Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Eylül 2021

6 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 6 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Kalbini o özel kişiye bağladın mı, Koç? Sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinen Başak burcundaki bugünün metodik yeni ayının ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars, bu süreçte güç merkezi Plüton’u üçgen yapacak. Bekar veya zaten bağlı, büyük olasılıkla tutkulu olduğunuz bir şeyi veya birini çevreleyen stratejiler ve planlar yapıyorsunuzdur. Lady Venus ayrıca Jüpiter retrosu ile uyum içinde olacak ve bu da karışıma bir umut ve romantik mutluluk katmanı ekleyecek. Bu süre zarfında, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, şansınızı denemekten korkmayın. Kararlılığınız muhteşem bir şey.


Boğa Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, havada aşk var. ve hayır, bu bir tatbikat değil. Bekar, ezici veya zaten kararlı bir birliktelik içinde, bugünün Başak burcundaki yeni ayı, romantik beşinci evinize, tutku ve sevgi dillerine dokunacak. Luna’nın dansı, hem romantizm hem de cinsel içgüdüleriniz söz konusu olduğunda, kalbinizin arzularını çevreleyen temalara yeni başlangıçlar getirecek. Yeniden başlamak için size temiz bir sayfa bahşediliyorsunuz, ancak bu enerjiyle bir şeyler yapmak size kalmış. Güneş ayrıca burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak ve karışıma ekstra bir eksantriklik katmanı ekleyecektir. Konfor alanınızın dışına çıkın.


İkizler Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, bu süre zarfında istikrar ve yön duygularınız vurgulanıyor. Bunların hepsi, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi harekete geçireceği için bugünün Başak burcundaki yeni ayı sayesinde. Kendini evinde hissediyor musun? Kendinizde ve aşk hayatınızda nasıl daha fazla temel bulabilirsiniz? Bekar veya zaten bağlıysanız, durumu yansıtmak, gözden geçirmek ve yeniden değerlendirmek için muhtemelen bir adım geri atıyorsunuz. Venüs ayrıca, önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile de uyum içinde olacak ve bu süreçte bolluk, romantizm ve zevk getirecek. Anahtar, kalbini takip etmektir.


Yengeç Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç burcu, ay döngüsü sizi çoğundan daha fazla etkileme eğilimindedir ve bunun nedeni, ayın gezegeninizin yöneticisi olmasıdır. Bunu söyledikten sonra, bugün Başak burcundaki yeni ay, küçük konuşma, iletişim tarzı ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi ateşleyecek, hayatınızın bu alanına yeni başlangıçlar ve ruhsal bereket getirecek. Bunu akılda tutarak, sevgili(ler)inizle iletişim kurarken veya belki de ilişkinizdeki bir sonraki adımı planlarken sezginizi kullanmanız önemlidir. Haritanızın bu bölgesindeki Mars ile ilişki sektörünüzdeki Pluto arasındaki güçlü üçgen, ruhunuzu tutku, güç ve arzu ile şarj eder.


Aslan Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, sen kendini sevmiyorsan başkası neden sevsin? İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, istikrar arayan ikinci para evinizi, değer sistemlerinizi ve güvenlik duygunuzu harekete geçireceğinden, bu kesinlikle günümüzün yeni ayında dikkate alınması gereken bir şeydir. Bu, ayaklarınızı yere sağlam basmak ve bu süreçte kendi değerinizi tanımak için bir fırsattır. Romantik yatırımlarınız ve benzerleri gibi, önemli biriyle olan ilişkinizden paranızı harcama şeklinize kadar her şey vurgulanacak. Venüs geri giden Jüpiter ile uyum içinde olacak ve karışıma bir umut ve romantizm katmanı ekleyecek.


Başak Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatında kendini ne gösteriyorsun? Bugünün burcunuzdaki yeni ayı, hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda hak ettiğiniz yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Bir şeyler değişmek üzere ve büyük ihtimalle sezgisel olarak gerekli hazırlıkları yapıyorsunuz. Yeni ay yeni sen demektir Başak. Bu süre zarfında benlik duygunuzdan fiziksel görünümünüze kadar her şey vurgulanıyor, bu yüzden en iyi yaptığınız şeyi yapın ve bu enerjiyi akıllıca kullanın. Seksle ilgili boğucu sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Mars, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Pluto ile uyum içinde olacak, bu nedenle tutkularınız kendileri adına konuşuyor.


Terazi Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen şeyi teslim edin ve bir inanç sıçraması yapın, Terazi. Bugünün Başak burcundaki yeni ayı, karmik onikinci kapanış evinizi, rüyaları, gizli gündemleri ve sahne arkasındaki her şeyi aydınlatacak, affetme, iyileştirme ve uyumsuz olanı serbest bırakma ihtiyacınızı çevreleyen temalara yeni başlangıçlar getirecek. yüksek benliğinizle. Bazılarınız için bu, bir ilişkinin sonu ve diğerinin başlangıcı olabilir. Kalbinizi bu yeni bölüme açın. Daha da önemlisi, iyileşmek ve yeniden başlamak için içe doğru gitmeye teşvik ediliyorsunuz.


Akrep Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ne bildiğin değil, kimi tanıdığın önemli, değil mi? Düşündüğün gibi değil, Akrep. Tek veya zaten bağlı, bugünün yeni ayı, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu aydınlatacak. Bu ay tutulması, özellikle kendinizi normalden daha fazla tutuyorsanız, konfor alanınızın dışına çıkmanızı ve geniş topluluğunuzdaki önceliklerinizi belirlemenizi teşvik edecektir. Bu, yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla olabilir, bu nedenle kutunun dışında düşünmekten çekinmeyin. Gezegen yöneticilerinizin ikisi de -Mars ve Plüton- birbiriyle uyum içinde olacak, bu yüzden tutkularınızın peşinden gittiğinizden emin olun.


Yay Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Çalışmak için bir zaman var ve aşk için bir zaman var, ama ikisine de sahip olabilirsiniz. Anahtar, önceden plan yapmak ve pratik düşünmektir, bu nedenle bu süre zarfında önceliklerinizi belirlediğinizden emin olun, Yay. Bekar veya tek başına, bu özellikle bugünün Başak burcundaki yeni ayı için geçerlidir, çünkü prestijli onuncu evinize ve patron hareketlerinize dokunacaktır. Durumun kontrolünü eline almaya hazır mısın? Bazılarınız için bunun iş/yaşam dengenizle bir ilgisi olabilir. Siz ve/veya sevgiliniz kendinizi çok fazla çalıştırıyor ve belki de kaliteli zamanı göz ardı ediyor olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, bir şeyleri bir sonraki seviyeye taşımak için stratejiler kuruyorsunuz ve hazırlanıyorsunuz. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizi yönetir ve Başak burcundaki bugünün yeni ayı, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu evinize dokunacak. Hayattaki en güzel anlardan bazıları, akışla gittiğinizde gerçekleşir, ancak buraya kadar geldikten sonra bunu riske atmayacaksınız. Bekar veya zaten bağlıysanız, muhtemelen bir şeyleri bir sonraki seviyeye taşıma veya belki de aşk hayatınızda farklı bir yol izleme düşüncesini eğlendiriyorsunuzdur.


Kova Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Paylaşmak önemsemektir, Kova. Bugünün Başak burcundaki yeni ayı, boğucu sekizinci yakınlık evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı aydınlatırken, birlikteliklerinize daha yakından bakıyor ve üzerinde çalışılması gereken şeyler üzerinde düşünüyorsunuz. Tatlı Venüs’ün burcunuzda geri giden Jüpiter ile uyum içinde olacağını ve bu yeni ayın genel doğurganlığına bir umut, bolluk ve öz sevgi katmanı ekleyeceğini unutmayın. Bekar? Artık size hizmet etmeyen artık enerjilerden içe dönmeye ve detoks yapmaya ek olarak, daha samimi birliktelikleriniz söz konusu olduğunda çalışmaya başlamaya da hazırsınız.


Balık Burcu
6 Eylül 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

İstikrarlı ve uzun süreli bir şey kendini gösterme sürecindedir ve hepsi sizin sayenizde, Balık. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugünün Başak burcundaki yeni ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinize yeni başlangıçlar getirecek. Venüs’ün şehvetli sekizinci yakınlık evinizden geçişinin ortasında, aşk tanrıçası, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla geri giden şanslı Jüpiter ile bağlantı kuracak. Vizyonlarınız, özlemleriniz ve arzularınız genişliyor, ancak bir yakalama var. Büyünün keyfini sonuna kadar çıkarmak için, bu süreçte değerlerinizi bir öncelik haline getirmeniz gerekir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.