Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Eylül 2021

21 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 21 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

İkizler Burcu
21 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizin arzularını ifade ederken merkezde kalın, İkizler. Seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ve güç merkezi Plüton arasındaki bugünün zorlu karesi, romantik özlemleriniz ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratıyor. Bekar da olsanız da, bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun, çünkü özellikle durumu kontrol edemiyorsanız, “kendinizi kaptırmış” hissetmeye daha yatkınsınız. Ayın on birinci ev toplumunuz aracılığıyla Chiron ile kavuşumu, aynı zamanda sosyal statünüzün etkisini ve belirli bir cepheyi korumak için çok çalışıp çalışmadığınızı da vurgulayacaktır.


Yengeç Burcu
21 Eylül 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün astro-havası, kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında sağlıklı bir denge kurmanız için sizi zorluyor, Yengeç. İster bekar olun, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, ayın yaralı şifacı Chiron’a olan yakınlığı, bir dizi bastırılmış duyguyu tetikleyecektir. Başka bir notta, ayın iddialı Mars’a karşıtlığı, özellikle bu süre zarfında kendinizi kolayca rahatsız oluyorsanız, bae ile biraz gerginlik yaratabilir. Senin için sıradan bir gün gibi görünüyor, ama sevgilinle gecikmiş bir kalp-kalp geçirmenin zararı olmaz. Merkür’ün hipnotik Plüton’a karesi, genel dinamiğe bir yoğunluk katmanı ekler.


Aslan Burcu
21 Eylül 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatına bir kez daha bakıyorsun, Aslan. Örneğin, ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve dünyevi arayışlar yoluyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve inanç sistemlerinizle birlikte yolunuzun imtihanlarını ve sıkıntılarını vurgulayacaktır. Bununla birlikte, karanlık tarafta, özellikle ayın ilişki sektörünüz aracılığıyla Satürn ile temas kurmasıyla, bu süre zarfında inancınızın test edildiğini hissedebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve kendi yolunuzdan çekilin. Merkür’ün Plüton ile karesi, kendi iyiliğiniz için toksik düşünce kalıplarını ve sabote eden zihniyetleri vurgulayacaktır.


Başak Burcu
21 Eylül 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

İyileşmeniz, sizin tarafınızdan bir miktar güvenlik açığı gerektirecektir, Başak. İster bekar olun, ister alıngan olun, bu parçalarınızı beslemek, romantik bağlantılarınızın çok daha sorunsuz akmasını sağlayacaktır. Örneğin, ay, erotik sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve paylaşılan kaynaklarınızdan sizinle önemli bir diğer kişi arasındaki cinsel kimyaya kadar her şeyi vurgulayacaktır. . Meraklı gezegen hükümdarınız Merkür, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla aynı anda hipnotik Plüton ile çatışacak ve cinsel arzularınız ile bağlantınızın temeli arasında sürtüşme yaratacaktır.


Terazi Burcu
21 Eylül 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bunu söylemek yapmaktan daha kolay olsa da, bugünün astro-havası sizi geçmişi ait olduğu yerde bırakmaya teşvik ediyor Terazi. Tek veya zaten bağlı, ayın, uyum arayan yedinci taahhütler, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, tetikleyici olduğu kadar katartik olabilir, ancak algı her şeydir. Bu, özellikle geçmişin mevcut bağlantılarınızı etkilemesine izin vermiş olanlarınız için geçerlidir, ancak bunların hepsi devam eden bir çalışmadır. Başka bir notta, Merkür’ün güç merkezi Pluto’ya karesi, siz ve bae arasındaki konuşmayı yoğunlaştırabilir, bu yüzden hafifçe yürüyün.


Akrep Burcu
21 Eylül 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Yapılacaklar listeniz biraz bunaltıcı olabilir, bu da aşk hayatınızın önüne geçme ihtimalinin çok yüksek olduğu anlamına geliyor Akrep. Bu, özellikle günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin düzenli altıncı evinizi ateşleyeceğinden, günümüzün ay-Chiron birleşimi için geçerlidir. Ne kadar çok fazla? Tüm emekleriniz karşılık buluyor mu? İster kişisel ve/veya profesyonel yaşamınızda olsun, bugünün astro-hava durumu sizi bir adım geri atmaya ve refahınıza öncelik vermeye teşvik ediyor. Merkür’ün gezegen cetveliniz Plüton’a kare açısı, gününüze biraz yoğunluk katıyor, ancak kişisel olarak ilk elden tanık olmadığınız bir şey değil.


Yay Burcu
21 Eylül 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbini besle, Yay. İster bekar olun, ister alıngan olun, ayın romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, aşk dilinizi, yaratıcı düşüncelerinizi ve kendinizi ifade etmenizi çevreleyen temalara ışık tutuyor. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel yöneticisi Merkür, istikrar arayan ikinci mali eviniz, para kazanma yetenekleriniz ve değer sistemleriniz aracılığıyla Pluto’yu kare yapacak ve siz ve sevgilinizin arzuları arasında gerilim yaratacaktır. . Bunu söyledikten sonra, istediğiniz şey için savaşmanız gerekip gerekmediğine karar vererek bir kaya ile sert bir yer arasında kalmış olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
21 Eylül 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Önemli bir diğer Oğlak burcuna yatırım yapmadan önce kişisel önceliklerinizi sıralayın. Kimseye hiçbir şey borçlu değilsin, özellikle de kendini aşırı derecede genişletenlere. Bildiğiniz gibi, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a çok yakın olacaktır. Geçmişten gelen bastırılmış duyguları ve temaları vurgulayarak. Örneğin, zaten kararlı bir birlikteliğiniz varsa, ilişki dinamiğiniz eski yaraları tetikliyor olabilir, ancak bu kulağa ne kadar zor gelse de acıyı dönüştürmek size kalmış.


Kova Burcu
21 Eylül 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

İnanç sistemlerin değişiyor, Kova. Enerji, niyetin gittiği yere akar ve yepyeni bir başlangıç ​​tezahür ettirirsiniz. Aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Merkür, bugün güçlü Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bir durumda eşitlik arzunuz ile gerçekleşecek olan dönüşüm arasında sürtüşme yaratacak. Bekar veya alınmış, sonraki adımları yeniden değerlendirmek için muhtemelen biraz zaman ayırıyorsunuz, ancak bu, potansiyel beklentilerin ufukta olmadığı anlamına gelmiyor. Ancak ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı bu süreçte korku duygularını tetikleyebilir. Çeneni kaldır ve kendi gerçeğinde dur.


Balık Burcu
21 Eylül 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Aşkının gücünü küçümseme, Balık. Evren, özellikle romantik partnerleriniz söz konusu olduğunda, bitmeyen bağlılığınızın çok iyi farkında ve siz tüm bunlara ve daha fazlasına layıksınız. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a katılacak ve bu da geçmişteki yaraları ve/veya güvensizlikleri tetikleyebilir. , ama yardım edebilirsen değil. Bu korkuların ve belirsizlik duygularının nereden kaynaklandığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Sen geçmişin değilsin, o yüzden onu ait olduğu yerde bırak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.