Günlük Burç Yorumları 3 Eylül 2021

3 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 3 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Çöplükte kalacak biri değilsin, Aries. Cuma gününün kozmik manzarası, biraz daha duygusal bir karışıklıktan sonra sizi olumlu bir zihniyete geri dönmeye teşvik ediyor. Derin duygulara sahip Yengeç’ten, ağır vuruşlu Pluto’ya bir veda öpücüğü vererek ayrılıyor ve kariyer cephesinde devam eden gerilimleri vurguluyor. Neyse ki Luna, yaratıcılığınızı artırarak ve romantizmi canlandırarak oyuncu Leo’ya atlıyor.


Boğa Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü mağazada çok az aktivite barındırıyor, Boğa. Yavaş tempodan yararlanın! Yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, baş döndürücü Neptün ile uyum gerektiren bir açıya kilitleniyor. Bu, enerji seviyelerini düşürebilir ve uzun vadeli hedefleri karıştırabilir, ancak aynı zamanda günü puslu, romantik bir hisle doldurabilir. Ayın tembel Leo’ya girişi, evinizin rahatlığında geri adım atmanızı ve sessiz kalmayı teşvik eder.


İkizler Burcu
3 Eylül 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, yaratıcı becerilerinizi yeniden kullanmakla ilgili, İkizler. Cuma gününün kozmik manzarası, ay hassas Yengeç burcundan ifadeye aç Aslan’a geçiş yaparken sevdiğiniz şeyi yapmak için bu dürtüyle meşgul olmanızı teşvik ediyor. Luna’nın düşük anahtarlı görünüm eksikliği, hafif bir program anlamına gelir, bu nedenle bu sanatsal enerjinin ortaya çıkması ve hayata geçirilmesi için biraz akışkan alan sağlamaya çalışın.


Yengeç Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, bir günde içinde bulunduğunuz hız trenlerine yabancı değilsiniz. Cuma günkü gökyüzü, ay burcunuzdan çıkıp oyuncu Aslan’a doğru sinsice ilerlerken sizi yolculuktan ayrılmaya ve tekrar sabit bir zemin bulmaya teşvik ediyor. Luna’nın buradaki varlığı, sizi henüz keşfedilmemiş yeteneklerinize ve mali durumunuzun mevcut durumuna odaklanmaya yönlendiriyor. Kazanç tarzınızı artırmak için ne gibi değişiklikler yapabilirsiniz?


Aslan Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Son haftalarda öz-değer duygusuna geri dönmen senin için önemliydi, Leo. Olumlu geribildirim için diğer insanlara güvenmek yerine, yeteneklerinize olan güveninizi güçlendirmeniz gerekiyordu. Cuma günü gökyüzü, somurtkan Yengeç’ten ayrılan ve burcunuza doğru ilerleyen ayı bulur. Luna’nın buradaki mütevazı varlığı, gururla sahnenize çıkmanıza ve buna göre kendinizi şımartmanıza yardımcı olur.


Başak Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün kendinizi geri çekilme moduna bırakın, Başak. Ay, kendine odaklanan Aslan’a kayar ve sizi geri çekilmeye ve azalan enerji seviyenizi geri kazanmaya teşvik eder. Serbest bırakma, yenileme ve dinlenmeye odaklanmak için ayın ideal zamanı. Bu nedenle, kendinizi son derece sosyal durumlara veya ağır iş yüklerine dahil etmekten kaçınmak en iyisidir. Luna’nın temas eksikliği, yalnızca yavaş tempolu bir günü daha da teşvik eder.


Terazi Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün arkadaşlarınızı aramanıza izin verin, Terazi. Bir topluluk duygusuna sahip olarak gelişirsiniz. Böylece günümüz kozmosu ruhunuzu bağlantının desteği ve sevinciyle beslemeye çalışıyor. Ay bu sabah oyuncu Aslan burcuna geçiyor ve odağınızı bu çok önemli bağlantılara yönlendiriyor. Grubunuz arasında dürüst ve net bir yaklaşıma ihtiyaç duyan şeylere ulaşmak, yeniden bağlantı kurmak veya bunları çözmek konusunda utangaç olmayın.


Akrep Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Hayallerini gerçekleştirmek için çok uğraşıyorsun, Akrep. Yönetici gezegeniniz, savurgan Mars, şu anda kendisini, ilerlemenize yardımcı olan, çalışkan ancak özeleştirel Başak’tan geçerken buluyor. Ay, şovu durduran Leo’ya doğru ilerlerken Cuma günü gökyüzü, odak noktanızı hırslarınızın durumuna yönlendiriyor. Dikkatinizi devam eden projelerde ilerlemeye ve bakımla uğraşmaya yönlendirin.


Yay Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bir Yay için, yorucu rutinlere ve günlük tuzaklara bağlı kalmaktan daha kötü bir şey yoktur. Ay, bu sabah ateşli Aslan’a dönüştüğünde, bugün açık ovalarda dörtnala koşmanıza izin verin. Luna’nın buradaki varlığı sizi konfor alanınızdan çıkmaya, gelecekteki maceraları planlamaya ve perspektif değiştiren hareketi geliştirmeye teşvik ediyor. Yeni bir manzara değişikliği, bir sonraki adımı anlamanız için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.


Oğlak Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Evren, öz güvenin etrafındaki eski yaraları desteklemen için seni zorluyor, Oğlak. Yönetici gezegeniniz, sınırlamaları belirleyen Satürn, kendini ifade etmek için yeni çıkışlar arıyor. Kendinize yalnızca yeni arazileri keşfetmek için erişim izni vermeniz gerekir. Ay bugün kalpleri iyileştiriyor ve bu hassas, ifade edilmemiş hikayelerden bazılarına yönelmenize yardımcı oluyor. Sessiz TLC’yi benimseyin; hakediyorsun.


Kova Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, büyümüş sorunlara yeni çözümler aramak için buradasınız. Bir saniye bile düşünmeden ilerlemek yerine, bu sürüşün nabzını tutmanıza izin vermeyi unutmayın. Cuma günkü gökyüzü hoş bir şekilde alçakgönüllüdür ve ay, kendini ifade eden Aslan burcunuza doğru süzülürken, yakın kişisel ilişkilerinizdeki şu anki alış-veriş durumunu vurgulayın.


Balık Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Bugün işinize başlamanıza izin verin, Balık. Yapılacaklar listenizden birden fazla şeyi çıkarmayı başarırsanız ve yine de egzersiz ve uygun yemekler için zaman ayırırsanız, kendinizi en iyi şekilde hissedeceksiniz. Ay, bencil Aslan’a dalarken, Cuma günü gökyüzü sizi düzen ve süreçle yeniden bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması günü yavaş ve sade kılıyor, bu nedenle yeni inisiyasyonlar yerine bakıma devam etmeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.