Boğa Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

20 Eylül Boğa burcunda yılın en görkemli dolunaylarından biri sizin için geliyor. Bu ay, Balık burcuna düşer ve on birinci evinizde şarkı söyler. Bu enerji, birçok arkadaşınız arasında dolaştığınız romantik veya rüya gibi bir etkinliğe katılmanıza neden olabilir. Bekarlar, tutkularını ateşleyen ve benzer ilgi alanlarını paylaşan birini bulmak için dolaşmalıdır. Çiftler etkilemek için giyinerek kasabaya gidebilirler. Güçlü güneş 22 Eylül’de beşinci evinizden ayrılacak, bu nedenle kalan ışığı kalbinize daha fazla tutku getirmek için kullanın. Haftanın büyük bir kısmı işinize ve kariyerinize büyük ilgi gösterecek olsa da, hem 20 hem de 25 Eylül’de iş ve iş arasında denge kurarken büyük umutlar ve iyi haberler bekleyin. Ancak 22 Eylül’deki güç mücadelelerine dikkat edin.

Boğa Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Dolunay 20 Eylül Pazartesi Balık burcunda olduğu için bu hafta yansıtıcı bir notla başlıyor. Dolunay, hayallerinize ve ağlarınıza duygusal bir tepki veriyor. Son altı ayda, profesyonel özlemlerinizin dönüştüğünü veya geliştiğini fark etmiş olabilirsiniz. Kariyerinizde, eskiden faaliyet gösterdiğiniz ağı etkilemiş olabilecek, duygusal olarak tatmin edici bir yola daha fazla çağrılmış olabilirsiniz. Bu haftanın başında kendinize karşı nazik olun! Ama üzülme; mevcut profesyonel çabalarınızda ivmenizi geri almak üzeresiniz. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve kariyer yolunuza zihinsel bir yumruk atacak. Merkür zihinsel olarak günlük bazda çalışıyor ve sizden Jüpiter’in geri gitmesine yardımcı olmak için şimdi neler yapabileceğinizi düşünmenizi istiyor ve sonunda kariyerinizi daha sonra genişletmenizi istiyor. Güneş 22 Eylül Çarşamba günü Terazi burcuna geçtiğinde, şimdide kalmak geleceğe yönelik çalışmak daha da kolaylaşacak. Buradaki sorun, güneşin harekete geçmek yerine artılarını ve eksilerini tartmaya kapılması olabilir. Ancak sabrın başarının anahtarı olduğunu herkesten daha iyi biliyorsun, Boğa.

Boğa Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında kendi başınıza doğru yapın. Tek bir sağlıklı yemek yemek kadar küçük veya forma girmenize yardımcı olacak bir kişisel antrenör almak kadar büyük olabilir. Yanında bir arkadaşın varsa, sorunsuz gider. Perşembe ve Cuma günleri, ruh haliniz haritanın her yerinde olacak, ancak bir süre kıskançlığa yakın bir yere yerleşebilirler. Herhangi bir hasar oluşmadan önce aklınız başına geleceksiniz. Hafta sonunuz oldukça sakin olmalı, ancak bir arkadaşınıza kötü davranan birine karşı çıkma eğiliminde olabilirsiniz.

Boğa Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Boğa, bu hafta başını öne eğip ileriye doğru itiyorsun. Ve engeller yol veriyor.

20 Eylül Pazartesi günü, rutin evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yeni bir organizasyon sistemi uyguluyor olabilirsiniz. Pinterest’teki güzel resimlerden veya YouTube’daki üretkenlik videolarından ilham alabilirsiniz. Artık masanızın veya çalışma prosedürlerinizin üstesinden gelmeye hazırsınız. Boğa, bugün net bir zihniniz var ve neyin devredilebileceğini veya ortadan kaldırılabileceğini görebilirsiniz.

Sağlık evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü değerler evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Vücut bakımına bakıyor olabilirsiniz. Sülfatsız doğal losyon ve şampuanlara geçerek cildinize sürdüğünüz kimyasalları sınırlamaya karar verebilirsiniz. Tam bir gıda diyetine geçebilir veya yemeklerinizi sıfırdan yapmaya başlayabilirsiniz. Boğa, bugün birkaç değişiklik yıl sonuna kadar büyük bir fark yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.