Boğa Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Boğa burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapman gereken bazı şeyler var, Boğa. Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla sallanmaya devam ediyor. Aşk hayatınızda hem tutku hem de duygusal yakınlık arıyorsunuz. Bekar da olsanız da, bu için için yanan geçiş, sizi yoğun bir şekilde dönen romantik karşılaşmalara daha yatkın hale getirir. Başka bir notta, ay, dördüncü eviniz, eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla sinematik Aslan’da aylık ilk çıkışını yapacak, bu yüzden önce kendinizi sevmekten çekinmeyin. Daha da önemlisi, destek için sevdiklerinize yaslanın.

Boğa Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz geri adım atarsanız, yeni birinin ilginç bir romantik arkadaş olabileceğini görebilirsiniz. Sonuçta, yeni insanlarla tanışmak ve gerçekten geldikleri yere ulaşmak için çok iyi bir konumdasınız.

Boğa Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerin seni nereye götürebilir, Boğa? Bugün Venüs Pluto geri giderken, taahhütleriniz ve ilişkileriniz seyahat, yüksek öğrenim ve yeni deneyimlerdeki fırsatlarınızla uyumlu hale geliyor. Mesleğinizde doğru taahhütlerde bulunduysanız, fiziksel veya zihinsel olarak yeni bir yere gidebilirsiniz. Bazıları için bu, kurs almak gibi daha fazla mesleki gelişim için yeni eğitim fırsatlarına yol açabilir. Diğerleri için transit, iş için seyahat etme fırsatı anlamına gelebilir. Ne olursa olsun, yaptığınız düzenlemeler sayesinde yeni bir profesyonel maceraya atılmak üzeresiniz!

Bir şeylerin ortasındayken (bugün olduğu gibi), nasıl değişeceğini öğrenirsin.

Boğa Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün dünyanın sert gerçeklerinden kaçmak için can atıyorsunuz. Ay tembel Aslan’da dolaşırken, özlediğiniz sessiz huzuru aramanıza izin verin. Luna’nın boğucu Satürn ile karşıtlığı, yolunuzda duran mevcut kariyer tıkanıklıklarını vurgulayacaktır. Neyse ki, aydınlatıcı güneş ve kendi kendini motive eden Mars ile daha sonra heyecan verici birlikteliği, iş/yaşam dengenizi destekleyici hissettirecek şekilde canlandırmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.