Günlük İş Burç Yorumları 26 Eylül 2021

26 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 26 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bu hafta işte ne yapılması gerekiyor, Koç? Çalışma haftanız henüz başlamamış olsa da, bugün Mars geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığından yola çıkma dürtüsünü hissedebilirsiniz. Bu iki gezegen birlikte çalıştığı için yapmak istediğiniz aksiyon ile organize olabilirsiniz. Satürn retrosu, eyleme geçirilecek en verimli, amaca yönelik oyun planının ne olacağını tanımlamanıza bile yardımcı olabilir. Yaklaşan çalışma haftanız için tüm sorumluluklara ve taahhütlere nasıl öncelik vermek istediğinizi düşünmek için mükemmel bir gün olabilir.


Boğa Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Önümüzdeki çalışma haftası için şimdiden biraz endişeli hissedebilirsiniz, Boğa! Mars’ın geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığı son gün, bu da zihinsel dişlilerinizi harekete geçiriyor. Zihniniz zaten işe, özellikle de karşılanması gereken acil teslim tarihlerine sabitlenmiş olabilir. Bu süreler işyeriniz veya kendiniz tarafından uygulanabilir. Her iki durumda da, zaten harekete geçme dürtüsünü hissedebilirsiniz. Bunun yerine, hafta sonunuzun son gününün tadını çıkarmaya çalışın. Bugün olduğu gibi yarın da üretken olacaksınız.


İkizler Burcu
26 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Çalışma haftanız başlamadan önce rahatlama zamanı, İkizler. Mars’ın geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığı son gün, bu nedenle çalışmak yerine eğlenceli zamanlarınızı onurlandırmak konusunda özellikle ciddi hissedebilirsiniz. İşin bir kısmı iş-yaşam dengesidir. Hafta sonunun son gününün tadını çıkarmanız gerektiği için sizin için hayati önem taşıyan bu üçlü, bugün sizi hobilere ve keyif araçlarına yönlendiriyor. Çalışmakta veya iş hakkında düşünmekte ısrar ediyorsanız, üçlü, iş hayatınızı iyileştirmek için yeni eğitim fırsatları aramak için uzun vadeli planlar hakkında düşünmek için yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Hafta sonunu oldukça içe dönük bir notla bitiriyorsun, Yengeç. Mars bugün son kez üçgende geri giden Satürn ile buluşuyor, temelinizi ve yatırımlarınızı sorguluyor. Temelinizi derinleştirmek için bundan sonra neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İdeal olarak, iş birliği, yatırım ve akıllı bankacılık stratejileri aracılığıyla işinizi her gün dönüştürüyorsunuz. Ancak, hala zihninizde ağırlık yapıyor. Emeklilik planlarınız gibi işteki uzun vadeli yatırımlarınızı tartışmak için bu hafta bir finansal danışmanla veya hatta İK ile görüşmek isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bağlanın, Leo! Mars bugün son kez geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, önemli meslektaşlarla ve mesleki taahhütler yerine ilişkilerle bağlantı kurmak için çabalıyor olabilirsiniz. Kiminle konuşmanız gerektiğine ve yaklaşan çalışma haftanızda neleri ele almanız gerektiğine öncelik vermeye başlamak için harika bir gün olabilir. Yaklaşan toplantılar, sunumlar ve/veya röportajlar için tüm materyallerinizi toplamak için bugün kullanın. Bu hafta yapılacak toplantıya hazırlanmak için tüm sunumları, özgeçmişleri, dağıtılanları ve daha fazlasını şimdi tamamlayın. Bugün konuşmalarınızı pratik yapmak için bile kullanabilirsiniz!


Başak Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Aklında para var Başak. Mars bugün bir üçgende geri giden Satürn ile buluştuğunda, bu, finans sektörünüzü günlük işinizle ilişkilendiriyor. Çalışma haftası henüz başlamamış olsa da, işte daha fazla para kazanmak için potansiyel yan koşuşturmalara ve diğer fırsatlara dalmak için harika bir gün olabilir. Biraz ekstra para kazanmak için amirlerinizden daha fazla saat veya proje istemeyi düşünmelisiniz. Değilse, mevcut yaşam tarzınızla ne tür bir yan koşuşturmanın işe yarayacağını düşünün. Hatta bütçeleme alışkanlıklarınızı da gözden geçirmek isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar gününü nasıl geçirmek istersin Terazi? Mars bugün geri giden Satürn ile üçgen açı yaparken, çalışma haftası başlamadan önce biraz eğlenmek isteyebilirsiniz! Mars, Satürn retrosunun sizin için öncelik verdiği hobilerinize ve geçmiş zamanlarınıza uyum sağlamanızı istiyor. Bugün hobilerinize öncelik vererek iş/yaşam dengenizi kontrol altında tutmanıza yardımcı oluyorsunuz. Bugün izin gününüzün tadını çıkarmak için biraz zaman ayırarak çalışma haftası boyunca üretken olmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, iş bekleyebilir – hatta üzerinde çalışmanız gereken tutku projeleri bile!


Akrep Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Stresörlerinizi bugün değerlendirin, Akrep. Mars geri giden Satürn ile üçgen açı yaparken, iş stresinden evde dinlenmenin zamanı geldi. İş yerindeki bir sözleşme, taahhüt ve hatta olası bir anlaşma konusunda özellikle endişeli olabilirsiniz. Meslektaşlar, müşteriler ve amirler de stresinizi şiddetlendirebilir. Bu durumda, odağınızı iş stresinden, hafta sonunun son gününün keyfini çıkarmaya kaydırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yarın iş yerinde halledilebilecek bir şey için endişe duymanın bir faydası yok. Gerekirse, biraz destek veya tavsiye için iş ailenize ulaşın.


Yay Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Aklınızda ne tür rüyalar var, Yay? Mars bugün geri giden Satürn ile üçgen açıda buluşuyor ve sizden profesyonel hedefleriniz konusunda ciddi olmanızı istiyor. Mars boğaz çakranızı harekete geçirdiğinden, profesyonel hayalleriniz hakkında güvenilir bir danışman veya meslektaşınızla konuşmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta içgörü, geri bildirim ve/veya tavsiye için kime ulaşacağınızı düşünün. Ancak bu kişiye yaklaşmadan önce, profesyonel özlemlerinizin ayrıntılarını kesinleştirmek isteyebilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi, bunun için ideal son tarihi ve oraya ulaşmak için bazı adımları sağlamlaştırın.


Oğlak Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Hafta sonları bile aklınız hala kariyer hedeflerinize odaklanıyor. Mars, Satürn’ü bugün son kez geri hareketine soktuğundan, kariyer yolunuza göre nasıl bütçe yapacağınız konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Mars, kariyerinizde bazı potansiyel finansal dalgalanmalara neden olabilecek dalgalanmalar yaratma tutkunuzu harekete geçiriyor. Neyse ki, geri giden Satürn, mali durumunuz konusunda arkanızda. Bu üçlü, kariyer yolunuza çıkarken tüm finansal iniş ve çıkışları hesaba katan harika bir oyun planı oluşturmanıza yardımcı olabilir.


Kova Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Mesleki deneyimleriniz sizi nasıl şekillendiriyor, Kova? Mars bugün son kez geri giden Satürn ile üçgen açı yaparken, mesleki ve eğitim fırsatlarınızın profesyonelliğinizi nasıl etkilediğini düşünmelisiniz. Sınıf içinde ve dışında öğrendikleriniz muhtemelen mesleki gelişiminizi etkilemiştir. Meslek olarak ne öğrenmiş olursanız olun veya şu anda ne yapıyor olursanız olun, her deneyimin kendi yolunda değerli olduğunu belirtmek gerekir. Mevcut profesyonel çabalarınıza uygulamak için her deneyimden neler alabileceğinizi düşünün.


Balık Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Hafta sonunuz daha içe dönük bir notla sona eriyor, Balık. Mars, Satürn’ü bugün son kez retro hareketle üçgen açı yapıyor ve sizden benzersiz profesyonel çabalara nasıl yatırım yapabileceğinizi düşünmenizi istiyor. Şu anda kariyer gelişiminizde herhangi bir taahhüt veya değişiklik yapmak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, profesyonel yaşamınızı olumlu yönde etkileyebilecek yaptığınız veya yapabileceğiniz yatırımları düşünmelisiniz. Bir finansal anlaşma veya yatırım gerektirebilir, bu nedenle seçeneklerinizi tartışmak için bir finansal danışmanla görüşmeyi düşünebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.