Site icon Rüya Yorumcum

Boğa Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Boğa, Merkür bu hafta yön değiştirirken işler makul bir hızda yavaşlıyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, rutinler evinizde, para evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, para biriktirmenin yollarını bulup bulamayacağınızı görmek için rutinlerinize bakıyor olabilirsiniz. Bu, bir ev su filtresine geçmek, kendi temizlik ürünlerinizi yapmak veya kendi mutfağınızda latte yapmak olabilir. Burada ve orada birkaç kuruş biriktirmek size yılda yüzlerce, belki de binlerce dolar kazandırabilir.

29 Eylül Çarşamba günü, ilişkiler evinizde Akrep’teki Venüs ile başlayan, Balık’taki Neptün ile üçgen açı yapan iki açı var. Güne bazı ciddi romantik düşüncelerle başlayabilirsiniz. Boğa, sen ve sevgilin yastık sohbeti için biraz daha yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, profilinize yeni fotoğraflar yüklemek için harika bir gün. Artık biraz dikkat çekeceğinizden emin olabilirsiniz.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu doğru: Merkür gerilemesi geri döndü, Boğa! Bu, istihdam konularında size kesinlikle bir kafa karışıklığı getirecek olsa da, flört etmeye veya kalbinizi genişletmeye daha fazla zaman ayırmak için daha hafif programı kullanmaya karar verebilirsiniz. Ancak bu dönemde resmi olarak bir ilişkiye başlamanız veya uzun vadeli planlar yapmanız kesinlikle tavsiye edilmez, çünkü bunlar kayalık zeminde şekilleneceklerdir. Bunun yerine, sadece eğlenceye odaklanın!

Birçok gezegenin gökyüzüne bakış attığı çok kozmik bir hafta yaşıyoruz. 29 Eylül’de yedinci evinizdeki Venüs, on birinci evinizdeki Neptün ile üçgen açı yapacak ve arkadaşlar arasında dolaşırken romantizmin çiçek açmasını sağlayacak. Adanmış Boğalar, sevdikleriyle keyifli bir akşam yemeği planlamalıdır.

Daha sonra, yedinci evinizdeki Venüs, 30 Eylül’de neşeli Jüpiter’le kare açı yapacak ve sevgiliniz yanınızdayken büyük yaşamak ve gelişmek istemenize neden olacak. Zevk, hediyeler ve romantizmle kendinizi şımartın, ancak imkanlarınızın dışına çıkmayın, aksi takdirde yarın akşamdan kalma hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ayı sona ererken, günlük iş hayatınız bir darbe almak üzere, Boğa! Geriye dönük bir çılgınlığa hazır mısınız?

29 Eylül Pazartesi günü, Merkür istasyonları Terazi’de geri gidiyor ve mevcut işinizdeki neden için duraklamanızı istiyor. Hangi görevde olursanız olun veya nerede çalışırsanız çalışın, bazı teknik zorluklar yaşamak üzere. Merkür retrosunun profesyonel konuşmalarınızı, günlük iş rutininizi ve hatta işinizin kullandığı her türlü teknolojiyi çarpıtması garantilidir. Olabildiğince can sıkıcı, bunun üstesinden gelebilirsin!

Neyse ki, ay 28 Eylül Salı günü geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bu güzel ay üçgeni, kariyerinizde biraz şans ve bolluk getiriyor! Becerilerinizi ve yeteneklerinizi kariyer yolunda kullandıysanız, mesleğinizden bir para akışı olduğunu fark edebilirsiniz.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Büyük fikirleriniz haftanın ilk bölümünde size rehberlik edecek ve sizi hayatınızdaki bir sonraki önemli kişiye yönlendirebilir. Kimsenin sana yoldan çıktığını söylemesine izin verme. Çarşamba ve Perşembe, her şeyin tam ortasındayken, sahnenize tuhaf güç dramaları getiriyor. Herhangi bir dalga yapmamaya çalışın, ancak bir noktada kendinize yardım edemeyebilirsiniz. Halkınız ne yaparsa yapsın, bu hafta sonu dostça kalın. Devam etmen için o sosyal enerjiye ihtiyacın var.

Exit mobile version