Günlük Burç Yorumları 25 Eylül 2021

25 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, yere inmeyi ve geleceğin hakkında gerçekçi olmayı kolaylaştırıyor, Koç. Yönetici gezegeniniz, harekete geçiren Mars, günü yetenekli Satürn ile destekleyici bir ittifak içinde geçiriyor. Bu eşleştirme, kıskanılacak bir kararlılık, gerçekçilik duygusu ve takip etme yeteneği ile kendinizi uzun vadeli özlemlerinize uygulamanızı kolaylaştırır. Kararlı işbirliklerinde güçlerimizi birleştirmek için özellikle ideal bir gün.


Boğa Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Evren, kariyerinize yaklaşımınızı sürekli olarak yeniden yapılandırıyor, Boğa. Bu tamamen hoş bir süreç olmasa da, macera çağrısına eğilmeniz çok önemliydi. Cumartesi günü gökyüzü, kendi kendini motive eden Mars, rüya testi Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurarken bu hikayeyi dürtüyor. Bu güçlü enerji, projeleri çalışma cephesinde ileriye taşımanıza ve doğru yönde adımlar atmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak gerçekleri, fikirleri ve bakış açılarını toplama eğilimindesiniz. Gerçekliği kontrol eden Satürn, özellikle uzun süredir devam eden inançlarınız ve felsefeleriniz söz konusu olduğunda, hayatınızın bu alanını yeniden incelemenizi sürekli olarak istiyor. Cumartesi gökyüzü, enerjik Mars’ı yetenekli Satürn ile pürüzsüz bir hizalama oluşturarak bulur ve büyük resminize uygulamak için yeni bir doz yaratıcı enerjiyi emmenize yardımcı olur.


Yengeç Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç insanları, özellikle yakın romantik ilişkiler kurdukları kişilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılar. Tüm bu süre boyunca, ders veren Satürn size o arenada uygun sınırlar oluşturmanın önemini öğretiyor. Cumartesi günkü gökyüzü, bu hikayenin yanı sıra, bencil Mars, Satürn ile güçlü bir hizalama oluşturur. Bu özellik, istikrarlı bir şekilde hareket etmenize ve herhangi bir ilişki tıkanıklığına korkusuzca yaklaşmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, romantizmin başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadığı sanatsal yaklaşımı bilirsiniz. Yine de, son zamanlarda, görev yöneticisi Satürn, duruşunuzu derinleştirmeniz ve siz ve sevgiliniz arasında gerçekleşen daha gerçekçi alışverişi keşfetmeniz için size yalvardı. Go-alıcı Mars, Satürn ile destekleyici bir hizalama oluşturduğundan Cumartesi günü gökyüzü bu anlatıyı ileriye taşıyor. Bu eşleştirme, bağlılıkla ilgili geleceğe yönelik konuşmalar için ideal bir gün olur.


Başak Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Başak insanları doğuştan işçilerdir. Kendinizi yararlı hissettiğinizde elinizden gelenin en iyisini hissedersiniz, bu da zaman zaman tükenmenize neden olabilir. Taskmaster Saturn, iş/yaşam dengenizle olan ilişkinizi derinleştirmenizi ve sağlığınızı daha iyi kavramanızı istiyor. Hareketli Mars, Satürn ile bağlantı kurarak sınırları belirlemeyi ve hedeflerinizi daha iyi ayırt etmeyi kolaylaştırırken Cumartesi günü gökyüzü bu anlatıyı dürtüyor.


Terazi Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Evren, aşk anlayışınızı yeni bir kapasitede derinleştirmeniz için sizi zorluyor, Terazi. Ciddi Satürn, kalbinizde artık size kimin ve neyin hizmet etmediğini belirlemenize yardımcı oluyor. Kendini ilgilendiren Mars, Satürn ile enerjik bir uyum oluştururken Cumartesi günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor. Bu eşleştirme, romantik ilişkilerde gerçeği söylemenizi ve gelecek için sağlam taahhütler oluşturmanızı kolaylaştırır.


Akrep Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, yılın bu zamanı, uğraşmanız için zor materyalleri taramaya meyillidir. Cumartesi günkü gökyüzü, neyse ki, yönetici gezegeniniz olarak, kendi kendini motive eden Mars, dengeleyici Satürn ile enerjik bir uyum oluşturduğundan, bazı ilerlemeler yapmanıza yardımcı olur. Bu eşleştirme, ev ve aile cephesinde şifa ile ilerlemenize ve o arenadaki sorunları doğrudan ele almanıza yardımcı olur. Gerçekçi planlar yapmak ve harekete geçmek için de idealdir.


Yay Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Perde arkasında önemli bir kişisel gelişim gösteriyorsun, Yay. Kendini disipline eden Satürn, sesinizi ve bakış açınızı dünyayla nasıl paylaştığınız konusunda sizi yeniden yapılanmaya itiyor. Cumartesi günü gökyüzü, uzun vadeli hedeflere başvurmak için size bir enerji artışı sağlayan Satürn ile destekleyici bir bağlantıda harekete geçen Mars’ı bulur. Geleceğinizi ciddiye almak ve bir sonraki adımınızı ayırt etmek için ideal bir gün.


Oğlak Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, gezegen Satürn’ün sabit ve yavaş hareketleri tarafından yönetiliyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, Satürn’ün kendi kendini motive eden gezegen Mars’tan enerji verici bir ziyaret aldığını görüyor. Bu özellik size hoş bir güven artışı sağlar ve uzun vadeli hedeflerinize doğru ilerlemenizi kolaylaştırır. Kariyer hamleleri yapmak, kendinize yatırım yapmak ve güveninizi pekiştirmek için ideal bir gün.


Kova Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova insanları, kozmik rehberlik için öz disiplinli Satürn’e bakar. Cumartesi günü gökyüzü, Satürn ile güdümlü Mars arasında dostane bir buluşmaya tanık oluyor ve bu da size hoş bir enerji ve inisiyatif artışı sağlıyor. Bu eşleştirme, kendinizi herhangi bir eğitim çabasına uygulamanızı ve gelecekteki seyahat planları oluşturmanızı kolaylaştırır. Özellikle kendini ifade etme söz konusu olduğunda, konfor alanınızdan çıkmak için ideal bir gün.


Balık Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Son zamanlarda evren senin için kolay olmadı, Balık. Gerçekte, gerçekliği test eden Satürn, eski kimliğinizin yaklaşan bir yeniden doğuşa hazırlanmak için artık size hizmet etmeyen kısımlarını soyuyor. Kendi kendini motive eden Mars, Satürn ile ittifak kurarken Cumartesi günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu güdümlü eşleştirme, şeytanlarınızla, özellikle de yakınlık fobileriyle ilgili olanlarla yüzleşmenizi kolaylaştırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.