Boğa Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Boğa burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz ve bu süreçte bazı içsel çalışmalar yapıyorsunuz, Boğa. Bu arada Luna, bugün güvenlik arayan ikinci konfor, para ve öz değer evinize dokunacak ve duygusal istikrarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirecek. Mutlu musun? Bekar veya önceden alınmış, bu, sevgilinizle bunun hakkında konuşurken rahat hissedseniz de, temel değerlerinizi ve şehvetli arzularınızı yansıtmanız için bir fırsattır. Bu özellikle, bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla, ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün şifa sekstili için geçerlidir. Her şey bir nedenle yüzeye çıkıyor.

Boğa Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşırıya kaçmaya gerek yok, ancak kendinizi yeni bir kültüre maruz bırakmak için iyi bir zaman. Bir müzeye gitmek, bir gösteri izlemek ya da başka bir tür sanatla uğraşmak için can atıyorsunuz.

Boğa Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzdeki çalışma haftası için şimdiden biraz endişeli hissedebilirsiniz, Boğa! Mars’ın geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığı son gün, bu da zihinsel dişlilerinizi harekete geçiriyor. Zihniniz zaten işe, özellikle de karşılanması gereken acil teslim tarihlerine sabitlenmiş olabilir. Bu süreler işyeriniz veya kendiniz tarafından uygulanabilir. Her iki durumda da, zaten harekete geçme dürtüsünü hissedebilirsiniz. Bunun yerine, hafta sonunuzun son gününün tadını çıkarmaya çalışın. Bugün olduğu gibi yarın da üretken olacaksınız.

Farklı bir kültür, bir günü geçirmenin yollarını sunar – fikirler için sanat ve müziği keşfedin.

Boğa Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü iş akışınızı frenliyor gibi görünüyor, Boğa. Etkileyici Merkür, bugün iş/yaşam dengenize ve sağlığınıza yaklaşımınıza geriye dönük bir bakış attığı denge arayan Terazi’de yavaşlıyor ve gerileme aşamasına giriyor. Bu dönem, şimdi 18 Ekim’e kadar, zanaatınızla ilişkinizi gözden geçirmek ve mevcut çalışma ortamınızı yeniden gözden geçirmek için ideal bir zaman sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.