Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Eylül 2021

24 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 24 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Küçük şeyleri dert etme, Koç. Gerçekte, bunu yapmanın birkaç farklı yolu varken, işleri belirli bir şekilde yapmaya odaklanmış olabilirsiniz. Algı her şeydir. Bu arada Luna, konfor arayan ikinci değer sistemleri evinizi ateşlemeye devam edecek, ancak bu süreçte Venüs’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Kıskançlığınızı tetikleyen bir şey mi var? Neden konuşmuyorsun? Venüs’ün seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizi sarstığını ve karışıma için için için yanan bir yoğunluk katmanı eklediğini unutmayın, yani bu duyguları sadece siz hissetmiyorsunuz. Kafanı boşalt.


Boğa Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Aşkının teninin altına girmesine izin verme, Boğa. Aynı şey, halihazırda kararlı bir birlik içinde olanlarınız için de geçerlidir. Tabii, hava kalın ve işler gergin. Herhangi bir şey varsa, bu size neyin düzeltilmesi gerektiği konusunda daha fazla netlik sağlıyor. Şimdi, Ay’ın burcunuzdaki yolculuğunun ortasında—sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken, duygusal istikrar arzusuna ilham veriyor—Luna, diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci eviniz aracılığıyla cilveli gezegen hükümdarınız Venüs’e karşı çıkacak. Yine, normalden daha duygusalsınız ve eşinizin sevgi dili tarafından oldukça tetikleniyorsunuz. Kişisel olarak almayın.


İkizler Burcu
24 Eylül 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Geleceğe bakıyorsunuz ve ileriyi planlıyorsunuz, İkizler. İster bekar olun ister zaten bağlı olun, beşinci aşk evinizdeki Mars ile geniş inanç sistemlerinizden oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri giden Satürn arasında tatlı bir üçgen açı size netlik ve kendinden emin bir yön duygusu sunar. Bir sonraki nereye? Bazılarınız için bu sinerji, bir sonraki kaçamağınıza, belki de tatlınızı ziyaret etmeye ilham verecek şey olacaktır. Bununla birlikte, başka bir notta, ay, gizli onikinci evinizi sallamaya devam edecek ve sorumlu altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla Venüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. Hak ettiğiniz bir mola verin ve bir gün olarak adlandırın – bae ile tatile çıkmak için daha fazla neden.


Yengeç Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Seçeneklerini araştır, Yengeç. Ne de olsa, bekar Yengeçler bugün arkadaşlarıyla dışarıdayken romantizmle çok iyi karşılaşabilir. Bu arada, ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizi, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu tutuşturmaya devam edecek, ancak dahası var. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla tatlı Venüs’e doğrudan karşı çıkacak ve cinsel arzularınız ile bir arkadaş grubuna bağlılığınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu, zaten eşleşmiş olanlarınız için daha önemli olabilir, o yüzden sakin olun. Bununla birlikte, Luna’nın için için yanan Pluto’ya olan üçgeni, gününüze bir duygusal yoğunluk katmanı ekler.


Aslan Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Dengeni koru, Leo. Ayın, profesyonel konulardan oluşan onuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, bugün eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla tatlı Venüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. İster bekar, ister kararlı bir birliktelikte olun, bugünün astro-hava durumu, kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında uyum yaratmanıza yardımcı olmak için burada. Arzu ettiğiniz romantik ilgiyi görüyor musunuz? Bu değiş tokuş, elbette, iki yönlüdür, bu yüzden umarım tatlınıza da biraz sevgi veriyorsunuzdur. Neyse ki, iletişim sektörünüzdeki Mars ile kararlı yedinci ilişkiler evinizden geri giden Satürn arasındaki uyumlu bir üçgen netlik getirir ve iletişimi tetikler.


Başak Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Yurtdışına seyahat ederken tanıştığınız birine aşık olmak Başak? Olasılıklar sonsuzdur, ancak sizinle başlar. Şimdi, Luna genişleme, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan maceralı dokuzuncu evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen ilham alıyor ve geleceğin neler getireceğini merak ediyorsunuz, ama dahası da var. Luna, iletişim, düşünce süreçleri ve anlık değiş tokuşlardan oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla uyum arayan Venüs’e zorlu bir muhalefet yapacak ve ilk elden bildiklerinizle istediğiniz sonuç arasında sürtüşme yaratacaktır. Sadece denersen bileceksin, ama buna değer mi? Mars ve Satürn arasındaki üçgen açı size ilerlemek için gereken netliği ve yapıyı getirecektir.


Terazi Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Hemen sonuçlara atlama, Terazi. Akışa bırakın ve talaşların olabilecekleri yere düşmesine izin verin. Bu arada, ay, cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor, duygusal yakınlık arzunuzdan enerjik alışverişlerinize kadar her şeyi vurguluyor, ama dahası var. Luna, istikrar arayan ikinci para evi, finans ve değer sistemleri aracılığıyla gezegen hükümdarınız Venüs’e karşı bir muhalefet yapacak ve bu da, temel söz konusu olduğunda bazı kararsızlık ve/veya sürtüşme duygularını tetikleyebilecektir. ilişkinizin. Cesaretiniz kırılmasın; Mars’ın Satürn ile üçgen açıları duruma açıklık getiriyor


Akrep Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin duygusal ihtiyaçları için yer açın, Akrep. Ne verirseniz onu alırsınız ve sabrınız bu süre zarfında muhtemelen test ediliyor. İlişki sektörünüzdeki ay ile burcunuzdaki Venüs arasındaki günümüzün tek veya tek karşıtlığı, için için yanan arzularınız ile sevgilinizin duygusal istikrar fikri arasında bir miktar gerilim yaratır. Luna sonunda özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da bazı beklenmedik olayları ve/veya duyguları tetikleyebilir. Başka bir notta, Luna’nın aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Neptün’e altmışlığı, aşk bölümündeki şefkatinizi ve özverinizi vurgular. Sezginizi takip edin.


Yay Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Bugünün, sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci eviniz aracılığıyla tatlı Venüs arasındaki karşıtlık, sizi günlük işlerden bir adım geri atmaya teşvik ediyor. tatlı yalnızlık Şimdi, bu bae’yi satacağınız anlamına gelmiyor, ancak bu süre zarfında kesinlikle hak ettiğiniz bir mola vereceksiniz, Yay. Luna, ortak işbirlikleri ile ilgili sekizinci evinizi yönetiyor ve bugün Uranüs ile güçlerini birleştirecek, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin. Romantizm ve en garip yerlerde kendinizi şımartabilirsiniz.


Oğlak Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Mükemmel diye bir şey yoktur, Oğlak. Seni mutlu ediyorsa, o kadar da kötü olamaz, değil mi? Ay, aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle dolu beşinci evinizi sarsmaya devam ederek kalbinizin arzularına ve romantik alışverişlere ışık tutuyor, ama dahası da var. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, dost canlısı onbirinci eviniz aracılığıyla ayın Venüs’e karşı çıkması, gururunuz ve egonuz ile geniş ağınızdaki biri için için için yanan duygularınız arasında çok iyi bir gerilim yaratabilir. Ne de olsa ay, ilişki sektörünüzü yönetiyor, öyleyse neden duygularınızı inkar etmeye çalışmakla uğraşıyorsunuz?


Kova Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Sakinliğini kaybetme, Kova. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki hislerinizden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam ediyor. Yine de, süreçte otoriter onuncu eviniz aracılığıyla aynı anda tatlı Venüs’e karşı çıkacaktır. Bekar veya evli, romantik arzularınız ve kontrol arzunuz söz konusu olduğunda bir kaya ile zor bir yer arasında sıkışabilirsiniz. Her ne kadar bazılarınız için bunun iş yerinizle ve özellikle birine aşık olduysanız, sınır belirleme eksikliğinizle ilgisi olabilir. Şimdilik hafifçe yürü ama davranmaya çalış.


Balık Burcu
24 Eylül 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Kişisel görüşlerinizi kendinize mi saklıyorsunuz, Balık? Luna, topluluk ilişkilerinizden flört alışverişlerinize kadar her şeyi vurgulayarak, meraklı üçüncü iletişim evinizden, düşünce süreçlerinden ve yakın çevrenizden geçmeye devam ediyor, ancak burada bitmiyor. Ay, maceralı dokuzuncu genişleme, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen bölge aracılığıyla tatlı Venüs’e doğrudan karşı çıkacak ve yakın çevrenize olan bağlılığınız ile macera ve romantizm arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır. Ay aynı zamanda burcunuzda rüya gibi Neptün’e altmış açı yapacak ve karışıma bir fantezi katmanı ekleyecek, bu yüzden bu süre boyunca toprakta kaldığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.