Günlük Burç Yorumları 16 Eylül 2021

16 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 16 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Son zamanlarda hayatında çok fazla değişiklik oldu Koç. Perşembe günkü gökyüzü, çok sayıda hikaye doruğa çıktıkça sizi biraz daha kucaklamaya teşvik ediyor. Bağ oluşturucu Venüs, sınırlamaları belirleyen Satürn ile kareye girer ve sizden yakın taahhütlerinizi daha gerçekçi bir ışıkta durdurmanızı ve yeniden incelemenizi ister. Başka bir yerde, güneşin şifalı Plüton ile tatlı bağlantısı, kariyer yolunuzda hızlı dönüşüme ihtiyaç duyan şeyleri vurgular.


Boğa Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü sürünerek yavaşlamana neden oluyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, aşırı ciddi Satürn ile çatışıyor ve ortaklık dinamiklerine yönelik mevcut yaklaşımınızın gerçekçi bir şekilde yeniden değerlendirilmesi için güçlü bir ihtiyaç yaratıyor. Bu yön, enerji seviyelerini düşürmek, eğlenceyi azaltmak ve melankolik ruh hallerini arttırmakla ünlüdür. Surat asmak yerine, herhangi bir yakınlık sorununa ciddi, kafa kafaya bir şekilde yaklaşmayı hedefleyin.


İkizler Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, sizi her zaman hareket halinde tutan heyecan verici bir enerjiyle çalışırsınız. Perşembe günkü gökyüzü, sürekli hareket halinde olmanın daha rahatsız edici etkilerini vurguluyor. Tahmin, iyi zaman Venüs’ü sınırlayıcı Satürn’le kare kare yaparken, sağlığınızın ve iş/yaşam dengenizin yavaşlaması ve derinlemesine yeniden değerlendirilmesini gerektiriyor. Aydınlatıcı güneşin dönüştürücü Plüton ile pürüzsüz bağlantısı, ruh iyileştirici ilişki konuşmalarına izin verir.


Yengeç Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası sizi savunmasız ve hassas bir boşluk olan Yengeç’e çağırıyor. Özlediğiniz mahremiyeti aramanıza izin verin. Kalp merkezli Venüs, gerçeklik kontrolü Satürn ile zorlu bir kareye kilitlenir ve açık onay gerektiren daha derin yakınlık sorunlarını vurgular. Kendine odaklanan güneş, derin dalış yapan Plüton ile destekleyici bir bağlantı oluşturarak, birebir görüşmelerinizde derin ve iyileştirici konuşmalar sunar. Acele edin ve hikayenizi anlatın.


Aslan Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzünün altında çeşitli hikayeler doruğa çıkıyor, Leo. Yönetici gezegeniniz, sürekli parlayan güneş, şifacı Pluto ile bağlantı kurar. Bu yön, iş/yaşam dengesi cephesinde dönüşüm kolaylığını teşvik eder ve bir dengeye ulaşma konusunda harekete geçmenizi teşvik eder. Başka yerlerde, duvarlarla çevrili Satürn ile manyetik Venüs’ün karesi, iç cephedeki bağların gerçekçi bir şekilde yeniden değerlendirilmesi ihtiyacını vurguluyor.


Başak Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, her zaman işleri hareket halindeyken üretken ve verimli tutmanın yollarını arıyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü sizden bu ihtiyacı teslim etmenizi ve hızınızı biraz yavaşlatmanızı istiyor, çünkü bağ kuran Venüs, limitleri gören Satürn ile kare açı yapıyor. Bu eşleştirme, mevcut iş/yaşam dengeniz ve zihinsel sağlığınızın durumu hakkında bir gerçeklik kontrolü uygular. Başka bir yerde, güneşin şifacı Plüton ile olan tatlı bağlantısı, kendini ifade etme gücüne güç katar.


Terazi Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün barikatların adil payıyla karşılaşabilirsin, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, gerçeklik kontrolü Satürn ile kareye kilitleniyor. Bu yön, ortaklıklar ve yaratıcı yetenekleriniz etrafında yeniden değerlendirme ihtiyacını vurgular. Bu eşleştirmenin enerji seviyenizi düşürmesi ve ağır ruh halleri getirmesi muhtemeldir. Yine de akıllıca kullanılırsa, yaratıcı sınırlamalarınıza yapıcı bir şekilde yaklaşmanıza ve sizi neyin durdurduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.


Akrep Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Perşembe günkü kozmik manzara, aydınlatma ve yeniden değerlendirme gerektiriyor, Akrep. Manyetik Venüs, sınırlamaları belirleyen Satürn ile sert bir kareye kilitlenir ve günü, bağımsızlık duygunuz ve aile görevleriniz arasındaki tıkanıklıklara dair bir ağırlık ve derinleştirilmiş farkındalıkla doldurur. Bir yenilgi duygusuna kapılmak yerine duvarlarınızı doğrudan incelemeye çalışın. Başka yerlerde, güneşin dönüştürücü Plüton ile olan destekleyici bağlantısı, güçlü konuşmalar yoluyla iyileşmeyi kolaylaştırır.


Yay Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Değişim hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir, Yay. Aydınlatıcı güneş dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, evren bugün bu kavramı benimsemeniz için sizi dürtüyor. Bu eşleştirme, kariyer ve özgüven cephesinde yenilenmeyi kolaylaştırır – sadece uygulamanız yeterlidir! Başka bir yerde, Venüs’ün ağır Satürn ile olan karesi, gerçekliği kontrol eden ilişki konuşmalarını vurgulayabilir. Ne kadar ürkütücü görünseler de onlarla yüzleşmek en iyisidir.


Oğlak Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, yönetici gezegeniniz Satürn’ün istikrarlı ve yapı arayan hareketleri size rehberlik ediyor. Perşembe günkü gökyüzü, Satürn’ün sevgilisi Venüs’ten memnun olmayan bir ziyaret aldığını görüyor, bu da muhtemelen karşılıklı hedeflerin çatışması etrafındaki ilişki sorunlarını vurgulayacak. Bu arenaya bir gerçeklik kontrolü getirmeyi hedefleyin. Başka yerlerde, güneşin şifalı Plüton ile destekleyici bağlantısı, kendini ifade etme ve bağımsız ihtiyaçların için güçlü bir yenilenme hissini kolaylaştırır.


Kova Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kova insanları, kozmik rehberlik için öz disiplinli, gerçekliği kontrol eden gezegen Satürn’e bakar. Perşembe günkü kozmik manzara, Satürn’ü değer belirleyici Venüs’ten heyecanlı bir ziyaret alırken buluyor. Bu eşleştirme muhtemelen kariyerinizin talepleri ile ilişkileriniz arasındaki kişisel kesinti ihtiyacınız arasındaki farkı vurgulayacaktır. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneşin dönüştürücü Plüton ile bağlantısı, terapötik yollarla iyileşmek için kolay bir atmosfer yaratır.


Balık Burcu
16 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, doruklarına ulaşan çeşitli hikayeler görüyor, Balık. Manyetik Venüs, duvar inşa eden Satürn ile rahatsız edici bir kareye kilitlenir ve tutunduğunuz tüm modası geçmiş ilişki inançlarını vurgular. Bu enerji, temizlemek için yakın ortaklıklarda kendi kendini sabote eden kalıplar etrafında güçlü bir gerçeklik kontrolünü devreye sokar. Neyse ki, güneşin dönüştürücü Plüton ile olan tatlı bağı, ham konuşmalar yoluyla derin iyileşmeyi kolaylaştırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.