Boğa Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Boğa burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Tam olarak ne planlıyorsun, Boğa? Bekar veya evli, muhtemelen mevcut durumunuza daha yakından bakıyorsunuz ve belki de seçeneklerinizi keşfetme düşüncesini eğlendiriyorsunuz. Asıl soru şu: Yapacak mısın? Ay bugün hipnotik Plüton’a katılacak, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizi harekete geçirecek ve yoğun bir ilham dalgası hissediyorsunuz. Her halükarda, destek için arkadaşlarınıza ve ailenize güvenin, ancak başkalarının görüşlerine kolayca kapılmanıza izin vermeyin. Yerinizde kalın, ancak gerekirse isyan edin. Sonuçta, Bay ya da Bayan Doğru için ne yapmazsınız?

Boğa Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz kendini beğenmişlik ve tembellik için çok geç kaldın. Pratiklik ve pragmatizm konusunda nasıl bir örnek olduğunuzu biliyor musunuz? Pekala, hepsini unutun — en azından bugün için.

Boğa Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bu dünyevi enerjiyi seviyor musun, Boğa? Güneş Başak burcunda, ay ise burcunuza üçgen yapan Oğlak burcunda. Bu dünyevi enerji, işyerinde burkulma için mükemmeldir. Bugün iş yerinde düzenleme yapmanız, arabuluculuk yapmanız ve buna göre ayarlama yapmanız gerektiğinde Başak’ın güneş enerjisine yaslanın. Sorumluluğu üstlenmeniz gerektiğini hissettiğinizde, Oğlak burcunun ay enerjisi liderlik yeteneklerinize nasıl ilham vereceğini bilir. Neyse ki, Venüs karşıt burcunuz Akrep’te olduğu için işte yaptığınız herhangi bir eylem finansal olarak karşılığını verebilir! Sonuç olarak, verimli bir gün olabilir.

En son ne zaman bir şeyi sırf seni eğlendirdiği için yaptın? Bugün iyi eğlenceler!

Boğa Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün kendinizi daha yeşil meralar için özlem duyabilirsiniz. Ay’ın hırslı Oğlak burcundaki varlığı, sizi macera aramaya ve deneyiminizin kapsamını genişletmeye iter, ancak zihinsel Merkür ile karesi mevcut çalışma ortamınızla ilgili gerçeklik kontrollerini vurgulayabilir. Luna’nın ağır Plüton ile birleşmesi daha sonra uzun süredir devam eden yanlış anlamaların, özellikle de potansiyelinizin etrafındakilerin bırakılması gerektiğini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.