Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Eylül 2021

26 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 26 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Söylemek istediğin çok şey var, Koç. Umudunuzu kaybetmeyin, çünkü ay konuşkan İkizler’e ve üçüncü iletişim evinize, düşünce süreçlerine ve anında değiş tokuşlara kayacak ve bu da ihtiyaç duyduğunuz ilham kaynağı olabilir. Tek veya bağlı, zihniniz muhtemelen düşüncelerle yarışıyor, ancak bu metni daha yakından bakmadan göndermeyin. Ne de olsa Merkür, gerileme öncesi gölge evresinde. Neyse ki, Luna’nın gezegen hükümdarınız Mars ile uyumlu üçgeni, harekete geçmek için ihtiyacınız olan güven ve cesaretle sizi canlandıracak. Yine de, savunmasızlığınızı kucaklamaktan başka seçeneğiniz olmayabilir. Sadece onunla git.


Boğa Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz ve bu süreçte bazı içsel çalışmalar yapıyorsunuz, Boğa. Bu arada Luna, bugün güvenlik arayan ikinci konfor, para ve öz değer evinize dokunacak ve duygusal istikrarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirecek. Mutlu musun? Bekar veya önceden alınmış, bu, sevgilinizle bunun hakkında konuşurken rahat hissedseniz de, temel değerlerinizi ve şehvetli arzularınızı yansıtmanız için bir fırsattır. Bu özellikle, bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla, ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün şifa sekstili için geçerlidir. Her şey bir nedenle yüzeye çıkıyor.


İkizler Burcu
26 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yaparak duygusal temellerinizi ve genel meraklarınızı vurguluyor, İkizler. İster bekar, ister bağlı olun, muhtemelen bu zamana göre daha cana yakın ve hassassınız. Özel biri için duygular yakalamak? Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla burcunuzdaki ay ile go-getter Mars arasındaki tatlı bir üçgen, kalbinizin arzuları ve duruma yaklaşımınız arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Luna ayrıca duruma yapı ve netlik getiren Satürn’ü de üçgen yapacak. Endişelenmenize veya strateji oluşturmanıza gerek yok; hisler bugün lehinize akıyor.


Yengeç Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir adım geri atın ve romantik durumunuzu yeniden değerlendirin Yengeç. Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, normalden daha fazla içe dönük ve engellenmiş hissediyorsunuz. Luna ayrıca seks, işbirlikleri ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile de uyum içinde olacak ve romantik bağlılıklarınızın temelini vurgulayacaktır. Bazılarınız için bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi de gün ışığına çıkarabilir, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Daha da önemlisi, bu zamanı kendinizi beslemek ve kendi kişisel bakım ritüellerinize katılmak için ayırın.


Aslan Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kalıpları ve sosyal çevreleri aşmışsın, ama bunların hepsi senin kişisel evriminin bir parçası, Leo. Her ne kadar toplulukla ilgili onbirinci evinizdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü altmışlık, geniş inanç sistemleriniz aracılığıyla dokuzuncu eviniz aracılığıyla biraz sürtüşme yaratabilir, ancak yalnızca bu yaşam değişikliğini kabul etmeyi reddediyorsanız. Bekar? Belki de “romantik tipleriniz” bile sizi korkutabilecek bir tür dönüşüm geçirdi… ama korkmayın. Luna’nın, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla geri giden Satürn ile yaptığı üçgen açı, sizi dışarı çıkmaya hazır hale getirebilir.


Başak Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Kontrol arzusuyla birlikte genel imajınızla meşgulsünüz, Başak. Kendine bu kadar yüklenme. Ay, prestijli onuncu evinizin üzerinde gezinirken, profesyonel konular aklınızın ön saflarında yer almak zorunda. Bununla birlikte, Luna’nın seks, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı altmışlığı, sizi sevgilinize karşı daha açık ve şeffaf olmaya teşvik ediyor. Aynı şey bekar ve romantizm arayanlarınız için de geçerli. Kendinize karşı nazik olun ve daha fazla öz sevgiye öncelik verin. Sert yargılarınız yerine getirmenizi engelliyor.


Terazi Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Tutkularınız size birden fazla şekilde ilham veriyor, Terazi. Bu arada ay, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizde parıldayacak ve kişisel felsefenizden heyecan arzunuza kadar her şeyi vurgulayacak. Senden uzakta olan biriyle çıkmak? Luna’nın, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı seksenliği, bazı korkuları tetikleyebilir veya belki de mutlaka karşılıklı olmayan felsefeleri vurgulayabilir. İletişim anahtardır. Mars, burcunuzdaki sıcaklığı yükselttiğinde, aynı fikirde olmayı kabul etmekte sorun yaşamazsınız. Özgünlüğünüz sizin süper gücünüzdür.


Akrep Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Yakından bak Akrep. Ay, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde geziniyor ve siz ve bae arasındaki cinsel kimyadan romantik bağlantınızın temeline kadar her şeyi vurguluyor. Her ne kadar bekar olsanız da veya halihazırda kararlı bir ilişki içinde olsanız da, bugünün astro-hava durumu, duygusal yakınlık ve tabu konuşmaları arzusuna ilham veriyor. Başka bir notta, geleneksel gezegen yöneticiniz Mars’ın sırlarla dolu on ikinci evinizdeki ısıyı yükseltmesiyle, şimdilik kendinize saklamaya bile karar verebilirsiniz. Tabii tatlı arkadaşınızdan size arkadaşlık etmesini istemezseniz.


Yay Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Kaliteli zaman geçirmek bir aşk dilidir, Yay. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarıyla daha fazla meşgul oluyorsunuz ve / veya onlar için daha fazla mevcut olmayı bir noktaya getiriyorsunuz. Bekar? Hızlı değiş tokuşlar ve esprili şakalar olasıdır, ancak yalnızca oraya çıkıp karışmaya açıksanız. İyi haber şu ki, Luna, sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla, aşkla ilgili beşinci evinizin göksel hükümdarı olan kızgın Mars ile uyum içinde olacak ve bu da bir tür bağlantıyı sağlamlaştırma şansınızı artıracak. Sosyal medya açığız.


Oğlak Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Patron hareketleri mi yapıyorsun, Oğlak? Ay, anlaşmalardan, uzlaşmadan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi yönetir, ancak bugün sorumlu altıncı günlük ritüeller ve durum tespiti evinize dokunacaktır. Özellikle C-Suite’te geç saatlere kadar çalışıyorsanız, tatlı pastanıza kurşun kalem almayı unutmayın. Luna, hem Mars hem de Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da, her iki dünyanın da en iyisine sahip olabileceğiniz pratik ve üretken bir programı sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkaracak. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karşı altmışlığı, bu süreçte öz bakımınıza öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Bir molaya ihtiyacınız olduğunu kabul etmekten utanmayın.


Kova Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Baharatlı bir metin sesine düşkün müsün, Kova? Merkür istasyonları yarın geri hareket edecek, bu yüzden sözlerine dikkat et. Bu arada ay, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde parlıyor, kalbinizin arzularını ve merakınızı gideren her şeyi çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Luna’nın, burcunuzda geri giden Satürn ile birlikte maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Mars’ı eş zamanlı olarak üçgen açı yapacağını unutmayın. Bu da, keşfetme ve keşfetme arzusunu uyandıracaktır. Bunu akılda tutarak, bu size ilham veren insanlar, yerler ve şeyler üzerinde düşünmeniz için bir fırsattır.


Balık Burcu
26 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

İç işi yapıyorsunuz ve bu şu anki realitenize yansıyor, Balık. Tek veya bağlı, ayın rahat dördüncü evinizden, aileden ve duygusal temellerden geçişi, öz diyaloğunuzu vurgularken sizi en derindeki hislerinize yaklaştırır. Kendini sevmek uzun bir yol kat ediyor ve bunu ilk elden görüyorsunuz. Luna ayrıca, aşk hayatınız söz konusu olduğunda duygusal yakınlık ve dönüşüm arzusuna ilham vererek, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Mars’ı üçgen açı yapacak. Ne tezahür ediyorsun? Ayın yaralı şifacı Chiron’a altmışlık konumu, bu süreçte size öz değerinizi hatırlatır. Mutlu olmayı hak ediyorsun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.