Günlük Burç Yorumları 15 Eylül 2021

15 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Çarşamba gününün kozmik manzarası, odağınızı emellerinize yönlendiriyor, Koç. Ay’ın Oğlak burcundaki varlığı, dikkatinizi mevcut kariyer yörüngenizdeki gelişmelere çeker. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, özellikle kaliteli zamana karşı kariyer zamanı ile ilgili olanlar, gergin ilişki konuşmalarını başlatabilir. Daha sonra, Luna’nın derin düşüncelere dalmış Pluto ile birleşmesi, hırslarınız etrafındaki güçlü, gizli hayal kırıklıklarını aydınlatabilir.


Boğa Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün kendinizi daha yeşil meralar için özlem duyabilirsiniz. Ay’ın hırslı Oğlak burcundaki varlığı, sizi macera aramaya ve deneyiminizin kapsamını genişletmeye iter, ancak zihinsel Merkür ile karesi mevcut çalışma ortamınızla ilgili gerçeklik kontrollerini vurgulayabilir. Luna’nın ağır Plüton ile birleşmesi daha sonra uzun süredir devam eden yanlış anlamaların, özellikle de potansiyelinizin etrafındakilerin bırakılması gerektiğini vurgular.


İkizler Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün kendinize ait özel bir dünyaya dalın. Melankolik Oğlak ayı, içinizde daha derin bir iyileşmeyi arzulayanın altını çizdiği için, çevrenizdeki her şeye karşı ekstra duyarlı olmanız muhtemeldir. Luna’nın cetveliniz, haberci Merkür ile karesi, yaratıcı çıkışlar aracılığıyla bastırılmış duyguların engelini kaldırmaya yardımcı olabilir. Daha sonra, ayın yoğunluk arayan Plüton ile birleşmesi, gizli ilişki gerilimlerini ortaya çıkarır.


Yengeç Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Odağınızı bugün dünyanızdaki yakın ilişkilere çevirin, Yengeç. Ay’ın güvenlik arayan Oğlak burcundaki varlığı, duygusal dikkatinizi mevcut ortaklık hikayenize yönlendirir. Luna’nın baş döndürücü Merkür ile karesi, özellikle aile meseleleriyle ilgili olarak, kafa ve kalp arasındaki ayrımı vurgulayabilir. Daha sonra, Ay’ın kara kara düşünen Plüton ile buluşması, kabul edilmesi gereken yakınlık etrafındaki hareketsiz gerilimleri aydınlatıyor.


Aslan Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Çarşamba günkü gökyüzü seni çalışma ortamında harekete geçiriyor, Leo. Ay, tüm gün hırslı Oğlak burcunda süzülür ve enerjinizi yapılacaklar listenizde tamamlanması gereken bitmemiş işlere yönlendirir. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, daha fazla ütülenmesi gereken iletişim hayal kırıklıklarını vurgulayabilir. Daha sonra, Ay’ın ağır Plüton ile birleşmesi, iş/yaşam dengeniz etrafında kabul edilmeyen gerilimleri tetikler.


Başak Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, tamamen size ait olan kişisel bir yaratıcı proje üzerinde çalışırken neşe geliştirme eğilimindesiniz. Ay, Oğlak burcunda dolanırken, Çarşamba günü gökyüzü sizi bu sanatsal açıdan eğlenceli yöne doğru itiyor. Luna’nın cetveliniz, iletişimci Merkür ile olan karesi, çözülmesi gereken finansal gerilimleri vurgulayabilir. Daha sonra, Ay’ın derin düşüncelere dalan Plüton ile yoğun birlikteliği, aşk hayatınız ile ilgili uyku halindeki hayal kırıklıklarını aydınlatır.


Terazi Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Kendinizi bugün dünyanın taleplerinden uzaklaştırın, Terazi. Ay yalnız Oğlak burcunda kıvrılırken, saklanmak ve rahat bir ev ortamı geliştirmek için ruh halindesiniz. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, aile talepleri ve bireysel ihtiyaçlar arasında yapılacak konuşmaları vurgulayabilir. Daha sonra, Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleşmesi, aile dinamiğinizin etrafında ele alınması gereken gizli gerilimleri ortaya çıkarabilir.


Akrep Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü seni harekete geçiriyor, Akrep. Ay’ın Oğlak burcundaki varlığı, işlerinizi halletmenize, sohbet etmenize ve kendi hikayenizi anlatmanıza yardımcı olur. Luna’nın zeki Merkür ile karesi, ideal olarak derin sohbetler yoluyla gerçeğinizi konuşma ve boğucu zihinsel kalıplardan kurtulma ihtiyacını vurgular. Ay’ın güçlü Pluto ile birleşmesi uzun süredir devam eden gerçekleri ortaya çıkarırken, günlük tutmak veya terapi için mükemmel bir gün.


Yay Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Bugün üretken olma ve becerilerini hayata geçirme havasındasın, Yay. Ay, tüm gün hırslı Oğlak burcunda süzülür ve dikkatinizi mali durumunuza ve becerilerinizi doğrulama yeteneğinize gönderir. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, topluluğunuzdaki veya arkadaş grubunuzdaki sinir bozucu konuşmaları vurgulayabilir. Aynı zamanda, daha sonra kara kara Pluto ile buluşması, özgüven blokajlarınızla doğrudan yüzleşmenize yardımcı olur.


Oğlak Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, oturma zamanının geldiğini nadiren anlarsınız. Besleyici ay burcunuzda süzülürken ve fiziksel sağlığınıza ve dile getirilmeyen duygusal ihtiyaçlarınıza geri dönmenize yardımcı olurken, Çarşamba günkü gökyüzü size hızınızı yavaşlatmanızı nazikçe hatırlatsın. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, tekneyi sallayabilecek kariyer konuşmalarını vurgularken, yoğun Pluto ile buluşması, bağımsızlık duygunuzun etrafındaki iyileşmemiş yaraları aydınlatır.


Kova Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Kova insanı, yeniden şarj olmak için düzenli olarak kendilerini toplumdan uzaklaştırmaya ihtiyaç duyar. Çarşamba gününün kozmik manzarası, ay yalnız Oğlak burcundan geçerken saklanma ihtiyacınızı teşvik ediyor. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, büyük resim vizyonunuzda konuşma yoluyla daha fazla netliğe ihtiyaç duyan sorunları vurgulayabilirken, düşünceli Pluto ile olan birliği daha sonra ele alınması gereken kendi kendini sabote eden duygusal kalıpları aydınlatır.


Balık Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Bugün arkadaşlar arasında biraz zaman geçirin Balık. Daha derin bağlantıların özlemini çekerken neden münzevi modunda saklanıp duruyorsun? Luna’nın topraklanmış Oğlak burcundaki varlığı, bir yandan topluluk duygunuzu derinleştirmeye çalışırken, diğer yandan da yapılabilecek her türlü özlemden istikrarlı bir şekilde uzaklaşmanıza yardımcı olur. Luna’nın Merkür ile olan karesi, yapılması gereken zorlu samimi konuşmaları vurgulayabilirken, yoğun Pluto ile birleşmesi uzun vadeli hedefler etrafında uyuyan gerilimleri ortaya koyuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.