Boğa Burç Yorumları 27 Eylül 2021

Boğa burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonuca takılıp kalma, Boğa. Tek veya alınan, en iyi bahis bu süre boyunca akışa devam etmektir. Ayrıca, Merkür istasyonları, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla bugün geri hareket eder ve bu da, sırayla, bae ile planlarınızı beklenmedik bir şekilde durdurabilir. Bu arada ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor, bu nedenle bu süreçte bilinçli olarak öz değerinize ve şehvetli zevklerinize öncelik veriyorsunuz. Ancak Luna’nın Neptün’e kare açı yapması belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak dış etkilerden vazgeçmeyin. İşler göründüğü gibi değil.

Boğa Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çıldırmış gibi görünse bile kalbini dinle! Size söylenen her şeyi yapmak zorunda değilsiniz çünkü bu bir rehine durumu değil ama en azından taleplerine dikkat edin.

Boğa Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bil bakalım bugün hangi gezegen istasyonları geri gidiyor, Boğa? Evet, Merkür! Merkür Terazi burcunda geriliyor ve günlük rutininizi ve çalışma ortamınızı etkiliyor. Ah! Merkür gerilemesinin işte teknik hatalara ve iletişimsel zorluklara neden olmasını bekleyebilirsiniz. Hiçbir şey doğru zamanda veya doğru şekilde söylenmemiş gibi gelebilir. E-posta, sunumlar ve daha fazlası ters gidebilir. İş rutininiz bile bir darbe alabilir. Ne olursa olsun, en iyi seçeneğiniz eşlik etmektir. Merkür gerilemesi sonsuza kadar sürmeyecek, bu nedenle her aksiliği olumlu bir bakış açısıyla değerlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Rahatsız edici şeylere bir şans verin – onlarla yaşayın ve bu duyguya alışın.

Boğa Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün harcamalarınızda dikkatli olun. Hızlı düşünen İkizler ayı bugün sisli Neptün ile karşı karşıya geldiğinden, sizi yolda mutlu etmeyebilecek satın alımlarda kaynaklarınızı aşırı genişletmek çok kolay. Ayın hırslı Jüpiter ile destekleyici teması, kariyer çabalarında ileriye doğru bir yol çizmenize yardımcı olduğundan, boşluğu doldurmak için harcama yapmak yerine, gözden kaçan yeteneklerinizle yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.