Boğa Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Boğa burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Birini tamamen farklı bir ışıktan görmeye başlıyorsun, Boğa. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bir fikir değişikliğini tetikleyen bir şey var. Belki de gezegensel yöneticiniz Venüs, mistik Neptün ile uyumlu üçgenine yaklaşıyor ve siz olaylara gül renkli gözlüklerinizden özür dilemeden bakıyorsunuz. Bununla birlikte, ay, sorumlu altıncı eviniz, günlük görevler ve hizmet eylemleri aracılığıyla cüretkar Mars ile çatışacak ve bu durum, bu durumun lojistiği söz konusu olduğunda, huzursuzluğu ve belirsizliği tetikleyecektir. Üzülme. Merkür geri gidiyor ve her şey göründüğü gibi değil. Günden güne alın.

Boğa Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Kıskançlık, birinin umursadığının bir işareti olarak sunulsa bile asla güzel değildir. Bu nedenle, küçük bir şey sizi büyük bir şekilde harekete geçirirse şaşırmayın; gururunu bir kenara bırakıp daha sonra özür dilemen gerekebilir.

Boğa Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ay geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, mali durumunuz ve kariyeriniz hakkında daha umutlu hissediyor olabilirsiniz! Boğa, bu neşeli üçgen, kariyer yolunda para kazanmak söz konusu olduğunda alışılmışın dışında düşünmek için mükemmel olabilir. Çabalarınız hakkında ne kadar iyimser olursanız, bu finansal olarak o kadar çok işe yarayabilir. Hatta bazı anında sonuçlar görebilirsiniz! Özellikle Merkür gerilemesi günlük iş yaşamı sektörünüzde geriliyor olduğundan, şans eseri hissedilebilir. Bugünün astrolojisini evrenden küçük bir alıntı gibi düşünün. Çenenizi dik tutun – iş daha iyi olmaya devam edecek!

Duyularınızı keşfedin. Ne kadar çok bilirseniz, hayatın sıkıntılarına o kadar hazırlıklı olursunuz.

Boğa Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa, işlevsel bir iş/yaşam dengesi kurmak nadiren kolay bir başarıdır. Yine de, bu arenada daha kolay bir akış geliştirmeye çalışıyorsunuz. Salı günü gökyüzü, zihinsel sağlığınız ve fiziksel refahınız arasındaki mevcut ayrımı vurgulayan dalgın Yengeç’te üçüncü çeyreğin gelişini görüyor. Sizden tekrarlayan zihinsel kalıpları serbest bırakmanız ve ifade edilmemiş duyguları paylaşmanız istendiğinde, zihninizi konuşmayı veya meditasyonu benimsemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.