Günlük Burç Yorumları 13 Eylül 2021

13 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 13 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Pazartesi gününün baş döndürücü gökyüzü altında net bir şekilde görmek zor, Koç. İlk dördün ay, vizyon sahibi Yay’da ortaya çıkar ve mevcut yörüngeniz için sahip olduğunuz büyük resim hayalini aydınlatır. Hangi planların çok gösterişli göründüğünü ve hangilerinin gerçekten yapılabilir olduğunu incelemek için bir vuruş yapın. Kendine odaklı güneş, aralıklı Neptün ile uykulu bir karşıtlığa kilitlenir ve zihninizi fantastik düşünme alemlerine çağırır ve enerji seviyelerini düşürür.


Boğa Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, evren sürekli olarak hedeflerinizi netleştirmenize yardımcı oluyor. Bu süreçte, bazı hayallerin gelgitle birlikte ortaya çıkmasına izin vermek zorunda kaldınız. Bu hikaye, günümüzün aydınlatıcı güneş ve mutlu Neptün arasındaki boşluklu karşıtlık tarafından dürtülüyor ve gün boyunca, özellikle de hırslarınız etrafında uykulu, aldatıcı bir sis oluşturuyor. Başka bir yerde, Yay burcundaki ilk dördün, neyin daha derin bir seviyede iyileşmesi gerektiğini vurgular.


İkizler Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Pazartesi gününün kozmik manzarası, kafa karıştırıcı bir sis olan İkizler’e daldırılmaya benzer. Kendinden emin güneş, egoyu inkar eden Neptün ile karşıtlığa düşerek kariyer potansiyeliniz etrafında idealist veya karışık düşünceler dalgası yaratır. Başka bir yerde, ilk dördün, felsefi Yay burcunda gelir ve ailenizin geçmişine dair eski hikayelerle aldatıcı bir şekilde parlatılan mevcut ortaklık hikayenizin unsurlarını vurgular.


Yengeç Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün neyin gerçek neyin fantezi olduğunu çözmek zor, Yengeç. Kendine odaklı güneş, okyanus Neptün ile çözülen bir karşıtlığa kilitlenir, zihninizi puslu düşüncelerle ve konuşmanızı netlik eksikliğiyle doldurur. Karmaşık mesajları iletmek kolay olduğu için sağlam bir temel gerektiren etkileşimlerden uzak durun. Bu arada, ilk dördün ay, iş/yaşam dengesi cephesinde yapılacak değişiklikleri vurgulayarak, uzakları gören Yay’a varıyor.


Aslan Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, sürekli parlayan güneş olan kozmosun kralından rehberlik istersiniz. Pazartesi günkü gökyüzü, güneşi, sınırları bulanıklaştıran Neptün ile boğulmuş bir karşıtlıkta buluyor, bu da düşük enerji seviyeleri, artan hassasiyet ve fantastik düşünce yaratıyor. Bu enerji, özellikle samimi ortaklıklar etrafında aldatıcı olabilir. Başka bir yerde, vizyon sahibi Yay burcundaki ilk dördün ay, yaratıcı girişimler etrafında benimsenecek değişiklikleri vurgular.


Başak Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Evren, yakın ilişkilere bakış açınızı değiştiriyor Başak. Pazartesi gününün kozmik manzarası, aydınlatıcı güneş aralıklı Neptün ile bir karşıtlığa kilitlendiğinden bu hikayeye daha da dokunuyor. Bu eşleştirme, ortaklığa karşı kafa karıştırıcı veya aşırı idealist tutumlar yaratır ve bunların tümü puslu, fantastik bir kenarla doludur. Başka yerlerde, büyük resim Yay burcundaki ilk dördün ay, aile dinamikleri etrafında yapılacak değişiklikleri aydınlatır.


Terazi Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi gökyüzü haftaya yoğun bir sisle başlıyor, Terazi. Aydınlatıcı güneş, mutlu Neptün’e karşı çıkarak iş akışınızda puslu bir zihinsel atmosfer yaratır. Gerçekçi bir bakış açısı gerektiren ayrıntılarla uğraşmak yerine, zanaatınız için sezgisel kavramlardan yararlanmak için iyi bir gün. Büyük resim Yay burcundaki ilk çeyrek ay, zihinsel sağlığınızın mevcut durumunu vurgular ve neyin değişmesi gerektiğini belirler.


Akrep Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Bugün biri denize açılmış gibi hissedebilirsiniz, Akrep. Gerçeklerden tamamen kopmadan, rüya gibi, akort edilmiş atmosfere teslim olun. Kendinden emin güneş, günü güçlü yaratıcı enerjiyle dolduran fantastik Neptün’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda, bu yön, cinsel partnerlere veya yaratıcı projelere karşı kafa karıştırıcı veya aşırı idealist tutumlar yaratabilir. Bu arada, Yay burcundaki ilk dördün, harcama alışkanlıklarında yapılacak değişiklikleri vurguluyor.


Yay Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün kozmik spot ışığı üzerinizde parlıyor gibi görünüyor, Yay. İlk dördün ay burcunuzda ortaya çıkar ve sağlığınız, kimlik duygunuz ve bağımsızlığınız etrafında benimsenecek değişiklikleri aydınlatır. Bu arenada yapabileceğiniz aktif değişiklikleri not almayı hedefleyin. Başka bir yerde, kendine güvenen güneşin egosunu inkar eden Neptün ile karşıtlığı, ev ve aile bağlantıları çevresinde karışık, sisli bir atmosfer yaratır.


Oğlak Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Pazartesi gününün puslu gökyüzünde süzülmene izin ver, Oğlak. İlk dördün ay, felsefi Yay burcunda ortaya çıkar ve serbest bırakılması gereken duygusal bagajı vurgular. Biraz yer açmak için herhangi bir çalkantılı duyguyu bir çıkışa yönlendirin. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneşin uzaylı Neptün ile karşıtlığı, zihinsel ve iletişimsel yeteneklerinizin etrafında bir sis oluşturabilir. Mantıklı bir bakış açısı gerektiren ciddi konuşmaları başka bir zamana saklayın.


Kova Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Pazartesi gününün rüya gibi kozmik manzarası Kova’nın altında sürüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendine güvenen güneş, bulanık Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlığa kilitlenir ve mali durumunuza veya doğrulama duygularınıza aşırı idealist veya aldatıcı yaklaşımlar getirir. Daha net görene kadar büyük satın alımları durdurun. Büyük resim Yay burcundaki ilk çeyrek ay, uzun vadeli hedefler etrafında hangi değişikliklerin benimsenmesi gerektiğini aydınlatır.


Balık Burcu
13 Eylül 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Pazartesi günü gökyüzünün altında gerçekte ne olduklarını görmek zor, Balık. Kendine güvenen güneş, sisli Neptün ile gerçekliği büken bir karşıtlığa kilitlenirken bunu aklınızda bulundurun. Bu eşleştirme, ilişki meseleleri etrafında bir bulanıklık yaratır; onları ya aldatıcı düşünceyle ya da aşırı idealist yaklaşımlarla doldurur. Başka yerlerde, geniş kapsamlı Yay burcundaki ilk dördün, kariyer yörüngenizde yapılacak değişiklikleri vurgular.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.