Boğa Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Boğa burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru geliyorsa, DM’lerine kay, Boğa. Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, bire bir bağlantılardan oluşan kararlı yedinci evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak şimdi özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve sosyal ağlar aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile tam bir üçgen açı yapıyor. Biriyle sosyal medya üzerinden flört etmek? Neptün enerjisi aldatıcı olabilir, bu yüzden burada daha büyük resme odaklandığınızdan emin olun. Aksi takdirde, tutkularınızın sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vereceksiniz. Bu arada ay, meraklı üçüncü iletişim evinizi ateşlemeye devam edecek ve bu da sevgilerinizi ifade etmenizi kolaylaştıracak. Sevgilin memnun kalacak.

Boğa Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdilik, en azından, her ihtimale karşı, finansal olarak güvenli oynamanız gerekiyor. Bu nedenle, her hafta sonu o pahalı tarihleri ​​kesmek anlamına gelse bile, paranızı kilit altında tutun.

Boğa Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerin konusunda ciddileşme zamanı, Boğa. Güneş geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığından, geleceği planlamak için şimdiki gibi bir zaman yoktur. Güneş, işiniz için size gerçek bir hayat veriyor! Terazi mevsimi, iş yerinizde parlama zamanınızdır. Bu, geri giden Satürn’ü üçgen yaptığından, şimdi yaptığınız şeyin daha sonra uzun vadeli profesyonel hedeflerinizi ve kariyer yolunuzu sürdüreceği ima edilir. Ancak Merkür gerilemesi bugün de Plüton ile kare açı yapıyor ve bu da eğitiminizi sorguluyor. Kariyerinizi geliştirmek için yeni bir şeyler öğrenmek gündemde olabilir.

Enerjinizi şimdi tamamlanmaya yöneltin. Gevşek uçları bağlayın ve soğumaya hazır olun.

Boğa Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Boğa olarak, cennetin mücevheri sevgili Venüs’ten kozmik rehberlik alıyorsunuz. Çarşamba günü gökyüzü, Venüs’ü eterik Neptün ile görmek için yüzerken buluyor. Bu büyüleyici eşleştirme, romantik bağları tatlandırır, yaratıcı arayışlara bir miktar ilham katar ve sizi fantezi odaklı, gerçeklerden kaçmaya eğilimli bir ruh haline sokar. Sert ve hızlı gerçekliğe tutunmak yerine, sizinle konuşan bir sanat formunun içinde kaybolmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.