Günlük Burç Yorumları 22 Eylül 2021

22 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 22 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Son birkaç hafta, zanaatınızı geliştirdiğinizi ve yeni yaşam tarzı değişikliklerini taahhüt ettiğinizi gördü, Koç. Artık becerilerinizi geliştirdiğinize ve bedeninizi ve zihninizi yeniden hizalamak için canlandırıcı yollar geliştirdiğinize göre, keşfedilmeyi bekleyen yeni bir alan var. Güneş bugün romantik Terazi’ye doğru ilerliyor ve rehber ışığını kişilerarası ilişkilerinizin dünyasına yansıtıyor. Durumunuz ne olursa olsun, ortaklık konuları büyük önem taşır.


Boğa Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Boğa, son haftalarda hayatın zevklerini kucaklamana izin vermen çok önemliydi. Romantizm, yaratıcılık ve oyun arzusu ruh duygunuzu tazeledi. Güneş denge arayan Terazi’ye doğru ilerlerken, iş akışınızı düzenlemeye ve vücudunuzla daha iyi bir bağlantı geliştirmeye bir ay boyunca odaklanmayı teşvik ederken, üretkenliği bir kez daha geliştirmenin zamanı geldi.


İkizler Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, sürekli hareket halinde olma eğilimindesiniz. Yine de, son birkaç hafta sizi yerinde durmaya ve ayaklarınızın altındaki ailevi kökleri yeniden değerlendirmeye teşvik etti. Bugün güneş barışı seven Terazi’ye doğru ilerliyor ve sizi tüm ağır, geçmişe yönelik konulardan yükseltiyor. Güneşin Terazi’deki zamanı, hayatınızın odağını basit zevkten zevk alma, yaratıcı projelere aktif katılım ve romantizm etrafında odaklar.


Yengeç Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç insanları her şeyden önce ev yaşamlarına öncelik verirler. Geçen ay, sakinleşmek ve mütevazi meskeninizin huzurunun tadını çıkarmak için yeterli zamanınız olmadan mahalleden mahalleye koşarak her zamankinden daha meşgul olduğunuzu gördü. Güneş bu sabah barış arayan Terazi’ye doğru ilerliyor, enerjinizi köklerinize, aile meselelerinize yeniden bağlanmaya ve eski bilinçaltı materyallerini keşfetmeye odaklıyor.


Aslan Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bir kez daha ortaya çıkmaya ve görünmeye hazırsın Leo! Geçtiğimiz birkaç hafta, mali durumunuza odaklandığınızı ve işinizle burnunuzu taşa diktiğinizi gördü. Harekete özlem duyuyorsanız, bugünün gökyüzünden başka bir yere bakmayın. Güneş, sosyal olarak aktif Terazi’ye adım atarak kendinizi ifade etmenizi, yerel seyahat etmenizi ve yeni eğitim arayışlarını keşfetmenizi ister.


Başak Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Kendiniz için tuttuğunuz vizyona çiçek açmaya hazır mısınız, Başak? Kimliğinize ve bireyselliğinize birkaç hafta yoğun bir şekilde odaklandıktan sonra, kendinizi geliştirmenizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız. Güneş, bu sabah sanatsal Terazi’ye doğru ilerliyor, mali durumunuzu düzenleme ve dünyadan sakladığınız hareketsiz beceri setlerini keşfetme ihtiyacınızı harekete geçiriyor.


Terazi Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Bu senin parlama zamanın, Terazi! Güneş burcunuza doğru ilerlerken, bugün zihinsel olarak saklandığınız iç gözlemsel, karanlık ve duygusal mağaradan çıkıyorsunuz. Güneşin burcunuza girişi, kişisel yeni yılınızın başlangıcını müjdeler ve odağınızı bireysel ihtiyaçlarınıza, kendinizi ifade etmenize ve sağlığınız ve esenliğinizle daha derin bir bağlantıya geri getirir.


Akrep Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Son haftalarda topluluk ve sosyal bağlantılarla çok derinden ilgilendin, Akrep. Topluluğunuza ve arkadaş gruplarına dahil olmak ödüllendirici oldu ve uzun vadeli hedefleriniz hakkında daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı oldu. Güneş barış arayan Terazi’ye doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü enerjik bir değişimin habercisidir, dinlenme, yenilenme ve zihinsel manzaranızda neyin budaması gerektiğini keşfetme ihtiyacı yaratır.


Yay Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, her zaman hırslarınızla ilerlemenizi sağlar, Yay. Uzun saatler harcadıktan ve kendinizi kendi başınıza ilerlemeye adadıktan sonra, insanlarınızla yeniden bağlantı kurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Güneş bu sabah dengeyi koruyan Terazi’ye doğru ilerliyor ve sizi topluluk, arkadaşlar ve şu anda tuttuğunuz hedefler etrafında yeni bir odak noktasına itiyor.


Oğlak Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Altın için gitme zamanı, Oğlak. Geçtiğimiz birkaç hafta, algılarınızı genişletmek ve inanç sistemlerinizi güncellemek için çalışıyor. Şimdi, ayaklarınızın altındaki bu yeni farkındalıkla, yılın en önemli kariyer ayına başlamaya hazırsınız. Güneş bu sabah Terazi burcuna doğru ilerliyor ve itibarınız, toplumsal rolünüz ve hayattaki misyonunuz üzerinde yüksek düzeyde yeni bir kamuoyu odağı yaratıyor.


Kova Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bugün ilişki cephesinde işler aydınlanmaya başlıyor Kova! Yakınlık sorunları ve paylaşılan mali konular etrafındaki ilişki dramaları, son birkaç hafta içinde dünyanıza nüfuz etmiş gibi görünüyordu, ancak o zaman bağlantı hakkında çok şey öğrenmeyi başardınız. Bugünün gökyüzü, güneşin sosyal olarak aktif Terazi burcuna girişine tanıklık ederek zihinsel odağınızı eğitime, seyahate ve dünyanızı genişletmeye yöneltiyor.


Balık Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Yakın ortaklıklar son haftalarda odağınızı emdi, Balık. Aşkta kendi beklentileriniz ve projeksiyonlarınız hakkında çok şey öğrendiniz. Şimdi, bir adım daha derine inme zamanı. Güneş bu sabah diğer odaklı Terazi’ye doğru ilerliyor ve cinsellik, şehvet ve daha fazla anlayış gerektiren bağlılıkla ilgili yakınlık sorunlarını keşfetme ihtiyacınızı artırıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.