Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Eylül 2021

15 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün güçlü Plüton’un yanında oturuyor, otoriter onuncu evinizin üzerinde geziniyor ve siz bir görevdesiniz, Koç. Aklında bir şey mi var? Ateşli gezegen hükümdarınız Mars ile, kararlı bire bir bağlantılardan oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ısıyı yükseltirken, kesin olan bir şey var: Kendinizi biraz kavgacı hissediyorsunuz ve aynı zamanda barışı korumak için savaşıyorsunuz. Dengenizi kaybetmeyin. Aksi takdirde, patlamalarınızdan biriyle tatlınızı korkutursunuz. Luna’nın değişim yaratan Uranüs ile yaptığı üçlü açı, değer sistemlerinizin devrimini vurgular. Bir zamanlar dünyadaki tüm farkı yaratan şey, artık sizi mutlaka aşamalı hale getirmeyebilir.


Boğa Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Tam olarak ne planlıyorsun, Boğa? Bekar veya evli, muhtemelen mevcut durumunuza daha yakından bakıyorsunuz ve belki de seçeneklerinizi keşfetme düşüncesini eğlendiriyorsunuz. Asıl soru şu: Yapacak mısın? Ay bugün hipnotik Plüton’a katılacak, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizi harekete geçirecek ve yoğun bir ilham dalgası hissediyorsunuz. Her halükarda, destek için arkadaşlarınıza ve ailenize güvenin, ancak başkalarının görüşlerine kolayca kapılmanıza izin vermeyin. Yerinizde kalın, ancak gerekirse isyan edin. Sonuçta, Bay ya da Bayan Doğru için ne yapmazsınız?


İkizler Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Paylaşmak önemsemektir…yoksa öyle mi? Sezgini kullan İkizler. Ay, seks hayatınızı çevreleyen temalara ve belki de bir sevgilinin finansal istikrarına vurgu yaparak, seksi sekizinci yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızın üzerinde geziniyor. Bekar da olsanız da, bugünün meydan okuması potansiyel olarak Luna’nın karesinden meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’e, özellikle de zaten gerileme öncesi gölge evresinde olduğu için kaynaklanabilir. Aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan beşinci evinizi sallarken, büyük olasılıkla kalbinizin sesini dinleme arzusu ile önceki taahhütlerinize sadık kalma arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Fazla düşünmeye gerek yok; ne yapacağını zaten biliyorsun.


Yengeç Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ölümcül cazibe çok mu? Sıkı dur, Kanser. Gezegensel yöneticiniz ay, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla bugün hipnotik Pluto’nun yanında oturacak ve bire bir bağlantılarınıza bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. Bekar, ezici veya aşık olmuş, bu tabu olduğu kadar dönüştürücü de, bu yüzden kaçırması zor olmayacak. Bu nedenle, odadaki çok büyük bir filden bilinçli olarak kaçınıyorsanız, hava aniden normalden daha kalın hissedecektir. Neyse ki Luna, Uranüs ve Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da size sezgisel olarak yüksek yola çıkmanız için rehberlik edecek.


Aslan Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, işe koyul ama tatlı pastana kurşun kalemle yazmayı unutma. Ay, günlük ritüeller ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evi aracılığıyla için için yanan Pluto ile güçlerini birleştirecek ve gününüze bir duygusal yoğunluk katmanı ekleyecek, ancak dahası var. Luna, erotik sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün ile uyum içinde olacak, bu yüzden kesin sınırlar oluşturmayı unutmayın. Bunun işle ilgili veya bir sevgilinin genel duygusal iyiliği ile ilgili olabileceğini unutmayın. Onların enerjisi sizi tetikliyor mu? Anahtar, sevgilinizle yarı yolda tanışırken dengeli kalmaktır.


Başak Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Bugün, Luna, aşk hayatınıza bir yoğunluk ve tabu katmanı ekleyerek, derin düşünceler, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla karmik Plüton’un yanında oturacak. Romantik ilgin seni bir şekilde mi hissettiriyor, Başak? Ne derler bilirsiniz, aşk ve nefret arasında ince bir çizgi vardır ama görünüşe göre bunu zaten ilk elden biliyorsunuz. Luna’nın önemli diğer kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün’e altmışlığı, sizinle bir ruh eşiniz arasında psişik bir bağlantı ve/veya telepatik bir bağlantı olma olasılığına işaret ediyor. Eşzamanlılıklara dikkat edin ama tavşan deliğinden aşağı inmeyin.


Terazi Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, sezginiz kelimelerden daha yüksek sesle konuşuyor ve sonunda yapboz parçalarını bir araya getiriyorsunuz. Ayın rahat dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz üzerinden geçişinin ortasında, sekizinci seks eviniz, yakın ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile bağlantı kuracak. Siz ve/veya sevgiliniz bağlantınızda daha fazla özgürlük mü arıyorsunuz? Bekar ve romantik bağlantılara açık olanlarınız için bu elektrik sinerjisi sizi hazırlıksız yakalayabilir ve belki de ayaklarınızın üzerinde durmanızı sağlayabilir. Bir başkasında kendinizden bir parça görüyorsunuz ve bu gerçekten özgürleştirici.


Akrep Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bağırsaklarını mı döküyorsun, Akrep? Bu tam tersi olabilir, ancak bir yakalama var. Tek veya zaten bağlı, Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz, zihniyetiniz ve yakın çevreniz aracılığıyla gezegen hükümdarınız Pluto’ya yakınlığı, genel alışverişlerinize bir yoğunluk ve tabu katmanı ekler. Uyarı: Önemli bilgileri kendinize saklıyorsanız, Luna’nın on ikinci sırlar evinizden Merkür’e karesi zor olabilir. Ayırt etme yeteneğinizi kullanın ve daha da önemlisi, özgünlüğünüzü kucaklayın. Luna’nın altmışgeni ile muazzam Neptün, kalbinizin sesini dinlemeye ve duruma şefkatle yaklaşmaya teşvik ediyor. Her şey tam da olması gerektiği gibi gelişiyor.


Yay Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Zamanınıza, sevginize ve değerli enerjinize layıklar mı, Yay? Ay, seks, samimi ortaklıklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi yönetiyor ve bugün istikrar arayan ikinci para, konfor ve değer sistemleriniz aracılığıyla hipnotik Pluto’ya katılacak. Finansal ve/veya romantik olarak, bugünün göksel havası yatırımlarınıza ve öz değer duygunuza bir büyüteç koyuyor. Luna’nın özgürlüğü seven onbirinci çağrışımlar eviniz aracılığıyla Merkür ile ters düşeceğini ve güvenlik duygunuz ile ufkunuzu keşfetme arzunuz arasında hayal kırıklığına neden olacağını unutmayın. Merkür ayrıca ilişki sektörünüzü de yönetir, bu nedenle seçeneklerinizi açık tutuyorsunuz.


Oğlak Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Dolaşıyorsun ve ciddisin, Oğlak. Ay, bugün burcunuzda güç merkezi Plüton’a katılıyor ve auranıza bir tabu ve yoğunluk katmanı ekliyor, ancak aynı şekilde, projeksiyona daha yatkınsınız. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun ister çoktan sarhoş olun, bu süre zarfında enerjinize dikkat etmeniz önemlidir, çünkü potansiyel olarak bağlantınızda bir miktar toksisiteyi tetikleyebilirsiniz. İyi haber şu ki, Luna anlaşılması zor Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da sizi başkalarına yer açmaya ve bu süreçte kendinize daha fazla şefkat duymaya teşvik ediyor.


Kova Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Kaostan bir adım atın ve kişisel bakım ritüellerinizi bir öncelik haline getirin, Kova. Bekar veya önceden alınmış, bugünün astro-hava durumu, kariyerinizin önemli olduğu ve başkalarının görüşleri ile ilgili olduğu kadar kişisel yaşamınızda da disiplinli olmanızı teşvik ediyor. Luna’nın karmik Plüton’a yakınlığı, özellikle duygusal olarak yönlendirilen dördüncü yetiştirme eviniz aracılığıyla devrimci Uranüs ile uyum içindeyken, bazı gerçekleşmeleri potansiyel olarak tetikleyebilir. Kendinizi atalardan kalma bir kalıbı tekrarlarken bile fark edebilirsiniz, bu yüzden bu süre boyunca orada kaldığınızdan emin olun. Bu arada, Luna’nın Neptün’e altmışlığı size umut, fantezi ve şefkatle ilham veriyor.


Balık Burcu
15 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün yapılandırılmış Oğlak burcunda için için yanan Plüton’a katılıyor, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiriyor, sosyal yaşamınıza bir yoğunluk ve tabu katmanı ekliyor. Bekar da olsanız da, bu göksel sinerji, belki de genişletilmiş ağınız içinde, bir tür karmik bağlantıya girme olasılığınızı artırır. Buna sosyal medya da dahildir, bu yüzden iş demek istemediğiniz sürece iki kez dokunmayın, Balık. Seks, işbirlikleri ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Merkür’e karesi, işleri rahat olduğunuzdan biraz daha ciddi hale getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.