Günlük Burç Yorumları 28 Eylül 2021

28 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Son zamanlarda yakın ilişkilerinde tamamen tuzağa düştün, Koç. Bekar ya da alınmış, bu çok önemli arenanın mevcut gerçekliğini gözden geçirmeniz çok önemliydi. Salı günü gökyüzü, üçüncü dördün ay derin duygularla Yengeç’te ortaya çıkarken, bağ kurma yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini vurguluyor. Geçmişinizin hangi büyümüş unsurları şimdiki ilişkilerinizi çarpıtıyor gibi görünüyor?


Boğa Burcu
28 Eylül 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa, işlevsel bir iş/yaşam dengesi kurmak nadiren kolay bir başarıdır. Yine de, bu arenada daha kolay bir akış geliştirmeye çalışıyorsunuz. Salı günü gökyüzü, zihinsel sağlığınız ve fiziksel refahınız arasındaki mevcut ayrımı vurgulayan dalgın Yengeç’te üçüncü çeyreğin gelişini görüyor. Sizden tekrarlayan zihinsel kalıpları serbest bırakmanız ve ifade edilmemiş duyguları paylaşmanız istendiğinde, zihninizi konuşmayı veya meditasyonu benimsemeyi hedefleyin.


İkizler Burcu
28 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı size neşe getiren şeye geri dönmekle ilgili, İkizler. Eğlenceyi aramanız, yaratıcı dürtünüzü harekete geçirmeniz ve kendini ifade etmeyi korkusuzca benimsemeniz şarttı. Bugünün gökyüzü, ham yeteneğiniz ile özgüveniniz arasındaki ayrımı vurgulayan yansıtıcı Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor. İkisi arasında hangi tıkanıklıkların temizlenmesi gerektiğini inceleyin!


Yengeç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak hiçbir şey evinizden daha önemli değildir. İçedönük bir enerjiyi toplumdan uzaklaştırırken, mütevazi meskeninizde daha fazla zaman geçiriyorsunuz. Salı günü gökyüzü, burcunuzda üçüncü dördün gelişini müjdeliyor, bu da kim olduğunuz ve kim olma sürecinde olduğunuz arasındaki ayrımı vurguluyor. Nasıl daha fazla mevcut olabilir ve olmanız gerekenden daha fazlasını somutlaştırabilirsiniz?


Aslan Burcu
28 Eylül 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Evren seni meşgul etmekle meşgul, Leo! Yılın bu zamanı sizi seyahat ederken, ders çalışırken veya kendinizi zihinsel olarak teşvik edici projelere kaptırırken bulma eğilimindedir. Salı günü gökyüzü, temizlenmesi gereken eski duygusal bagajları aydınlatan, derin duygulara sahip Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini görüyor. Kendi kendini yenen kalıplarınızı incelemenize izin veren meditatif, şifa odaklı bir gün geliştirmeyi hedefleyin.


Başak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Kendinizi mali durumunuzu düzenlemeye ve yeni bir iş akışına adamaya adadınız, Başak. Yılın bu zamanı, işinize yaklaşımınızı yeniden değerlendirmenizi ve becerilerinize olan özgüveninizi artırmanızı sağlar. Salı günü gökyüzü, ham becerileriniz ve en büyük arzularınız arasındaki mevcut ayrımı vurgulayan içe dönük Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor.


Terazi Burcu
28 Eylül 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, enerjinizi diğer insanların ihtiyaçlarına ayırma eğilimindesiniz. Yılın bu zamanı size kendi paha biçilmez, bireysel öneminizi hatırlatmaya çalışır. Sezonunuz boyunca, kendi refahınızı geliştirmeye yatırım yapmanız çok önemlidir. Salı günü gökyüzü, empatik Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor ve hırslarınızın talepleri ile kişisel ihtiyaçlarınız arasında neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.


Akrep Burcu
28 Eylül 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, yılın bu zamanı sizin için gezinmek için herkesin bildiği gibi zor. Bolca yalnızlık ve duvarlarla çevrili duygulara karşı savunmasız bir yaklaşım gerektiren serbest bırakma, yenilenme ve yeniden şarj etme sürecinde diz boyusunuz. Salı günkü gökyüzü, duygusal Yengeç’te üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor ve potansiyeliniz hakkında serbest bırakılması gereken her türlü yanlış anlaşılmayı vurguluyor.


Yay Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Hiçbir şey sana yılın bu zamanında sosyal hayatın kadar önemli gelmiyor. Yakın arkadaşlıklarınızı durmadan inceliyorsunuz, hatta belki de eskimiş olanlarla bağlarınızı koparıyorsunuz. Yılın bu zamanı ayrıca sizi uzun vadeli hedeflerinizi incelemeye ve onlara yaklaşımınızı yeniden değerlendirmeye teşvik eder. Bugünün yansıtıcı Yengeç burcundaki üçüncü çeyreği, samimi ve kırılgan bağlar kurma yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.


Oğlak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Kariyerinizle ilişkiniz yılın bu zamanında en büyük önceliğiniz, Oğlak. Bu koşulları beğeninize göre düzeltmeye çalışmakla meşguldünüz. Salı gökyüzü, yakınlık arayan Yengeç burcunuzdaki üçüncü çeyreğin gelişini görür ve kariyer talepleriniz ile ortaklık ihtiyaçlarınız arasındaki boşluğu vurgular. Bu düello arzularını dengeleme yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini inceleyin.


Kova Burcu
28 Eylül 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Evren sizi sürekli olarak konfor alanınızın dışına itiyor, Kova. Terazi mevsimi, yeni bakış açıları geliştirmenize ve büyük bir resim vizyonunu benimsemenize yardımcı olmayı amaçladığından, yılın bu zamanı sizi daha geniş yaşam görüşünüzle yeniden birleştirmeye çalışır. Salı günü gökyüzü, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasındaki mevcut ayrımı aydınlatan hassas Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor.


Balık Burcu
28 Eylül 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, dönüştürücü bir aşama olan Balık’ta yürüyüş yapan samimi ortaklıklara yaklaşımınızı görüyor. Şimdi daha derin şifa ve iletişim gerektiren şeylere yaslanın ve her şeyi halının altından süpürmeye çalışın. Salı günü gökyüzü, duygusal açıdan zengin Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor ve cinsel yaşamınıza ve yaratıcı özgüveninize yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.