeye hazır Oğlakları tercih edecek! Güneş dokuzuncu evinizde yörüngede dönmeye devam ederken, seyahat ve keşif de tercih edilir. Aşk, zihninizi, kalbinizi ve ruhunuzu harekete geçiren derin sohbetlere dalarak çiçek açabilir. Bununla birlikte, dokuzuncu evinizdeki güneş, üçüncü evinizdeki bulanık Neptün ile bir muhalefette çatışırken, 14 Eylül’de ne söylediğinize dikkat edin. Pişman olacağın hiçbir şey söyleme – partnerin çok eğlenmeyecek!

16 Eylül’de, dokuzuncu evinizdeki güneş, burcunuzdaki Pluto ile bağlantı kurduğundan, aşk hayatınız ve felsefelerinizle ilgili büyük bir aydınlanma yaşayacaksınız. İç ve dış dünyanızı dönüştüren bir aydınlanmaya gelebilirsiniz.

17 Eylül’de, onbirinci evinizdeki tatlı Venüs, ikinci evinizde gezegensel yöneticiniz Satürn’ü kıç köşeye çekiyor. Bir arkadaşınıza borç para verdiyseniz, muhtemelen geri alamazsınız ve hayal kırıklığı kesinlikle hem aşk hayatınızı hem de arkadaşlığınızı sarsabilir. Kendiniz hakkında fikirlerinizi koruyun ve sağlam ve pratik finansal benliğinize sadık kalın, böylece avantajlardan yararlanmayın.


Kova Burcu
Kova Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta şehvetli arzularınız alevlenmeye devam edecek, Kova. Mars, cinsel ve mahrem sekizinci evinizi 14 Eylül’e kadar ateşlerken, yakınlaşmaya ve birleşme dürtünüzü takip etmeye hazır olacaksınız. Adanmış Kovalar bu enerjiyi daha kolay uygulayabileceklerdir.

Ancak bekarlar, gerçek duygusal ve içsel ihtiyaçları karşılanmadığı için kendilerini çok bastırılmış ve hüsrana uğramış bulabilirler! Güneş haftanın geri kalanında bu arenada yörüngede dönmeye devam ederken, aşk hayatınızda nerede durduğunuzu aydınlatmak için ışığını kullanın ve pazarlık konusu olmayanların bir listesini oluşturun.

Neyse ki, Mars yeni bir görev üstlendiğinde ve 14 Eylül’den itibaren dokuzuncu evinize taşındığında, ateşli enerjisini bir hava burcu ile kolayca harmanlayacaktır. Aynı elementinizin bir burcunu ziyaret ettiğinde, bu enerjiyi de çok iyi paylaşıyorsunuz.


Balık Burcu
Balık Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları

2021 aşk hikayenizde çok önemli bir hafta geliyor, Balık. Haftalar boyunca, gökyüzünün karşısında duran kızıl gezegenimiz Mars’ın ateşli gücünü deneyimlediniz. Bu, gelecek planlarınız ve vizyonunuz hakkında bir ortak bulma veya göz göze gelen biriyle çalışma arzunuzu artırdı. Bekar Balıklar, bu yeni talibin uzun vadeli bir potansiyele sahip olup olamayacağını dikkatli bir şekilde izleyerek daha da kolay bir şekilde buluşmaya çalıştılar.

Bir süredir rastgele çıkıyorsanız, büyük olasılıkla dalmaya ve bağlılığı tartışmanın zamanının geldiğine karar verdiniz. Bağlı çiftler için, Mars’ın enerjisi size, ilişkinizin gücünü değerlendirme ve ekip olarak nereye gittiğinize dikkat çekme cesareti verdi.

Mars, cinsel ve mahrem sekizinci evinize dalmadan önce, 14 Eylül’e kadar yedinci evinizden size bakmaya devam ediyor. Şu andan 30 Ekim’e kadar, birisiyle her zamankinden daha derinden birleşmeye olan açlığınızla, şehvetli arzularınızın ateşlendiğini hissedeceksiniz! Bu, özellikle bir ve tek kişilikleriyle deneysel ve tutkulu olmaya hazır, kararlı Balıkçılar için iyiye işarettir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.