Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Ekim 2021

1 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 1 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Sezgileriniz sizin için en iyisini bilir, Koç. Ay, tutkulu beşinci aşk, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla Aslan’da aylık ilk çıkışını yaptıktan sonra, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla gezegen hükümdarınız Mars ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar veya önceden yapılmış, eylemleriniz *sonunda* kalbinizin arzularıyla uyum sağlamaya başlıyor, bu da aşk hayatınız için her zaman faydalıdır. Bununla birlikte, Luna’nın özgürlüğü seven Uranüs’e karesi, romantik özlemleriniz ile konfor bölgenizde kalma arzunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Sonuç almak istiyorsan bir şeyler vermelisin.


Boğa Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Yapman gereken bazı şeyler var, Boğa. Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla sallanmaya devam ediyor. Aşk hayatınızda hem tutku hem de duygusal yakınlık arıyorsunuz. Bekar da olsanız da, bu için için yanan geçiş, sizi yoğun bir şekilde dönen romantik karşılaşmalara daha yatkın hale getirir. Başka bir notta, ay, dördüncü eviniz, eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla sinematik Aslan’da aylık ilk çıkışını yapacak, bu yüzden önce kendinizi sevmekten çekinmeyin. Daha da önemlisi, destek için sevdiklerinize yaslanın.


İkizler Burcu
1 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Meşru bir karar verme zamanı, İkizler. Bugünün gezegensel cetveliniz, romantik beşinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ve erotik sekizinci samimi birliktelik eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki kare, romantik alışverişleriniz ve önceki taahhütleriniz arasında gerilim yaratıyor. Bekar ya da alın, bir flört alışverişine katılmadan önce iki kez düşünün, çünkü suçüstü yakalanmaya daha yatkınsınız. Bu, özellikle halihazırda bir tür durumda olanlarınız için geçerlidir. Ayrıca, Luna’nın üçüncü iletişim evinizden geçişi, alışverişlerinize bir güven ve tutku katmanı ekler, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın ve bunu iyice düşünün.


Yengeç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendi değerinize sahip çıktığınızda, aynı enerji mevcut realitenize, Yengeç’e de yansır. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Bougie Leo’da aylık ilk çıkışını yapacak. Yani, mutluluğunuza ve şehvetli zevklerinize mazeretsiz bir şekilde düşkünsünüz. İster bekar olun, ister çoktan aşık olun, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Mars’a giden altmışlığı, büyük olasılıkla geri çekilme ve kendinize saklama arzusuna ilham veriyor. Mars’ın yaralı şifacı Chiron’a karşı muhalefetinin, bu arada sağlıklı bir denge geliştirmenizi hatırlattığını unutmayın. Bir münzevi olmayın.


Aslan Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, sevgilinle aranı düzeltiyor musun yoksa gururunun seni ele geçirmesine izin mi veriyorsun? Ay bugün burcunuza kayıyor ve bu da sizi en derindeki hislerinize ve duygusal temellerinize yaklaştırıyor. Bununla birlikte, Luna’nın üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Mars’a altmışlığı, potansiyel olarak bir durumda iletişim kurma ve adalet arama arzusuna ilham verebilir. Mars’ın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti size ve/veya sevgilinizin inanç sistemlerine meydan okuyabilir, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin. Merkür retrosu eşzamanlı olarak iletişim sektörünüzden geçerken, bu durumu yakında tekrar gözden geçirmekten başka seçeneğiniz olamaz – bir şeyleri kesin olarak düzeltmezseniz.


Başak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Akıllı ol Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, konfor, finans ve değer sistemlerinden oluşan istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla *hela* geri harekette. Sonuç olarak, büyük olasılıkla, ilişkilerinizin temeline ikinci kez bakıyor ve tüm kalbinizle inandığınız şeyle rezonansa girip girmediğine karar veriyorsunuz. Merkür ayrıca, aşkla ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton ile çatışacak ve ilişkiler arasında sürtüşme yaratacaktır. için için yanan tutkularınıza karşı doğru olduğunu biliyorsunuz. Bu arada, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin içinden parıldayan ay ile, geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Üzerinde uyu.


Terazi Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Destek için ruh kabilenize yaslanın, Terazi. Ay, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzla ilgili onbirinci evinize dokunacak ve sosyal statünüzü ve hype ekibinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Bekar ya da alın, önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz, özellikle de burcunuzda geri giden Merkür ve Plüton’un karesini almaktan bahsetmiyorum bile. Merkür gerilemesi sırasında nihai bir karar çağrısı yapmanız önerilmese de, önemli miktarda netlik kazanıyorsunuz. Bu arada, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan Luna’nın Mars ile üçgen açısı size güven ve cesaretle ilham veriyor.


Akrep Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci evinizi, hayallerinizi ve perde arkasındaki her şeyi tutuşturmaya devam ediyor, bu da sizi içeriye girmenizi ve perde arkasındaki hayatınıza yönelmenizi teşvik ediyor. Bu arada, haritanızın bu alanında Ay ve Mars arasındaki bir altmışlık size, o an için özel olsa bile, kalbinizin arzuları doğrultusunda harekete geçme fırsatı sunar. Akrep, asla çatılardan bağıracak tipte olmadın, yani bu senin ilk rodeonun değil. Merkür gerilemesi aynı zamanda gezegen cetveliniz Pluto’nun karesini alarak, değişimlerinize bir yoğunluk ve tabu katmanı ekleyecektir.


Yay Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, erotik sekizinci seks evinizi, enerjik alışverişlerinizi ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün geniş macera, genişleme ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinize dokunacak. Yay, mevcut durumunuzu bir sonraki seviyeye taşıma veya belki de özel biriyle inanç sıçraması yapma düşüncesini eğlendiriyor musunuz? Luna’nın aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yaptığı üçgen açı bazı bastırılmış duyguları tetikleyebilir. Aynı şekilde, onlar üzerinde çalışmanız için bir fırsattır. Bu riski alacak cesareti bulun ve sonuçlar sizi çok şaşırtabilir.


Oğlak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Tabu tutkularınızı kucaklayın ve kendinizi ifade edin, Oğlak. Ay, bugün, önemli ortaklığın temelini çevreleyen temaları vurgulayarak, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili baştan çıkarıcı sekizinci evinize kayıyor. Ayrıca, bu ay geçişi, sevgilinizin değer sistemleri etrafında dönen bir şeye ışık tutabilir. Ne derler bilirsiniz, “Paylaşmak önemsemektir.” Eh, özel biriyle yarı yolda tanışmanız için yönlendiriliyorsunuz. Bu, özellikle Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan üçgeni düşünüldüğünde geçerlidir. Ay da Uranüs ile çatışacak, bu yüzden biriniz daha fazla özgürlük talep edebilir.


Kova Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, bağlılık, uzlaşma ve diğer önemli kişilerle ilgili yedinci evinizin üzerinde gezinirken, mevcut ortaklığınızı çevreleyen temalara daha fazla duygusal olarak yatırım yapmaya eğilimlisiniz. Luna ayrıca egzotik dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Mars ile uyum içinde olacak ve karışıma biraz Carpe Diem enerjisi ekleyerek, özellikle de tatlı arkadaşınızla seyahat etme düşüncesini eğlendirdiyseniz. Kova nereye gidiyorsun? Grafiğinizin bu alanında Merkür gerilemesi ile sonraki adımları da düşünüyor olabilirsiniz, ancak Plüton’a olan karesi korkuyu ve/veya aşırı iniş ve çıkışları tetikliyor olabilir. Topraklanmış kalın ve her gün alın.


Balık Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Mars, seks, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlarla ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşmaya devam ediyor ve aşk hayatınızdaki sıcaklığı artırıyor. Bu, özellikle Venüs’ün egzotik dokuzuncu genişleme evinizi göz kamaştırdığı için geçerlidir, çünkü muhtemelen bilinmeyene girme arzusundan ilham alıyorsunuz. Romantik bağlantınızda heyecan arıyorsunuz, Balık. Soru şu: sen ve özel kişi aynı sayfada mısınız? Sekizinci yakınlık evinizdeki Mars ile yaralı şifacı Chiron arasındaki karşıtlık, istikrar arayan saniyeniz aracılığıyla sizi bedensel arzularınız ve temel değerlerinizi ayırt etmeye zorluyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.