Boğa Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Boğa burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk için adım atıyorsun, Boğa. Tek veya zaten bağlı, güneşin aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizden geçişi, kalp çakranızdan romantik bağlantılarınıza kadar her şeye enerji verir ve canlandırır, ama dahası da var. Kalbinizin arzularının peşinden gitmek için yoğun bir ilhamı hissederken, güneş, macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla için için için yanan Pluto’yla – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin göksel hükümdarı – uyumlu bir bağlantı oluşturacak. İster sizden uzakta, ister farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle olsun, kesin olan bir şey var: Yeni bir şeye can atıyorsunuz.

Boğa Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun vadeli şeylere yöneliyor gibi görünen tüm tartışmaları erteleyin ve şimdiye odaklanın. Genelde C-kelimesinden korkmazsınız, ancak şu anda bağlılık aklınızdaki son şey.

Boğa Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Doğru mesleki taahhütlerde bulundun mu, Boğa? Venüs geri giden Satürn ile kare açı yaptığında, taahhütleriniz ve kariyeriniz arasında bir gerilim var. İdeal olarak, dikkatli planlamanız profesyonel ilişkilerinize, sorumluluklarınıza ve anlaşmalarınıza yansır. Bununla birlikte, geri giden Satürn, son derece başarılı olma umuduyla kariyerinizi tersine çevirdiğinden, taahhütlerinizin kariyer gelişiminize yardımcı olmadığını fark edebilirsiniz. Bazı sorumluluklar ve ilişkiler, kariyer gelişiminizi sonsuza kadar sürdüremez. Tam potansiyellerine ulaşan tüm taahhütleri bırakın. Biten sorumluluklardan uzaklaşmak, yenilerinin gelmesine izin verecektir.

Romantizme hazır mısınız? Size daha fazla flört ve sıcaklık geliyor.

Boğa Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü sürünerek yavaşlamana neden oluyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, aşırı ciddi Satürn ile çatışıyor ve ortaklık dinamiklerine yönelik mevcut yaklaşımınızın gerçekçi bir şekilde yeniden değerlendirilmesi için güçlü bir ihtiyaç yaratıyor. Bu yön, enerji seviyelerini düşürmek, eğlenceyi azaltmak ve melankolik ruh hallerini arttırmakla ünlüdür. Surat asmak yerine, herhangi bir yakınlık sorununa ciddi, kafa kafaya bir şekilde yaklaşmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.