Günlük İş Burç Yorumları 17 Eylül 2021

17 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Son gün için bir ilham kıvılcımı buldun mu, Koç? Güneş, dünden beri geri giden Plüton ile üçgen açı yapıyor, kariyer gelişiminizi geliştirmek için mevcut işinizi düzenleyip mükemmelleştiriyor. Son gün boyunca, profesyonel gelişiminizi geliştirmek için neyi değiştirmek istediğiniz konusunda ani bir farkındalık yaşayabilirdiniz! Ancak bu biraz yardım gerektirebilir. Ay şimdi profesyonel ağınızı öne çıkarıyor, bu nedenle biraz yardım için eski bir meslektaşınıza veya mentora ulaşma eğiliminde olabilirsiniz. Başarılı olmak için bağlantılarınızı kullanın!


Boğa Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün biraz duygusal hissedebilirsiniz. Ay şimdi kariyerinizi, mirasınızı ve kamuya açık kişiliğinizi aydınlatıyor. Bu aydınlanmanın duygusal yüksekliği, başarılarınız veya bugünkü kariyer yolunuz hakkında biraz bilinçli hissetmenizi sağlayacaktır. Bugünü olumlu değerlendirirseniz, bu ay ayını şimdiye kadar yaptığınız yolculuğu takdir etmek için kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, stresin sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin verirseniz, zamanın nereye gittiğini merak ettiğiniz stresli bir gün gibi hissedebilirsiniz. Şu anda bulunduğunuz yere ulaşmak için ne kadar başarılı olduğunuzu anlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın!


İkizler Burcu
17 Eylül 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Günlük rutininizden çıkma zamanı, İkizler! Venüs geri giden Satürn ile kare açı yapmaya devam ederken, ay günlük iş/hayatınızdan kopma ihtiyacınızı da artıracak. Bazı kısıtlamalara rağmen mesleğinizde başka neler deneyimleyebileceğinizi veya başarabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Ay, Satürn retrosunun benzersiz kariyer yolunuzu takip etme çağrısını destekliyor. Bugün sahip olmak istediğiniz iş, pozisyon veya geçim kaynağı hakkında biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Seçeneklerinizi keşfetmenin sorun olmadığını kendinize hatırlatın!


Yengeç Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Kariyer gelişiminizi ilerletmek için profesyonel taahhütlerinizi nasıl dönüştürebilirsiniz, Yengeç? Güneş dün geri giden Plüton ile üçgen açısına başladığından beri, ne tür taahhütleri çekebileceğinizi ve mevcut düzenlemelerinizle ilgili neleri değiştirebileceğinizi beyin fırtınası yapıyor olabilirsiniz. Ay şu anda Kova burcunda olduğundan, benzersiz, yenilikçi maceralarınızı destekleyen profesyonel sorumluluklarınıza ve ilişkilerinize öncelik vermek akıllıca olacaktır. Arkadaş olarak kabul ettiğiniz insanlarla çalışmaya güvenmenin zamanı gelmiş olabilir. Bugün bireysel profesyonel çabalarınızı sürdürmeye başlayın!


Aslan Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün iş yerinde biraz güven kaybı yapmanın zamanı geldi, Leo. Ay, karşı burcunuz olan Kova’ya geçerek size profesyonel ilişkilerinize yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Profesyonel ilişkilerinizde bir dostluk temeline öncelik vermenin zamanı geldi. Bir müşteri veya meslektaşınızla olan bağınızı güçlendirirken profesyonel sınırları kesinlikle koruyabilirsiniz. Profesyonel bağlantılarınızı geliştirmek için zaman ayırmak, tamamen daha iyi bir iş yapmanızı sağlayabilir. Konuşmanın daha kolay aktığını veya yakınlığın potansiyel olarak uzun vadeli profesyonel bir çabayı ilerletebileceğini görebilirsiniz.


Başak Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Organize olma zamanı, Başak! Venüs geri giden Satürn ile karesine devam ederken, günlük uygulamalarınızı profesyonel değerlerinizle daha uyumlu olacak şekilde düzenliyor olabilirsiniz. Ay Kova burcuna geçtiği için günlük rutinlerinizi ve çalışma alışkanlıklarınızı da aydınlatıyor. Önünüzde görev odaklı bir gün olabilir! Organize olmak, çalışma ortamınızı temizlemek ve profesyonel olarak kalıcı olmayan her şeyi karıştırmak için duygusal olarak yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Yakalama, iş streslerinize aracılık ediyor. Bugün, üstesinden gelinecek ne kadar çok şey olduğu konusunda biraz gergin olmamaya çalışın.


Terazi Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Belki de sürü psikolojisinden kurtulmanın zamanı gelmiştir Terazi. Ay bugün bağımsız Kova burcuna geçerken, işte kendi başınıza olmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. İşyerinde genellikle işbirlikçi çabalardan hoşlanırken, bir süre yalnız kalmak için bir adım geri atmanız gerekebilir. Tek başına çalışmak için kısa bir süre uygulamak, mesleki gelişiminiz için çok önemli olabilir. Yaratıcı bir şekilde problem çözebileceğinizi veya iş yerinde bir projeyi kendi başınıza oluşturabileceğinizi görebilirsiniz. Ayrıca rolünüze olan özgüveninizi de güçlendirebilir!


Akrep Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

İş/yaşam dengenizin bugün kaçınılmaz olmasını bekleyin, Akrep. Ay yalnız Kova burcundayken, ev ve aile sektörünüz aydınlanıyor. Bir gün izin almaya veya işte olduğundan daha fazla evde zaman geçirmeye çağrılabilirsiniz. Ancak burcunuz ay ile kare açı yaptığından, kişisel ihtiyaçlarınızı mesleki sorumluluklarınızın önüne koymanız zor olabilir. İş/yaşam dengenizin etkili olması için her ikisine de zaman ayırmanız gerekir. İşten bir gün izin almak hem kişisel hem de profesyonel hayatınız için faydalı olabilir!


Yay Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Algılarınızın profesyonel gelişiminizi engellemesine izin vermeyin, Yay. Güneş, geri giden Plüton’u üçgenlemeye devam ederken, kariyeriniz finansal güvenliğinizi sürdürmek için sürekli olarak düzenlenir. İdeal olarak, bu zamanı kariyerinizi ahlak ve değerlerinizle de örtüşecek şekilde düzenlemek için kullanıyorsunuz. Ancak sabit Kova burcundaki ay bugün konuşmalarınızı aydınlatıyor. Bu, kariyerinizdeki ihtiyaçlarınızı iletmek için kullanılabilse de, başkalarının geri bildirimlerini dinleme yeteneğinizi de engelleyebilir. Mesleki çabalarınızı geliştirebileceği için karşıt görüşlere açık olun.


Oğlak Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Bugün duygusal hissediyor musun, Oğlak? Kova burcundaki ay, finansal güvenliğinizi ve değerlerinizi aydınlatıyor. Profesyonel çabalarınızın doğrudan bir sonucu olabilecek bütçenizin durumu hakkında duygusal olabilirsiniz. Bazıları için bu ay, profesyonel çabalarınız sayesinde yolunuza çıkan bir finansal güvenlik dalgasına işaret ediyor. Diğerleri için, ay enerjisi, işinizle ilgili olabilecek mali bir dalgalanma önerebilir. Hayatınızı sürdürmek için para gerekli olsa da, bunun mutlaka sizin hayatınız olması gerekmediğini unutmayın.


Kova Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kafandan çık, Kova. Ay senin burcunda, bu yüzden bugün biraz bilinçli olabilirsin. Güneş hala geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, profesyonel çabalarınız ve başarıya layık olup olmadığınızı zaten özel olarak yansıtıyorsunuz. Toplamda, bu kozmik kokteyl, benlik algınızı hem olumlu hem de olumsuz bir şekilde değerlendirmek için kullanılabilir. Olumsuz değerlendirilirse, profesyonel başarıya layık olmadığınızı hissedebilirsiniz. Olumlu değerlendirilirse, profesyonelliğinizi somutlaştıracak ve başarılarınıza sahip çıkacak güveni bulabilirsiniz. Akıllıca seçim.


Balık Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Mesleki taahhütleriniz zihninizde ağır bir yük oluşturuyor, Balık. Ay Kova burcuna geçtiğine göre, bu zamanı taahhütlerinizin arayışlarınızı geliştirip geliştirmediğini düşünmek için kullanmalısınız. Ayın soğuk doğası, anlaşmalarınızın artılarını ve eksilerini tartmak için mükemmeldir. Bu ay enerjisini, anlaşmalarınızın tüm yönlerini, özellikle söz konusu anlaşmaların bireyselliğinizi, benzersiz bakış açınızı ve uzun vadeli vizyonunuzu geliştirip geliştirmediğini değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Profesyonel taahhütlerinizi siyah beyaz bir şekilde değerlendirmek harika bir ay olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.