Günlük İş Burç Yorumları 23 Eylül 2021

23 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 23 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Değiştirme zamanı, Koç! Venüs bugün Uranüs’ün geri hareketine karşı çıkıyor ve finans sektörlerinizi sarsıyor. Venüs size en düşük seviyede fayda sağlıyor, muhtemelen yatırım yapmak veya işte başarılı olmak için bazı yeni işbirliği fırsatları getiriyor. Bununla birlikte, Uranüs gerilemesi kişisel bütçenizde dalgalanmalar yaratıyor ve bu, değişimi nasıl değerlendirdiğinize bağlı olarak hem iyi hem de kötü olabilir. Bugün tamamen değerdeki bir değişiklikle ilgili. İşe yaklaştığınızda, yaptıklarınızın karşılığını alıyor musunuz? Gününüze devam ederken bu soruyu düşünün!


Boğa Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Taahhütlerinde bir değişikliğe hazır mısın Boğa? Venüs bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, profesyonel anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ve ilişkileriniz hakkında fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Bir zamanlar işe yarayan şey artık profesyonel çabalarınıza veya vizyonunuza uymayabilir. Bugün bu yönler hakkında kökten farklı hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, özellikle profesyonel bir düzenlemede neye değer verdiğiniz konusunda, bir dereceye kadar değiştiğinizi biliyor olmanız olabilir. Herhangi bir ani değişiklik yapmaktan kaçının ve herhangi bir şeyi değiştirmeden önce seçeneklerinizi tartın. Bugün hissettikleriniz yarın değişebilir.


İkizler Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Değişim için geç kaldın, İkizler. İş muhtemelen yeterince kolay olsa da, biraz tekrarlayıcı olabilir. Bugün Venüs geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, iş hakkında beklenmedik bir fikriniz veya farkındalığınız olabilir. Bazıları için, iş yerinizle ilgili tutum veya bakış açısında bir ayarlama olabilir. Diğerleri için, daha fazla paranın farklı şekilde kazanılabileceğinin farkına varabilir. Genel olarak, bugün iş yerinde havanın kapalı olmasını bekleyin. Gergin veya elektrik gelebilir – sanki her an bir şey olacakmış gibi. Gergin atmosfer kısa ve özlü sözlere neden olabilir, bu nedenle hafif hareket edin!


Yengeç Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

İş yerinde yeni bir şeylerin olmasının zamanı geldi, Yengeç! Venüs bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, profesyonel sürecinizi farklı bir şekilde yürütmek için aniden ilham alabilirsiniz. Bir meslektaşınız veya arkadaşınız, profesyonel çabalarınız hakkında geri bildirim, içgörü veya tavsiye ile aniden ortaya çıkabilir. Söyleyeceklerini düşünmek akıllıca olur. Ne de olsa onların yorumları, mesleki gelişiminizi düşündüğünüzde ihtiyaç duyduğunuz taze görünüm olabilir. Hatta kariyerinizi yeni keşfedilen bir tutkuyla ele almak için ilham kaynağı olabilir.


Aslan Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün beklenmeyeni bekle, Leo. Venüs geri giden Uranüs’e karşı olduğu için iş/yaşam dengeniz alt üst olacak! Uranüs retrosu, kariyerinizde devrim yaratıyor, umarım daha istikrarlı ve kazançlı bir şeye doğru. Gezegen Venüs’e karşı olduğu için, önceliklerinizin ev ve iş arasında uyumlu olmadığını görebilirsiniz. Bugün giderek daha belirgin olabilecek bir alana diğerine daha fazla odaklanabilirsiniz. Senkronize olmayan ne varsa, bugün enerjinizi hayatınızın bu yönüne odaklamalısınız. İş/yaşam dengesini bir numaralı önceliğiniz yapın.


Başak Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Yeni bir şeyler öğrenmeye hazır mısın Başak? Venüs bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, şaşırtıcı bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu konuşma beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir ve mesleğinizde bildikleriniz ve değer verdiğiniz şeyler hakkında bir fikir değişikliğine yol açabilir. Yanlış bir fikre sahip olduğunuzu veya işinizde olabildiğince verimli olmadığınızı fark edebilirsiniz. Bazıları için bu konuşma, kariyerinizde yapmak istediğiniz şey üzerinde uzun vadeli bir etkiye sahip olabilir. Mesleki gelişiminizi sürdürmek için eğitim fırsatlarını araştırmak için gereken ilham kaynağı bile olabilir.


Terazi Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

İşleri sallamaya hazır mısın, Terazi? Venüs bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, finansal varlıklarınız bir değişikliğe ihtiyaç duyuyor. Venüs bütçenize fayda sağlamaya çalışıyor, ancak Uranüs retrosu işbirlikçi fırsatlarınızı yenilemedikçe bu gerçekleşmeyecek. Bugünkü muhalefet, her iki şekilde de finansal dalgalanmalar yaratacaktır. Neptün retrosu mesleğinize ilişkin algınızı çarpıttığı için, çalışmanın mali durumunuzu nasıl olumlu veya olumsuz yönde etkileyebileceğini görmek zor olabilir. Yapabileceğiniz en iyi şey, özellikle işteyken akışa devam etmek ve daha sonra rotayı düzeltmektir.


Akrep Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Her şeyi tahmin et ama bugün hiçbir şey bekleme, Akrep! Venüs, Uranüs’ün geri gitmesine karşı çıkıyor ve profesyonel taahhütlerinize uyanma, sarsılma enerjisi getiriyor. Doğru anlaşmaları yapmak veya en iyi ilk izlenimi vermek için kullanışlı olan Venüs, tam istediğiniz şekilde karşılaşmanıza yardımcı oluyor. Ancak geri giden Uranüs, elinizden gelenin en iyisini yapmanıza rağmen taahhütlerinizi, sözleşmelerinizi ve ilişkilerinizi değiştiriyor. Bu, bugün beklenmedik bir dönüş yapan profesyonel bir anlaşma veya bağlantı ile sonuçlanacaktır. Hatta bazı taahhütler yerine getirilmeyebilir veya beklenmedik bir şekilde yerine getirilebilir. Değişime hazır olun!


Yay Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

İş yerinde bükülmeler ve dönüşler bekleyin, Yay! Bugün Venüs, Uranüs’ün geri hareketine karşı çıkıyor ve günlük işlerinizi biraz aksatıyor. Venüs, bilinçaltınızı etkiliyor ve sizden işte neye değer verdiğinizi sorgulamanızı istiyor. Bu bilinçaltı düşünceler bugün bilinçli eylemlerle sonuçlanabilir. İş yerinde nasıl hissettiğinize göre (bilmeden) hareket edebilirsiniz. “Daha akıllıca çalışın, daha fazla değil” zihniyeti olarak ortaya çıkabilir. Yaptığınız sorumlulukların karşılığını alacağınız konusunda ayağınızı yere basabilirsiniz. Aynı şekilde, sizden yararlanılırsa, bu konuda konuşmaya daha meyilli hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Mesleki tutkularınızın değişmesine hazır olun Oğlak! Bugün Venüs, Uranüs’ün geri hareketine karşı çıkıyor ve tutku, yaratıcılık, bağlantı ve hayaller arasında bozulmaya neden oluyor. Venüs, bir meslektaşın veya bağlantının bugün bir fikir değişikliğine ilham verebileceği sonucunu çıkarabilir. Sohbet yoluyla, mesleğinizin başka bir yönüne veya tamamen başka bir mesleğe tutku duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Bağlantı, daha büyük bir şeyi ima edebilir, hatta başka bir profesyonel özlemin peşinden gitmeniz için size ilham verebilir. Dikkatiniz, eskiden zevk aldığınız şeylerden hızla keşfedeceğiniz yeni bir şeye kayabilir.


Kova Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Bugün her şey tepetaklak, Kova. Venüs, iş/yaşam dengenizi alt üst eden Uranüs retrosuna karşı çıkıyor. Şu anda Venüs kariyerinizi süslüyor ve sizi olumlu bir şekilde ön plana çıkarıyor. Ancak geri giden Uranüs evinizi ve ailenizi alt üst ettiği için beklenmedik bir şekilde kariyerinizden geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz. İşten çok evde size ihtiyaç duyulduğunu fark edebilirsiniz. Öncelikleriniz değiştikçe, bu kariyerinizden bir şey eksiltmeyecektir. Bir şey olursa, hem iş hayatınıza hem de ev hayatınıza ne kadar enerji harcadığınızı dengeleyebilir.


Balık Burcu
23 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bugün konuşmanın gücüyle neyi değiştirebilirsin, Balık? Venüs geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, işte kavramsallaştırmada önemli bir değişim olacak. Beklenmeyen bir yorum veya geri bildirim, mesleğiniz hakkında değer verdiğiniz şeyleri yeniden düşünmenize neden olabilir. Özellikle mesleki değerleriniz ve ahlakınız zamanla değiştiyse, bir öğrenme eğrisi şeklinde gelebilir. Bir işte değer verdiğiniz şeyler şimdi aynı olmayabilir. Değişim, ilginizi çeken ve ilgi çekici olmaya devam eden şeylere de uzanabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.