Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Eylül 2021

14 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 14 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Eylül 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Ego gezilerinden uzak dur, Koç. Ateşli gezegen yöneticiniz Mars, bugün uyum arayan Terazi’de ilk çıkışını yapıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ateşliyor. Ancak bu enerji iki yoldan gidebilir; tutku öne çıkıyor, ancak aynı zamanda savaşmaya daha yatkınsınız. Başka bir notta, bugünün yapılandırılmış Oğlak burcundaki ayı, Akrep’teki Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da, niyetlerinizi kendinize saklamaya karar verseniz bile, sizi güven ve kararlılıkla canlandıracak. Unutmayın, burcunuzda Luna’nın Chiron’a karesi bazı bastırılmış duyguları harekete geçirebilir, bu yüzden başkalarına yansıtmadan önce kendiniz kontrol edin.


Boğa Burcu
14 Eylül 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

İşe koyulma zamanı, Boğa. Agresif Mars bugün Terazi’ye giriyor, ayrıntı odaklı altıncı sorumluluk evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi ateşliyor, bu da sırayla bire bir bağlantılarınıza bir büyüteç koyuyor. Bu, özellikle cilveli gezegen yöneticiniz Venüs için geçerlidir, kendinizi sevgilinizin ihtiyaçlarına adadığınız için, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizi göz kamaştırır. Bekar? Bu, özellikle son zamanlarda her şey belirsizse, özel biriyle yarı yolda buluşma görevinde olduğunuz anlamına gelir. Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin üzerinde geziniyor olacak. Kalbinin sesini dinle!


İkizler Burcu
14 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Işıltınızı sergileyin, İkizler. Aşkınız izliyor. İddialı Mars, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi ateşleyerek, bu süreçte size bir tutku dalgası sunar. Tutkudan bahsetmişken, bugünün Oğlak burcundaki ayı, cinsel yaşamınızı ve enerjik alışverişlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirerek, erotik sekizinci evinize dokunacak. Sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tam olarak birleşmek istiyorsanız, biraz savunmasızlık gerektirecektir. Kaçınılmaz olana direnmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.