Günlük İş Burç Yorumları 27 Eylül 2021

27 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 27 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Ah-oh, Merkür istasyonları bugün geri gidiyor! Hazır mısın, Koç? Her şey düşünüldüğünde, bu sizin için faydalı olabilir. Merkür, karşı burcunuz olan Terazi’de geriliyor, bu nedenle duraklama ve kasıtlı çağrı şimdi on kat hissediliyor. Merkür gerilemesi sırasında, sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve profesyonel ilişkilerinizi yeniden düşünmek veya yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Mevcut profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirmek ve aynı zamanda yenilerini takip etmekten geri durmak için gerekli bir gerileme dönemi olabilir. En iyi seçeneğiniz, dürtüsel karar vermeye direnirken Merkür Gerilemesi boyunca her şeyi düşünmektir.


Boğa Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bil bakalım bugün hangi gezegen istasyonları geri gidiyor, Boğa? Evet, Merkür! Merkür Terazi burcunda geriliyor ve günlük rutininizi ve çalışma ortamınızı etkiliyor. Ah! Merkür gerilemesinin işte teknik hatalara ve iletişimsel zorluklara neden olmasını bekleyebilirsiniz. Hiçbir şey doğru zamanda veya doğru şekilde söylenmemiş gibi gelebilir. E-posta, sunumlar ve daha fazlası ters gidebilir. İş rutininiz bile bir darbe alabilir. Ne olursa olsun, en iyi seçeneğiniz eşlik etmektir. Merkür gerilemesi sonsuza kadar sürmeyecek, bu nedenle her aksiliği olumlu bir bakış açısıyla değerlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


İkizler Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Merkür istasyonları bugün Terazi’de geri gidiyor, tutkularınızı ve neşe araçlarınızı iç gözleme çağırıyor. Merkür önümüzdeki birkaç hafta boyunca gerilerken, işteki tutku projelerinizi yeniden düşünmek için en uygun zaman bu. Profesyonel yolunuza uygun hissettiren bir şey üzerinde mi çalışıyorsunuz? Gerileme dönemi boyunca bu soruyu düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi kiminle ve ne üzerinde çalıştığınızı yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve gözden geçirmek için harika bir zaman! İdeal olarak, retrograd dönemin sonunda mesleki gelişiminizi sürdüren bir tutku projesi bulmalısınız.


Yengeç Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Merkür istasyonları bugün Terazi burcunda geri hareket ederken, profesyonel temelinizin ve iş/yaşam dengenizin bazı yönlerini sorgulamaya başlayabilirsiniz. Merkür gerilemesi, kariyer yolunuzda kime ve neye adadığınızı düşünmenizi sağlayacaktır. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, sözleşmeye dayalı anlaşmalarınızı incelemek isteyebilirsiniz. Herhangi bir profesyonel taahhüt şimdi incelemeye hazır! Bunun yanı sıra, Merkür gerilemesi, iş/yaşam dengesi ihtiyacınıza öncelik vermenizi sağlayacaktır. İşyerinde yeniden ölçeklendirmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, amirlerinizle konuşun.


Aslan Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Kutsal moly, iletişimsizlik ve seyahat sorunlarına hazır mısın Leo? Bugünden itibaren Merkür, iletişiminizi, yakın topluluklarınızı ve işe gidip gelmenizi doğrudan etkileyen gerilemeye başlıyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca işe gidip gelmek acı verici olabilir. Araba sorunlarından gecikmeli geçişlere kadar nasıl gidip geldiğinizle ilgili sorunlarınız olabilir. Çalışma ortamınız şimdi her zamankinden daha fazla yanlış iletişim yaşayabilir. Bazı teslim tarihlerini kaçırmayı veya bir iş arkadaşınızı yanlış anlamayı bekleyin! Neyse ki, her hata seyahat ve çalışma ortamınızı geliştirmek için bir fırsata yol açabilir.


Başak Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Merkür gerilemeye başladığına göre bazı bütçeleme aksiliklerini bekle, Başak! Merkür gerilemesi mali durumunuzu sorguluyor. Bu, paranızı nasıl harcadığınızı ve biriktirdiğinizi sorguladığınız zaman olabilir. Merkür gerilemesi, nasıl para kazanacağınızı da yeniden düşünmenize neden olacağından. Şimdi, hayatınızı sürdürmek için yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinizi merak ettiğiniz zaman olabilir. Mali kazanç için yeteneklerinizi kullanan yan işlere bakmayı düşünün, ancak Merkür istasyonları tekrar yönlendirilene kadar herhangi bir konsere katılmayı ertelemek isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Merkür burcunuzda geri harekette olduğuna göre, özellikle işyerinde kendinizden biraz emin hissedebilirsiniz. Merkür gerilemesi, işyerindeki sunumunuzda güvensiz veya güvensiz hissetmenize neden olabilir. Standartları karşılayıp karşılamadığınızı merak ederek yeni iş kıyafetleri içinde kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Süpervizörlerin etrafında olmak normalden daha stresli olabilir. Profesyonelce sunum yapıp yapmadığınızı bile merak edebilirsiniz. Merkür gerilemesi önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam ederken kendinize güvenmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Şüphe duyduğunuzda, güvenilir bir meslektaşınızdan geri bildirim isteyin.


Akrep Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Merkür geri harekette olduğuna göre, gizli korkularınız ve hatta düşmanlarınız gözden geçirilecek. Akrep, işteki altta yatan akımlardan daha fazla şüphelenebilirsin. Merkür gerilemesi, her konuşmayı, sözleşmeyi ve profesyonel ilişkiyi yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bazı iş arkadaşlarının size veya size karşı döndüğünü hissedebilirsiniz. Bu gerileme dönemi devam ederken, her şeyin göründüğü gibi olmadığını hatırlamak önemli olacak. İş yerinde işler ters gittiğinde sağduyulu kalmaya çalışın ve en kötü senaryoya atlamayın.


Yay Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Merkür bugün gerilemeye başlarken, profesyonel ağınızı ve hayallerinizi yeniden düşünebilirsiniz. Merkür gerilemesi sizden yeniden düşünmenizi, gözden geçirmenizi ve ardından nasıl bağlantıda kalacağınızı gözden geçirmenizi istiyor. Tavsiye, ipucu veya hatta bir referans için ulaşma zamanının gelip gelmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Profesyonel platformlarınızı yeniden bağlamak veya güncellemek cazip gelse de, geri durmak isteyebilirsiniz. Merkür gerilemesi, yanlışlıkla iletişimi bozabilir ve hatta bir teknik arızaya neden olabilir! Bunun dışında, retrograd dönem boyunca profesyonel beklentilerinizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Her şeyi düşünün ama ani değişiklikler yapmayın!


Oğlak Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Merkür istasyonları bugün Terazi burcunda geri hareket ederek kariyer, kamu statüsü ve miras sektörünüze bir duraklama getiriyor. İlerlemenize devam etmek isteyebilirsiniz, ancak Merkür retrosunun sizin için başka planları olabilir. Merkür gerilemesi, mevcut profesyonel çabalarınızı ve durumunuzu yeniden düşünmeye, gözden geçirmeye ve gözden geçirmeye çağırıyor. İdeal olarak, bir hedef için çalışıyorsunuz veya başarılarınız için daha fazla tanınıyorsunuz. Ancak, devam etmeden önce bu noktaya kadar her şeyi dikkate almak için nedenin duraklatılması gerekebilir. Profesyonel yolculuğunuzu yansıtmak, retrograd sonrası başarı için sizi daha iyi bir konuma getirecektir!


Kova Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Nedeni için duraklayın, Kova! Merkür istasyonları bugün geri gidiyor ve profesyonel deneyimlerinizi durduruyor. Okulda olanlar veya ideal kariyeriniz için kurslar alanlar için, doğru yolda olup olmadığınızı ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Bir sınıf veya kurs, profesyonel geleceğinize yapacağınız eğitim yatırımından aniden emin olmanıza neden olabilir. Bir bütün olarak, çoğu Kova, başarı için doğru profesyonel fırsatlara sahip olup olmadıklarını merak edebilir. Bazıları, sadece seçeneklerini keşfetmek için devam etmek veya yüksek öğrenime bakmakla uğraşıyor olabilir. Retrograd sonrası taahhüt dışında her şeyi düşünün.


Balık Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Yatırımlarınız üzerinde özel olarak düşünmenin zamanı geldi, Balık. Merkür istasyonları bugün Terazi burcunda geri gidiyor, bu da emeklilik planınızı, bankacılığınızı veya işinizle ilgili taahhütlerinizi tartışmanıza ve planlamanıza neden oluyor. İdeal olarak, taahhüt ettiğiniz şey uzun vadeli kariyer hedeflerinizi sürdürmeli. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi, yatırımlarınızı ikinci kez tahmin ettiğiniz bir zaman olabilir. Gerçekten endişeleniyorsanız, seçenekleriniz hakkında konuşmak için bir mali danışmana başvurabilirsiniz. Ancak gerileme bitene kadar büyük bir karar vermeye direnmek akıllıca olur!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.