Günlük Burç Yorumları 18 Eylül 2021

18 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, ne sıklıkla kendini yüzmeye bırakıyorsun? Ay dostane Kova burcunda amaçsızca süzülürken, iş birkaç plan yapmak söz konusu olduğunda Cumartesi gökyüzü cennet gibi. Arkadaşlarınızla brunch yapmak veya kendinizi topluluğunuza dahil etmek için ideal bir gün. Luna’nın açı eksikliği, günü çok az hareketle dolduruyor. Daha sonra, ay derin duygulara sahip Balık’a dalar ve sosyal geri çekilme ve iyileşme çağrısında bulunur.


Boğa Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası, hırslarınızın büyük resmine odaklanmanızı sağlıyor, Boğa. Yine de, ilerleyen Kova ayının açı eksikliği, herhangi bir gerçek eylemde bulunmayı zorlaştırıyor. Bu enerjiyi bakıma odaklanmak ve mevcut projeleri gerçekleştirmek için kullanın. Daha sonra, Luna duygusal Balıklara derinlemesine dalar ve odak noktanızı arkadaş gruplarına ve topluluğunuz arasında aidiyet duygunuza yönlendirir.


İkizler Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün mümkünse eski hafta sonu rutininizden çıkın. İlginç Kova ayı, sizi macera geliştirmeye ve farklı bakış açılarında kaybolmaya teşvik ediyor. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması günü yavaşlatır ve fazla hareketsiz kılar, bu da onu iyi bir filmde, kitapta veya günübirlik bir gezide kaybolmak için ideal kılar. Daha sonra, ay ruhani Balık’a kayar ve odağınızı daha büyük itibarınıza çevirir.


Yengeç Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, eski ilişki yaralarını iyileştirmeye öncelik vermene yardımcı olmak için çalışıyor, Yengeç. Ay, çözüm arayan Kova’da dolanır ve odak noktanızın büyük kısmını ortaklıklardaki bitmemiş işlere yönlendirir. Bir şeyleri konuşmak, bir su kütlesine dalmak veya aktif olarak serbest bırakmak için ideal bir gün. Luna daha sonra duygusal Balık’a geçiş yapar, ruh halini hafifletir ve yeni bakış açılarına olan ihtiyacı artırır.


Aslan Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, sevdiğiniz insanlar arasında sıcaklığınız ve cömertliğinizle tanınırsınız. Cumartesi gününün kozmik manzarası sizi yakın arkadaşlarınıza veya dinlemeye ihtiyacı olan bir sevgiliye bolca zaman ve enerji ayırdığınızı görebilir. Ay, etkileyici Kova burcunda kayar, sizi bağları derinleştirmeye ve ortaklıkları sıkılaştırmak için zaman harcamaya zorlar. Daha sonra Luna, duygusal açıdan zengin Balık’a derinlemesine dalar ve sizin tarafınızda hangi huzursuz duyguların iyileşmesi gerektiğini aydınlatır.


Başak Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Gerçek Başak tarzında, hafta sonu çalışmak anlamına gelse bile üretken olmaya hazırsınız! Kendinize zaman ayırmaya değer bir projeye veya zanaata dalın. Çözüm arayan Kova ayının açılardan yoksun olması, yeniden başlamak yerine mevcut projeler üzerinde çalışmak için ideal bir gün olmasını sağlar. Daha sonra, Luna’nın karşıt duygulu Balık burcunuza geçişi, sizi romantik, ilişki odaklı bir atmosfere çeker.


Terazi Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü mutlulukla amaçsız, Terazi. Ay, geleceğe yönelik Kova burcunda ilerleyerek, odağınızı mevcut yaratıcı projelere ve romantik yaşamınızın durumuna yönlendirir. Bir sevgiliyle kendi dünyanızda kaybolun ve gerisini geride bırakın, çünkü ayın bağlantı eksikliği günü alçakgönüllü ve kolay hale getirir. Daha sonra, ayın vizyon sahibi Balık’a geçişi, sizi kişisel bir zanaat için üretken çabalar harcamaya zorlar.


Akrep Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Evren sana ne sıklıkla hiçbir şey yapmaman için izin veriyor, Akrep? Ay, yansıtıcı Kova aracılığıyla herhangi bir bağlantı olmadan yüzerken Cumartesi gökyüzüne yavaş tempolu, kolay giden bir yaklaşımı benimsemenize izin verin. Evinizi toplamak ve ailenizle sessizce iletişim kurmak için ideal bir gün. Daha sonra, ayın duygusal Balık burcuna girmesi, cinsel hayatınızı renklendirir ve eğlence ihtiyacınızı artırır.


Yay Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası beğeninize göre şekillendirilebilir, Yay. Ay, ilerleme arayan Kova’nın sonunda küçük bir kozmik hareketle kayar ve yerel ortamınızda hareket ve bağlantı ihtiyacınızı artırır. Unutulmuş e-postaları, geri gelmeyen aramaları takip etmek veya yaklaşan görüşmelere dahil olmak için ideal bir gün. Daha sonra, ay huzurlu Balık burcuna dalar ve sessizce ev ortamınıza çekilme ihtiyacınızı artırır.


Oğlak Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Evren, özgüveninize olan inancınızı derinleştirmeniz için sizi zorluyor, Oğlak. İşi cesurca yaptın mı? Ay ilerleme arayan Kova’nın içinden geçerken Cumartesi günü gökyüzü bu hikayeyi dürtüyor. Luna’nın buradaki mütevazı varlığı, sizi kaynaklarınızı incelemeye ve yeterince kullanılmayan becerilerinizi harekete geçirmeye teşvik ediyor. Daha sonra, ay şiirsel Balık burcuna dalar ve yerel hareket ve canlı sohbetlere olan ihtiyacınızı artırır.


Kova Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, kendini her şeyin önüne koymak nasıl bir duygu? Bu sizin için alışılmadık bir hareket şekli olsa da, evren sessizce kendi bireyselliğiniz ve gücünüz hakkında daha derin bir algı geliştirmeniz için sizi teşvik ediyor. Luna’nın bugün burcunuzdaki varlığı sağlığınıza, bedeninize ve kendinizi ifade etmenize olan bağlantınızı derinleştirmeye teşvik ediyor. Daha sonra ay, yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirerek ruhani Balık’a kayar.


Balık Burcu
18 Eylül 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Gün içinde birbirinden tamamen farklı iki insanmış gibi hissedebilirsiniz, Balık. Yalnız, içine kapanık balığınız önce üstün gelir ve sizi sessiz iyileşmeye odaklanmaya ve yalnızlığın iyileştirici anlarına öncelik vermeye zorlar. Daha sonra, ay burcunuza doğru ilerlediğinde, arkadaş canlısı, dışa dönük balığınız sahneye fırlar. Luna’nın buradaki varlığı, bedeninize girmenizi ve korkusuzca kendini ifade etmenizi harekete geçirmenizi teşvik ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.