Günlük İş Burç Yorumları 9 Eylül 2021

9 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, genellikle işini olabildiğince çabuk halletmek için çok isteklisin. Ancak ay bugün dengeli Terazi burcuna geçiyor ve bu da sizden yuvarlanmanızı yavaşlatmanızı istiyor. İlk fırsata atlamak veya sorumluluklarınız arasında hızla ilerlemek yerine, amaç için durun. Tereddüt etmeden ilerlemek isteyebilirsiniz, ancak bir sonraki adımınızı atmadan önce planlamanız size fayda sağlayabilir. Tüm seçeneklerinizi tartmak için bir adım geri atmak, uzun vadede daha iyi sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bu, bugünkü genel çalışma performansınızı iyileştirebilir!


Boğa Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Ay, diğer Venüs burcu olan Terazi’ye girerek size bugün iş yerinde istikrarlı bir duruş sağlıyor. Her zamankinden daha sakin hissedebilirsiniz. Hiçbir şey tüylerinizi kabartamaz. İş stresleri daha az yoğun görünüyor. Terazi burcundaki ay, bugün işiniz zorlaştığında duygusal benliğinizi planlamanıza yardımcı olabileceğinden lehinize çalışır. Hatta kendinizi normalden biraz daha sosyal hissedebilirsiniz, Boğa! Rahat olduğunuz ve çalışma ortamınızın sosyal yönünden keyif aldığınız için işin üstesinden gelmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz.


İkizler Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Ay şu anda diplomatik Terazi’de olduğundan, işe katılmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Ay ayrıca Terazi’de konuşkan Merkür ile kavuşum yaptığından, bu iş yerinde sohbet etmek için mükemmel bir gün olabilir, İkizler. Konuşmalar hafif, kişisel, profesyonel veya karma olabilir. İş arkadaşlarınızı daha iyi tanımak için bugünün astrolojisini kullanabilir, hatta en sevdiğiniz iş arkadaşınızla iş dışında bir şeyler yapmayı planlayabilirsiniz! Profesyonel bir sohbet için günümüzün astrolojisini de kullanabilirsiniz. Bir süpervizör veya müşteri gibi başkalarıyla çalışmak için mükemmel olabilir.


Yengeç Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Ay, sosyal Terazi’de ve konuşkan Merkür ile kavuşuyor, her ikisi de burcunuz olan Yengeç’in karesi. Bugün işte olmaktansa evde olmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Enerjiniz muhtemelen biraz tükenmiş hissediyor. İş, özellikle son zamanlarda iş stresörleri size ulaşıyorsa, oldukça zor görünebilir. Bugün evden çalışabiliyorsanız, bu fırsattan yararlanmalısınız. Kullanabileceğiniz hastalık günleri biriktirdiyseniz, bunları kullanmayı düşünün. Tükenmişliği önlemek için duygusal ihtiyaçlarınızı onurlandırın!


Aslan Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Ay, şimdi zihinsel Merkür ile kavuşum halinde olan sosyal Terazi’ye girdi. Bugünün astrolojisi, takım halinde çalışmak, işte işbirliği yapmak ve hatta işe gidip gelmek için mükemmel! Leo, iş günü için yaptığın tüm planların zahmetsizce yerine oturduğunu hissedebilirsin. Ancak bunun olması için duygusal olarak dengeli kalmak zorunlu olacaktır. İşe giden yolda trafik, bir projenin kendi bölümünü tamamlamayan biri ve iş stresleri bugün size ulaşamaz. Günün olabildiğince sorunsuz geçmesini istiyorsanız, sakin olun.


Başak Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Ay, zihinsel Merkür ile kavuşum olan sosyal Terazi’dedir. Bugünün astrolojisi mali durumunuza yöneliktir. Başak, mali durumunuz biraz dengesiz veya istediğiniz kadar dengeli olmayabilir. Durum buysa, bütçenizi dengelemenin yollarını beyin fırtınası yapmak için bugünü kullanın. İş arkadaşlarınızla sohbet edin, işte kazançlı fırsatlar olup olmadığına bakın! Bu, ücreti iki katına çıkarmak için fazla mesai yapmayı, fazladan bir vardiya veya proje almayı veya hatta amirinizden zam istemeyi düşünmeyi içerebilir.


Terazi Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün işlerin size ulaşmasına izin vermeyin! Ay, burcunuzda Merkür ile kavuşumda. Zihninizi ve kalbinizi dengelemek, iş gününüzde gezinmenin anahtarıdır. Gününüze devam ederken, duygusal olarak istikrarlı kalmaya çalışın. Özellikle mesleki yetenekleriniz hakkında devam eden herhangi bir şüpheden hala kurtulduğunuzu düşünüyorsanız, iş stresleri sizi etkileyebilir. İş yerindeki bazı konuşmalar, bugün söylediğiniz bir şey veya meslektaşlarınızdan gelen geri bildirimler hakkında sizi biraz emin bırakabilir. Çenenizi dik tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Akrep Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Ay bugün sosyal Terazi’de ve Merkür ile kavuşumda olduğundan, her zamanki gibi sosyal hissetmiyor olabilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu ay ve açı daha içe dönük olabilir. Akrep, iş yerinize nasıl barış ve adalet getirebilirsiniz? İşyerinde devam eden bazı iş arkadaşları draması veya hatta sadece pasif agresiflik olabilir. Genel hava kapalı olabilir. Sezgisel benliğiniz, işteki enerjik alanı nasıl dönüştürebileceğinizi merak ederek buna karşı anlayışlıdır. Nasıl arabuluculuk yapacağınızı düşünün, ardından negatif enerjiye saplanmadan bugün çalışma ortamınızda gezinin.


Yay Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Ay sosyal Terazi’de ve zihinsel Merkür ile birleştiğinde, zihniniz profesyonel olanaklarla yarışıyor. Son birkaç haftadır odaklanmanızın, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu kariyerinize adadığınızı hissetmiş olabilirsiniz. Daha büyük profesyonel ağınızı keşfetmenin zamanı geldi. Açık ve çevrimdışı biraz savunmasız olun. Mesleki fırsatlarınızı iyileştirmek için sektörünüzdeki veya alanınızdaki yeni profesyonellerle bağlantı kurmak için çaba gösterin. Tavsiye, yardım veya geri bildirim istemek için yeni insanlarla iletişime geçmekten korkmayın!


Oğlak Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

İlerlemek için önce geçmişi düşünmek akıllıca olabilir! Oğlak, profesyonel başarı için uzun vadeli vizyonunuzla fütüristsiniz. Bununla birlikte, ay bugün sosyal Terazi ile kavuşumda, bu da pratik olarak neden için durmanız için yalvarıyor. Bugüne kadarki kariyer yolculuğunuzu düşünmek için bugünün astrolojisini burcunuz olarak kabul edin. Eski bir meslektaşınız veya akıl hocanızla da düşünmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Bu zamanı yansıtmak için kullanmak, kariyerinizde ilerlemek için ne yapmak istediğiniz konusunda size daha net bir vizyon verebilir.


Kova Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kova, profesyonel gelişiminiz söz konusu olduğunda, başarıya giden yolda duran tek şey olabilirsiniz. Sabit bir işaret olarak, işyerinde alışkanlıklarınıza veya düşünce süreçlerinize takılıp kalabilirsiniz. Ay bugün sosyal Terazi’de Merkür ile kavuşum yaptığından, bakış açınıza meydan okuyan sohbetleri eğlendirmek için harika bir geçiş olabilir. Meslektaşlarınızla açık bir konuşma yapmak size düşünmek için yiyecek verebilir. Görevlerinizi tamamlayarak veya hatta iş yerindeki bir şeye farklı bir bakış açısı kazandırarak yeni bir ilham kaynağı bulabilirsiniz.


Balık Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Yatırımlarınızı yeniden düşünmeye hazır olun Balık! Ay, bugün sosyal Terazi’de Merkür’ü birleştiriyor ve ortak kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve işbirlikçi çabalarınızı vurguluyor. Astrolojik geçişlerin çoğu, işteki taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi vurguluyor. Kazançlı sözleşmelere bağlı olup olmadığınızı veya mümkün olan en iyi profesyonellerle çalışıp çalışmadığınızı sorguluyor olabilirsiniz. Bugünün astrolojisi, bunun artılarını ve eksilerini tartmak için mükemmeldir. Emin olmadığınız profesyonel taahhütlerin tüm olumlu ve olumsuz yönlerini düşünmek için bir adım geri atın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.