Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Eylül 2021

27 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 27 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Durumu fazla düşünme, Koç. İşlerin olması gerektiği gibi oynamasını bekleyin. Bununla birlikte, bu arada ay, geveze üçüncü evinizi, düşünce süreçlerinizi ve anlık alışverişlerinizi ateşleyerek rasyonel zihninize ve yerel çevrenize vurgu yapmaya devam ediyor, ancak dahası var. Merkür bugün Terazi’de retro hareket yapacak ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve bire bir bağlantılarınızı harekete geçirecek. Haritanızın bu bölümündeki Ay ve Merkür arasındaki bugünkü üçgen açı göz önüne alındığında, asma yoluyla tatlınız hakkında bir şeyler duyabilirsiniz. Her ne kadar evli olanlarınız için bu aynı zamanda önemli bir konuşma için bir katalizör görevi görebilir.


Boğa Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sonuca takılıp kalma, Boğa. Tek veya alınan, en iyi bahis bu süre boyunca akışa devam etmektir. Ayrıca, Merkür istasyonları, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla bugün geri hareket eder ve bu da, sırayla, bae ile planlarınızı beklenmedik bir şekilde durdurabilir. Bu arada ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor, bu nedenle bu süreçte bilinçli olarak öz değerinize ve şehvetli zevklerinize öncelik veriyorsunuz. Ancak Luna’nın Neptün’e kare açı yapması belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak dış etkilerden vazgeçmeyin. İşler göründüğü gibi değil.


İkizler Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, mevcut koşullarınızdan bunalmış hissediyorsanız, işler kızışmaya başlamak üzere. Örneğin, ayın günün geri kalanında burcunuzun üzerinde süzülmesine ek olarak, meraklı gezegen yöneticiniz Merkür de aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizi harekete geçirerek Terazi’de geri harekette olacak. Bitmemiş bir işi halletmeyi mi bekliyordunuz? Matkabı biliyorsun. Merkür gerilemesi geçmişi geri getirmesiyle ünlüdür, ancak bu geçişten en iyi şekilde nasıl yararlanabilirsiniz? Ayın geri giden Merkür ile üçgen açı yapması sizi bir adım geri atmaya ve sonraki adımlar üzerinde düşünmeye teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, kapanış, rüyalar ve bugün perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, eviniz, aileniz ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Merkür retrosunda üçgen açı yapacak. Acele etme, Kanser. Özellikle ilk temelleriniz ve bunun samimi ortaklıklarınızı nasıl etkilediği konusunda derin bir iç gözlem yaşıyorsunuz. Karanlık tarafta, Luna’nın Neptün ile karesi, inanç sistemleriniz ve/veya ilişkinizdeki sonraki adımlar söz konusu olduğunda belirsizlik ve kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Bunun üzerine meditasyon yapın ve sonuçlara atlamayın.


Aslan Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sözlerine dikkat et, Leo. Sevgilinize dürtüsel olarak bir şey söyleyebilir ve daha sonra pişman olabilirsiniz. Bu arada, Merkür bugün Terazi’de geri harekette olacak, yerel üçüncü evinizi, düşünce süreçlerini, ulaşımı ve yakın çevrenizi harekete geçirecek ve bu da sizi durumu yansıtmaya, yeniden ziyaret etmeye ve yeniden değerlendirmeye zorlayacak. İşyerinde birine aşık olmak? Belki de bir arkadaşınızla belirli biri hakkında dedikodu yapıyorsunuz. Her iki durumda da, bu mesajı neye ve kime ilettiğinize dikkat edin. Luna’nın Merkür gerilemesi ile bağlantısı, geri adım atma ve sonraki adımlarınızı yansıtma ihtiyacına da ilham verebilir.


Başak Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Merkür, bugün konfor arayan ikinci para, mülk ve istikrar duygunuz aracılığıyla istasyonlar geri gidiyor. Değer sistemlerinize daha yakından bakıyorsunuz, Başak. Pentagramınız üzerinde çok mu çalışıyorsunuz yoksa onu sadece bir dikkat dağıtma biçimi olarak mı kullanıyorsunuz? Ay, prestijli onuncu kariyer, gelenek ve kamusal kişiliğinizin üzerinde gezinirken, itibarınızı ve otorite duygunuzu çevreleyen temalara bu kadar duygusal olarak yatırım yapmanız şaşırtıcı değil. Asıl soru şu: Bütün bu ego nereden kaynaklanıyor? Bir şeyleri ancak bu kadar uzun süre halının altına süpürebilirsin, biliyorsun.


Terazi Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, bu süre zarfında fikriniz değişebilir. Macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizin göksel yöneticisi Merkür, bugün burcunuzda geri hareket ediyor ve bu da sizi bir adım geri atmaya, düşünmeye ve eldeki durumu yeniden değerlendirmeye teşvik ediyor. İster bekar, ister zaten bağlı olun, bu, flört ve romantizm söz konusu olduğunda seçeneklerinize daha yakından bakmanız için bir fırsat. Bu arada ay, heyecan arayan dokuzuncu kendini keşfetme evinizi harekete geçirmeye devam edecek ve ufkunuzu keşfetme arzusuna ilham verecek. Yani, sonraki adımlar konusunda huzursuz olma ihtimaliniz var.


Akrep Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Özel birini hayal ediyorsun, ama aynı zamanda hepsinin lojistiğini düşünüyorsun, Akrep. Örneğin, ay, seks, enerjik alışverişler, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde gezinmeye devam edecek ve kararlı bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Bununla birlikte, yakalama, romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden puslu Neptün’e kadar potansiyel olarak kaynaklanabilir ve kalbinizin arzuları ve önceki taahhütler arasında gerilim yaratabilir. Asıl soru şudur: Bu süreçte kendi değerinize sahip çıkıyor musunuz? Bir tür içgörü kazanırken dikkat edin.


Yay Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Bazı sınırlar belirleyin ve kişiliğinize kulak verin, Yay. Ay, bire bir bağlantılarınızı ve/veya sevgilinizin duygusal istikrarını çevreleyen temaları vurgulayarak, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Bununla birlikte, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen en derindeki hisler ve erken temeller dördüncü eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün’e zorlu karesi, potansiyel olarak süreçte kafa karışıklığı ve/veya huzursuzluk duygularını tetikleyebilir. İletişim anahtardır. Burada bir yanlış anlama olabilir, özellikle de ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi Merkür geri hareketteyken. Duygusal dengenizi ve geçmişinizin mevcut realitenizi nasıl etkilediğini düşünmek için bir saniye ayırın.


Oğlak Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

T’lerinizi çaprazlayın ve i’lerinizi noktalayın, Oğlak. Günlük rutininiz sıkıcı yapılacaklar ile dolu ve görünüşe göre sevgilinizle vakit geçiremeyecek kadar meşgul olabilirsiniz. Bu özellikle, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay için, bugün durum tespiti ile ilgili altıncı evinizin üzerinde gezinirken geçerlidir, ancak daha fazlası var. Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla eşzamanlı olarak belirsiz Neptün ile kare açı yapacak. Çok fazla şey mi var? Huzursuzluk ve kafa karışıklığı duyguları yaşamaya daha yatkın olduğunuz için topraklanmış olduğunuzdan emin olun.


Kova Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Aşkını gereğinden fazla mı uzattın, Kova? Bunun heyecan için mi yoksa uzun mesafe için mi yatırım yaptığınızı düşünmek için bir saniye ayırın. Şimdi, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Merkür yönetimindeki İkizler burcunda sona ermeden önce, konfor arayan ikinci para, mülk ve istikrar duygunuz aracılığıyla belirsiz Neptün ile kare açı yapacak. Bu romantizm sizi duygusal olarak tatmin ediyor mu? Ay ayrıca burcunuzda Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da duygularınızı hayattan daha büyük gösterebilir. Merkür de bugün geri hareket yapacak, bu nedenle hiçbir şey kesin değil.


Balık Burcu
27 Eylül 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

İşler ikinci bir bakış için geri geliyor, ama aynı zamanda duygularınız da var, Balık. Henüz aceleci kararlar vermeyin. Rasyonel zihninize dokunun ve duygularınızın sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vermemeye çalışın, çünkü Merkür bu süre zarfında sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla geri hareket yapacaktır. Zor zamanlar boyunca çalışmaya istekli misiniz? Bu arada, Luna’nın ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizden geçişi sizi içe doğru gitmeye teşvik ediyor, ancak gezegen yöneticiniz Neptün ile olan karesi, süreçte huzursuzluk ve belirsizlik duygularını tetikliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.